Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2015

Η εθνική αυτοκτονία της Ευρώπης με όπλο την λαθρομετανάστευση


Η εθνική αυτοκτονία της Ευρώπης με όπλο την λαθρομετανάστευσηΈνα παιδί το οποίο γεννιέται σήμερα στην Ελλάδα ή στην Ευρώπη, το έτος 2050 που θα είναι 35 ετών θα αντιμετωπίσει τον χειρότερο εφιάλτη ρατσιστικής και πολιτιστική βίας που έχει υπάρξει από αρχής ιστορίας αυτής της ηπείρου.

Η Ευρώπη στα μέσα του 21ου αιώνα θα ζήσει ρατσιστικούς-θρησκευτικούς πολέμους και τρομερό αιματοκύλισμα. Το ποιος θα είναι ο νικητής είναι άγνωστο, αλλά οι πιθανότητες είναι εναντίον των αυτόχθονων Ευρωπαίων, εκτός και αν υπάρξει μεταστροφή στην ηλίθια αλτρουιστική τους συμπεριφορά και στο ψευδεπίγραφο πολιτικό σκεπτικό τους.

Ας φαντασθούμε έναν Έλληνα αλτρουιστή, ο οποίος δέχεται να φιλοξενήσει, να νοικιάσει το σπίτι του στην Αθήνα σε οικογένεια μουσουλμάνων. Ας υποθέσουμε ότι αυτή η οικογένεια έχει τέσσερα παιδιά, κάτι εντελώς ρεαλιστικό με τα σημερινά δεδομένα που όλοι γνωρίζουμε. Τα τέσσερα αυτά παιδιά θα αποκτήσουν όταν ενηλικιωθούν άλλα τέσσερα παιδιά το καθένα, ήτοι η αρχική οικογένεια μουσουλμάνων, που ο Έλληνας «ανθρωπιστής» θέλησε να φιλοξενήσει, έως τα μέσα του αιώνα θα έχει τουλάχιστον 26 μέλη μουσουλμάνων. Ποιος νομίζουμε ότι στο τέλος θα κυριαρχήσει στις γειτονιές, στις πόλεις και στα χωριά της Ελλάδας και κατ’ επέκταση στην Ευρώπη; Η ψευδαίσθηση λοιπόν της «εθνικής μονιμότητας» μπορεί να ισχύει για σήμερα ή αύριο, αλλά σε μερικά χρόνια θα είναι μια αυτοκτονική ψευδαίσθηση που θα μας εξαφανίσει ως Έθνος.

Το Ισλαμικό Κράτος καυχάται καθημερινά ότι προωθεί χιλιάδες τζιχαντιστές στην Ευρώπη μεταμφιεσμένους ως λαθρομετανάστες. Υπάρχουν Έλληνες, υπάρχουν Ευρωπαίοι που ενώ έχουν παραδείγματα βιαιοτήτων, κακοποιήσεων, δολοφονιών, βιασμών, ληστειών, φρικαλεοτήτων από μουσουλμάνους, παρ’ όλα αυτά σκύβουν το κεφάλι ή ανοίγουν την αγκαλιά τους στους ως επί το πλείστον νεαρής ηλικίας μουσουλμάνους που θα είναι οι αυριανοί εξανδραποδιστές τους. Ουδόλως σκέπτονται όλοι αυτοί οι ηλίθιοι αλτρουιστές ότι η πολιτιστική και εθνοτική ανατροπή της ισορροπίας της Ευρώπης όταν πραγματωθεί θα είναι μη αναστρέψιμη.

Όταν επικρατήσουν πληθυσμιακά, πολιτιστικά οι μουσουλμάνοι στην Ευρώπη δεν θα υπάρξει επιστροφή, είτε στην χριστιανική Ευρώπη, είτε στους εθνικούς πολιτισμούς.

Οι δημογραφικές αλλαγές που επέρχονται μπορεί ακόμη να μην είναι ορατές, αλλά θα είναι επονείδιστες και καταστροφικές. Είναι δημογραφικές αλλαγές που θα σημάνουν το τέλος της Ευρώπης όπως την ξέρουμε. Το μέλλον της Ευρώπης, αν δεν αφυπνιστούμε, θα ανήκει σε αυτούς που αποκτούν πολλά παιδιά και αυτοί είναι οι ισλαμιστές που κατά εκατομμύρια εισβάλλουν στην χώρα μας και στην Ευρώπη.

Οι αυτόχθονες κοινωνίες της Ευρώπης θα μετασχηματιστούν και θα μεταμορφωθούν σε μουσουλμανικές κοινωνίες και στα μέσα του αιώνα τα εκατομμύρια των λαθρομεταναστών θα τερματίσουν τον πολιτισμό και την εθνική ταυτότητα της ηπείρου.