Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2010

ΑΛΛΟΔΑΠΑ ΖΩΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ! ΟΥΚΡΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΦΡΟΥΡΟΥ ΣΠΥΡΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΚΕ ΣΤΗ ΓΚΡΑΒΑ ΤΟΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΙΟΥΝΙΟ!


ΣΠΥΡΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΦΡΟΥΡΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΕΣΑΝ ΣΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ ΘΟΛΟΠΡΟΟΔΕΥΤΙΣΜΟΥ, ΤΗΣ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΩΝ ΓΡΑΙΚΥΛΩΝ, ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΕΦΙΑΛΤΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ 1990!


ΣΠΥΡΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΥ, ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 2.200 ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΧΑΣΑΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΛΛΟΔΑΠΑ ΖΩΑ ΠΟΥ ΕΙΣΕΒΑΛΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΚΑΙ ΑΚΑΛΕΣΤΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 1990!

Τον περασμένο Ιούνη στην οδό Σκιάθου 147 και κοντά στο σχολικό συγκρότημα της Γκράβας, δύο αστυνομικοί ο 30χρονος Σπύρος Θεοδώρου και ο Γιώργος Αναγνωστόπουλος, 34 χρόνων, κλήθηκαν να εξετάσουν κλοπή αυτοκινήτου στην περιοχή και επιχείρησαν να ελέγξουν νεαρό άτομο, το οποίο τους δήλωσε σε σπαστά ελληνικά, ότι προέρχεται από τη Ρωσία. Τη στιγμή εκείνη, μία 50χρονη ελληνίδα και μέλος του ΣΥΡΙΖΑ, επιτέθηκε στους αστυνομικούς φραστικά, λέγοντας να αφήσουν το νεαρό, γιατί ήταν φίλος της!!! Την ίδια στιγμή, ένας άλλος άνδρας πλησίασε, από πίσω, τους αστυνομικούς και τους πυροβόλησε από απόσταση σχεδόν είκοσι εκατοστών. Ο Σπύρος Θεοδώρου τραυματίστηκε βαρύτατα και πέθανε λίγο αργότερα στο νοσοκομείο ενώ ο Γιώργος Αναγνωστόπουλος τραυματίστηκε ελαφρότερα.

Σήμερα η αστυνομία συνέλαβε τον έναν από τους δύο δολοφόνους Ουκρανούς. Πρόκειται για δύο αδέλφια οι οποίοι το είχαν σκάσει για την Ουκρανία τόσο καιρό αλλά έκαναν το λάθος να επιστρέψουν εδώ και ένα μήνα και παρέμεναν στο Πέραμα. Εκεί συνελήφθη ο ένας από τους δύο φονιάδες μαζί με άλλες δύο λαθραίες Ουκρανές. Οι αστυνομικοί περίμεναν να έλθει στο σπίτι και ο άλλος φονιάς ουκρανός αλλά εκείνος κατάλαβε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά πλησιάζοντας στο σπίτι και με την απειλή όπλου κατέβασε τον οδηγό εισερχόμενου αυτοκινήτου και διέφυγε. Το αυτοκίνητο βρέθηκε λίγο αργότερα. Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη του λαθραίου ζώου από την Ουκρανία.

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΑΘΡΑΙΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ KAI ΖΩΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΕ ΟΠΛΑ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΚΑΟΥΜΠΟΗΔΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ ΟΠΟΙΟΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ, ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΕΛΛΗΝΕΣ! Ε ΛΟΙΠΟΝ ΟΧΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ, ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΟΤΕ ΤΑ ΑΛΛΟΔΑΠΑ ΖΩΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΟΛΙΣ ΕΛΘΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ Η ΩΡΑ ΘΑ ΦΡΟΝΤΙΣΟΥΜΕ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΨΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ...


πηγη