Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2016

Σε έξαρση η εγκληματικότητα των λαθρομεταναστών: 17χρονος μαροκινός μαχαίρωσε στο λαιμό σύριο στην προκυμαία της Χίου


Σε έξαρση η εγκληματικότητα των λαθρομεταναστών: 17χρονος μαροκινός μαχαίρωσε στο λαιμό σύριο στην προκυμαία της ΧίουΈνας 17χρονος μαροκινός ήταν ο δράστης της επίθεσης και τραυματισμού με μαχαίρι ενός 27χρονου σύριου, το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης, 1η Σεπτεμβρίου 2016 στην προκυμαία της Χίου.

Από τους αστυνομικούς της υποδιεύθυνσης ασφαλείας Χίου, που εξιχνίασαν την υπόθεση χθες Σάββατο, 3 Σεπτεμβρίου 2016, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος του 17χρονου, για πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης και παράβασης της νομοθεσίας περί όπλων. Να υπενθυμίσουμε ότι ο τραυματισθείς με μαχαίρι είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο Χίου, όπου και χειρουργήθηκε.

Το περιστατικό έγινε στην μικρή πλατεία κοντά στο συνεργείο του Μπουλά, στην διάρκεια συμπλοκής - για άγνωστους λόγους, μεταξύ λαθρομεταναστών. Ο δράστης είχε καταφέρει να διαφύγει, όμως ήταν θέμα χρόνου η σύλληψή του.

Σε ότι αφορά το θύμα, έγινε γνωστό από πηγές της αστυνομίας ότι έχει απασχολήσει με την παραβατική του συμπεριφορά κατ΄ επανάληψη τις αστυνομικές αρχές, είχε προωθηθεί στην Ορεστιάδα από όπου και τον έστειλαν πίσω για απέλαση.