Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2014

Συνελήφθη ο εγκέφαλος της εγκληματικής ομάδας που ανήκε ο Αλβανός μακελάρης του Πειραιά – Του χρεώνουν και συμβόλαιο θανάτου κατα αστυνομικού


alvanos-eisaggeleas2

Συνελήφθη ο αλβανός εκτελεστής ονόματι Μέτσι που ήταν για χρόνια φυγόδικος. Η σύλληψη έγινε στα Σεπόλια σήμερα το μεσημέρι.




Συνοδεία ισχυρότατης αστυνομικής δύναμης, ο Αλβανός μακελάρης οδηγήθηκε σήμερα το απόγευμα στον Εισαγγελέα Αθηνών, για τις τέσσερις επιθέσεις στον Άγιο Παντελεήμονα, στη Μιχαλακοπούλου, στο Μεταξουργείο και στην Ομόνοια, όπου λήστεψε έναν Αιγύπτιο. 

Μαζί με τον Αρμπέρ Μπάκο, ενώπιον του εισαγγελέα βρέθηκαν ο 23χρονος και μια κοπέλα, οι οποίοι κατηγορούνται για υπόθαλψη εγκληματία, καθώς έκρυβαν τον 31χρονο κακοποιό από τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου, όταν και έγινε το μακελειό στο Μικρολίμανο.


Για την επίθεση στο Μεταξουργείο, ο Αλβανός υποστήριξε ότι ο φίλος του, ο Όλντι τσακώθηκε αρχικά με τον ιδιοκτήτη του μπαρ και στη συνέχεια, βγαίνοντας από το μαγαζί είδε ένα ωραίο ακριβό ποδήλατο, το οποίο ήταν κλειδωμένο και προσπάθησε να το πάρει. Τότε βγήκε έξω ο ιδιοκτήτης του μπαρ, τον χτύπησε για να μην πάρει το ποδήλατο και ο Όλντι τον πυροβόλησε.
Του χρεώνουν συμβόλαιο θανάτου κατά αστυνομικού, ο οποίος παλαιότερα ήταν διευθυντής στο τμήμα ανθρωποκτονιών της ΓΑΔΑ.

Αρχικά το συμβόλαιο θανάτου κατά του συγκεκριμένου αστυνομικού είχε αναλάβει ένας έλληνας, ο οποίος πλέον βρίσκεται στις φυλακές και έτσι μετά τη σύλληψή του, την υπόθεση ανέλαβε ο συνεργάτης του, αλβανός κακοποιός Μέτσι.

Σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες της αστυνομίας, αυτή τη στιγμή το συμβόλαιο θανάτου κατά του αστυνομικού έχει φτάσει στις 200.000 ευρώ.


Μαζί του συνελήφθη και ο ομοεθνής συνεργός του Κλόντιαν, ο οποίος τον τελευταίο καιρό τον έκρυβε.

Ο Αλβανός μακελάρης του Πειραιά, ανήκε στη συμμορία του Μέτσι.

Μετά λοιπόν τις αποκαλύψεις που φέρεται να έκανε ο 31χρονος Μπάκο, οι αστυνομικοί έφτασαν στα ίχνη του Μέτσι και τον συνέλαβαν, ενώ συνελήφθη και ένας συνεργός του που τον έκρυβε ονόματι Κλόντιαν.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι αστυνομικοί του τμήματος διαρρηκτών παρακολουθούσαν σήμερα όλη την ημέρα τον Μέτσι και όταν έφτασε στην πόρτα του σπιτιού του, τον συνέλαβαν και τον υποχρέωσαν να μπει μέσα στο διαμέρισμά του όπου εκεί βρήκαν ξαπλωμένο τον Κλόντιαν.

Επίσης οι αστυνομικοί ψάχνουν τον ταξιτζή που μετέφερε τον Αλβανό μακελάρη μετά την επίθεση στο μαγαζί του Πειραιά με το καλάσνικοφ που τραυμάτισε 15 ανθρώπους.

Πληροφορίες λένε πως η ΕΛ.ΑΣ ήδη γνωρίζει ποιος είναι ο ταξιτζής.