Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2010

οι Αλβανοί με τις βαριοπούλες που ληστεύουν τράπεζες συνελήφθησαν ύστερα απο μάχη

ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΟΥΒΑΛΗΣΑΝ ΟΙ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.

Νεκρός αλβανός πολίτης κατά τη διάρκεια αστυνομικής επιχείρησης στο Βύρωνα



Ένας 25χρονος αλβανικής καταγωγής έπεσε νεκρός από την ανταλλαγή πυροβολισμών ανάμεσα σε δύο ληστές και αστυνομικούς στον Βύρωνα, στη συμβολή των οδών Ζωοδόχου Πηγής και Παλαιών Πατρών Γερμανού.

Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληφορορίες, ο 25χρονος, ο οποίος εργάζεται ως βοηθός υδραυλικού, δέχθηκε τις σφαίρες την ώρα που πήγαινε σε μια παρακείμενη αποθήκη.

Οι δύο δράστες, οι οποίοι, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι οι «ληστές με τις βαριοπούλες», πέταξαν και χειροβομβίδες κατά των αστυνομικών, τραυματίζοντας δύο από αυτούς.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, δύο αστυνομικοί παρακολουθούσαν δύο αλλοδαπούς ληστές τραπεζών τους οποίους επιχείρησαν να συλλάβουν, καθώς έβγαιναν από σπίτι τους επί της οδού Ζωοδόχου Πηγής.

Σημειώθηκε ανταλλαγή πυροβολισμών, ενώ ο ένας από τους δύο αλβανούς δράστες πέταξε δύο χειροβομβίδες οι οποίες εξερράγησαν με αποτέλεσμα να τραυματιστούν οι 2 αστυνομικοί!




Το σημείο που έγινε το περιστατικό



Ο ένας εκ των ληστών συνελήφθη επί τόπου, ενώ ο δεύτερος, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, επιχείρησε να διαφύγει, εγκλωβίστηκε σε φούρνο, πέταξε χειροβομβίδα με αποτέλεσμα τον τραυματισμό των αστυνομικών.




Τελικά συνελήφθησαν και οι δύο ληστές, ενώ στο σημείο βρέθηκε και άλλη χειροβομβίδα που δεν έχει εκραγεί.


Στην περιοχή του Μακελειού σήμερα στο Βύρωνα βρέθηκε ένα όπλο και σύμφωνα με τις πληροφορίες η αστυνομία δεν αποκλείει να πρόκειται για όπλο απο το χθεσινοβραδινό φιάσκο στο Μαρούσι που άγνωστοι αλλοδαποί πήραν όπλα και αλεξίσφαιρα γιλέκα απο αστυμομικούς...



ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ - ΤΕΡΜΑ ΠΙΑ Η ΑΝΟΧΗ - ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΡΙΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΙΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑ ΑΦΗΝΕΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ... ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΡΕ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ και λοιπα ΖΩΑ ΤΗΣ ΜΙΖΑΣ..


Η εγκληματικότητα έχει λάβει μεγάλες διαστάσεις και με κάθε είδους οπλισμό οι δράστες αδειάζουν τράπεζες κουβαλώντας μερικές φορές και βαριοπούλες. Απελπιστική έχει γίνει η κατάσταση και αν η ΕΛ.ΑΣ δεν μπορεί να κάνει κάτι τότε ο κόσμος θα αναλάβει δράση από μόνος του.