Δευτέρα 15 Αυγούστου 2011

20 δις ευρώ ο ετήσιος τζίρος του παρεμπορίου

Ισχυρίζονται με θράσσος οι θιασώτες της πολυπολιτισμικότητας και οι αυτόκλητοι υπερασπιστές των λαθρομεταναστών δύο βασικές θέσεις. Πρώτον ότι οι λαθρομετανάστες έχουν βοηθήσει στην ανάπτυξη της χώρας και δεύτερον ότι θα πρέπει να προστατέψουμε τα ανθρώπινα δικαιώματα τους. Βέβαια τα στοιχεία που προκύπτουν διαψεύδουν, όπως και οι εικόνες που όλοι έχουμε από τα αστικά κέντρα, και τις δύο αυτές θέσεις.  

Έτσι σήμερα γνωρίζουμε ότι, παρά το γεγονός ότι βρισκόμαστε πρώτοι, ως χώρα, στις κατασχέσεις παράνομων ειδών παρεμπορίου, ο τζίρος από την συγκεκριμένη δραστηριότητα των λαθρομεταναστών, που υποκινείται από παλαιότερους λαθρομετανάστες και εγχώρια εγκληματικά κυκλώματα, ανέρχεται στα 20 δις ευρώ ετησίως, ενώ το κράτος χάνει 8,5 δις ετησίως μόνο σε φόρους. 


Σε αυτό, βέβαια, θα πρέπει να προσθέσουμε ότι τα λουκέτα που βάζουν πολλά καταστήματα σε πολύ εμπορικούς δρόμους είναι άμεση συνέπεια της ασυδοσίας του παρεμπορίου και συνεπώς πολλοί συμπατριώτες μας έχουν βρεθεί άνεργοι, εξαιτίας αυτής της δραστηριότητας των λαθρομεταναστών.

Οπότε καθιστάται σαφές ότι οι λαθρομετανάστες έχουν συμβάλει σε μία και μόνο ανάπτυξη, την «πράσινη» που καθιστά ακόμα και τους πιο εμπορικούς δρόμους εφάμιλλους με την έρημο Σαχάρα. Όσο για τα «ανθρώπινα δικαιώματα» θα ανταπαντήσουμε με τα δικαιώματα του όμαιμου αδερφού μας, Έλληνα, ο οποίος αυτοκτονεί, λόγω οικονομικής κρίσης κατά 17% περισσότερο από ότι πέρσι. 

Οι υπερασπιστές των λαθρομεταναστών, συνεπώς, αυτοί που τους παρέχουν «άσυλο» στην ΑΣΟΕΕ και αλλού προκειμένου να διεξάγουν τις παράνομες δραστηριότητες τους, εκ των οποίων το παρεμπόριο είναι η λιγότερο ζημιογόνα για τον Λαό μας (υπάρχει πάντα και η διακίνηση ναρκωτικών), είναι εχθροί του Λαού. 

Όχι γιατί ζημιώνεται αυτό το αντεθνικό κράτος, αυτό μας είναι αδιάφορο, αλλά γιατί μέσω αυτής της δραστηριότητας χάνουν την δουλειά τους (και την ζωή τους κατά 17% περισσότερο από πέρισυ) τα ίδια μας τα αδέρφια. Αυτά χωρίς να βάλουμε καν στην συνάρτηση ότι τα περισσότερα δελτία εγκληματικότητας περιέχουν κατά συντριπτική πλειοψηφία αλλοδαπούς.