Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2016

Ιωάννινα: Συνελήφθη 31χρονος Αλβανός που έκρυβε 33 κιλά χασίς

Δεν πήρε είδηση τους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων που είχαν γίνει «σκιά» του, καθώς τον θεωρούσαν ύποπτο για υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών από την πατρίδα του, ένας 31χρονος Αλβανός. Έτσι, άθελά του τους οδήγησε στο ερημόσπιτο όπου έκρυβε μεγάλη ποσότητα χασίς.

Κατά την διάρκεια της διακριτικής παρακολούθησης, οι αστυνομικοί είδαν τον ύποπτο να μπαίνει στο εγκαταλελειμμένο σπίτι, να παραλαμβάνει από μέσα δυο βαρείς ταξιδιωτικούς σάκους και να τους μεταφέρει πεζός προς την περιοχή της Λάβδανης. Αφού τον άφησαν να... γονατίσει από το βάρος, τελικά τον ακινητοποίησαν και τους φόρεσαν χειροπέδες!

Στους σάκους βρέθηκαν 30 δέματα με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 32 κιλών  και 720 γραμμαρίων, που είχαν «περάσει» στην Ελλάδα από την Αλβανία μέσω αφύλακτων μονοπατιών στα σύνορα και κατασχέθηκαν. 

Ο 31χρονος, που δεν διέθετε νόμιμα ταξιδιωτικά έγγραφα, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων κατηγορούμενος για εισαγωγή, μεταφορά και κατοχή ναρκωτικών με σκοπό τη διακίνηση.