Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2014

Το προφίλ του Αλβανού που σκόρπισε τον τρόμο στο Μικρολίμανο. Εμπλέκεται σε αλλες τρεις ένοπλες επιθέσεις στο κέντρο της Αθήνας

makel223Αλβανός λαθρομετανάστης ανακατεμένος στα κυκλώματα των ναρκωτικών, της μαστροπείας και των διαφορών του υποκόσμου ο οποίος συμμετείχε σε εγκληματική συμμορία ομοεθνών του που έκαναν τους νταήδες εκβιάζοντας καταστηματάρχες στο κέντρο της Αθήνας, είναι ο ένοπλος αφιονισμένος παραβατικός που σκόρπισε τον τρόμο στις 4 το ξημέρωμα στο Μικρολίμανο. 

Η αστυνομία σύμφωνα με πληροφορίες, έχει το πρόσωπο του καρέ-καρέ από τις κάμερες του νυχτερινού καταστήματος να διασκεδάζει με Ελληνίδα νεαρή κοπέλα.

Πρόκειται για έναν άντρα γύρω στα 30-35, γνωστής ταυτότητας ο οποίος φέρεται να εμπλέκεται σε άλλες τρείς ένοπλες επιθέσεις σε καταστήματα υγειονομικού

ενδιαφέροντος; Σε μπαρ της Μιχαλακοπούλου, στην δολοφονία θαμώνα στο Μεταξουργείο αλλά και στους πυροβολισμούς σε καφενείο στον Άγιο Πανετελεήμονα. Πρόκειται για αδίστακτο άτομο που πρέπει να έχει εξάρτηση από ναρκωτικές διεγερτικές ουσίες, να εμφανίζεται μόνον τη νύχτα και να πυροβολεί για ψύλλου πήδημα.

Στην νυχτερινή παρέα της Παρασκευής συνδυασκέδαζε εκτός από την Ελληνίδα και με μία φίλη της Αλβανίδα.

Η αστυνομία θεωρεί ότι θα τον συλλάβει. Το θέμα είναι να μην χυθεί αίμα αθώων.