Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου 2010

ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ Ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΤΗΣ 55χρονης

Αυτοί είναι οι αυριανοί ''Έλληνες'' που ετοιμάζεται να νομιμοποιήσει o κος Παπανδρέου. Μπήκε παράνομα στην χώρα , τον έπιασαν για κλοπές και αντί να τον ‘’σουτάρουν ‘’ πίσω στην Πατρίδα του ,τον αφήσαν να μείνει στην Ελλάδα μέχρι να σκοτώσει.Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, ως δράστης κατηγορείται ένας 43χρονος από το Πακιστάν, ο οποίος συνελήφθη.

Το πτώμα είχε εντοπιστεί στις 29 Δεκεμβρίου ,όταν γείτονες του θύματος ανησύχησαν από το γεγονός ότι δεν είχε δώσει σημεία ζωής και ειδοποίησαν την αστυνομία. Η γυναίκα έφερε τραύματα από μαχαίρι στον λαιμό και σε διάφορα άλλα σημεία του σώματός της.

Ο κατηγορούμενος, ο οποίος διέμενε παράνομα στην χώρα, μετά το έγκλημα παρέμεινε στην περιοχή, όπου εργάζονταν σε διάφορες επιχειρήσεις και σε αγροκτήματα.

Ήταν δε σεσημασμένος για κλοπές και οι αστυνομικοί που ασχολήθηκαν με την υπόθεση έφτασαν στον εντοπισμό και τη σύλληψή του, από τα δακτυλικά του αποτυπώματα που βρέθηκαν στο σπίτι του θύματος.

Ερευνάται εάν κίνητρο του εγκλήματος ήταν η ληστεία, διότι το θύμα, όπως έγινε γνωστό, εδέχετο στο σπίτι του διάφορα άτομα.

http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11424&subid=2&pubid=9270820

Αυτοί είναι οι αυριανοί ''Έλληνες'' που ετοιμάζεται να νομιμοποιήσει o κος Παπανδρέου. Μπήκε παράνομα στην χώρα , τον έπιασαν για κλοπές και αντί να τον ‘’σουτάρουν ‘’ πίσω στην Πατρίδα του ,τον αφήσαν να μείνει στην Ελλάδα μέχρι να σκοτώσει.


ΕΞΩ ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΑΠ' ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.