Πέμπτη 19 Ιουλίου 2018

AYTOI EINAI OI AΛΒΑΝΟΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΡΗΜΑΞΕΙ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΜΑΓΑΖΙΑ ΣΤΗ ΜΥΚΟΝΟ! ΤΟΥΣ «ΤΣΙΜΠΗΣΕ» Η ΟΜΑΔΑ ΔΙ.ΑΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΕ ΤΑ ΚΛΟΠΙΜΑΙΑ!

ffΤρεις υπήκοους Αλβανίας συνέλαβε εχθές η ΔΙΑΣ Πειραιά οι οποίοι μόλις είχαν αποβιβαστεί από πλοίο το οποίο προερχόταν από το νησί της Μυκόνου και μετέφεραν κλοπιμαία προϊόντα διαρρήξεων σε οικίες πάνω στο νησί.

Συγκεκριμένα στις 20:45 στην πλατεία ιπποδαμειας στο Δημοτικό θέατρο η ομάδα ΔΙΑΣ ΠΕΙΡΑΙΑ με κωδικό κλίσης 402-2 εντόπισε ύποπτο όχημα με πινακίδα ΖΗΙ 5556 μάρκας Citroen χρώματος ασημί στο οποίο επέβαιναν τρεις αλλοδαποί .

Κατά τον έλεγχο διαπιστώθηκε πως σε βαλίτσα υπήρχαν τέσσερις φορητοί υπολογιστές, τέσσερα tablet και χρυσαφικά. Τα άτομα μόλις είχαν αποβιβαστεί από το καράβι ερχόμενοι από το νησί της Μυκόνου .

Τα στοιχεία τους είναι τα εξής :
οδηγος Α) (Επ) GJERANI (ον) GJYLSON γεννηθείς 07-02-1990 στην Αλβανία με αριθμό διαβατηρίου BB9763067 κάτοικος Καλλιθέας , Β) (Επ) BIBAJ (ον) AUREL γεννηθείς 22-05-1988 στην Αλβανία με αριθμό διαβατηρίου BB5540565 κατοικος Αλβανίας , Γ) (Επ) LESHI (ον) ALDO γεννηθείς 10-04-1992 στην Αλβανία με αριθμό διαβατηρίου BB9151250.
Κατά τον σωματικό έλεγχο τους ανευρέθησαν συνολικά περίπου στα 6.000 ευρώ . Μεταφέρθηκαν στο Τ.Α. Δημοτικού Θεάτρου όπου σχηματίστηκε δικογραφία εις βάρος τους κατά παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών για τον Α και Β.

Τέλος και για τους τρεις προσαχθέντες ξεκίνησε προανάκριση για τα αδικήματα της κλοπής και διακεκριμένων κλοπών καθώς απαντες οι φορητοι υπολογιστές, τα tablet και τα χρυσαφικά ταυτοποιήθηκαν από Αστυνομικούς της Ασφάλειας Δημοτικού Θεάτρου πως είχαν κλαπεί από την Μύκονο σε διάφορες χρονικές στιγμές . Εξετάζεται η συμμετοχή τους σε εγκληματική οργάνωση η οποία είχε ως αντικείμενο τις διαρρήξεις οικείων στο νησί της Μυκόνου τους θερινούς μήνες.

Αστυνομικές πηγές από την Μύκονο μας λένε πως η εγκληματικότητα στο νησί είναι σε ανεξέλεγκτα υψηλά επίπεδα και δεν υπάρχει επαρκής Αστυνόμευση στο νησί.