Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2015

Τρίπολη και Αγρίνιο: ΑΙΜΑΤΗΡΗ επίθεση Αλβανών σε Έλληνες – Η γνωστή τακτική: πισώπλατα μαχαιρώματα

Δυο περιστατικά με δράστες Αλβανούς


Δυο αιματηρές συμπλοκές με δράστες Aλβανούς και θύματα Έλληνες αναστάτωσαν μέσα σε λίγες ώρες περιοχές του Αγρινίου και της Τρίπολης! Στο πρώτο από τα περιστατικά, μάλιστα, ο αλλοδαπός δράστης κατάφερε να εξαφανιστεί τρέχοντας προς άγνωστη κατεύθυνση και αναζητείται.

Το επεισόδιο έγινε το απόγευμα της Πέμπτης στην κοινότητα Τριαντέικα της δημοτικής ενότητας Νεάπολης του δήμου Αγρινίου όταν οι δύο άνδρες διαπληκτίστηκαν επειδή, σύμφωνα με μαρτυρίες, ο 36χρονος Έλληνας είχε προκαλέσει ζημιές με ένα ξύλο στο αυτοκίνητο του Αλβανού επειδή ήταν σταθμευμένο έξω από το σπίτι του! Όμως, αλλοδαπός έβγαλε μαχαίρι και τραυμάτισε τον 36χρονο στην κοιλιακή χώρα.

Αμέσως μετά, τράπηκε σε φυγή και αναζητείται, καθώς κατηγορείται για πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών και απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση. Το θύμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Αγρινίου, όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και νοσηλεύεται με σοβαρά τραύματα.

*** Ένα παρόμοιο αιματηρό περιστατικό συνέβη και στην πλατεία Κολοκοτρώνη στη Τρίπολη, όπου διαπληκτίστηκαν για άγνωστους λόγους ένας 46χρονος Αλβανός και ένας 42χρονος Έλληνας. Ξαφνικά, ο αλλοδαπός έβγαλε μαχαίρι και τραυμάτισε με αυτό τον 42χρονο στην ωμοπλάτη. Χάρη στην άμεση κινητοποίηση αστυνομικών της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., ο δράστης συνελήφθη και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρίπολης που του άσκησε δίωξη για πρόκληση επικίνσυνης σωματικής βλάβης, ενώ ο τραυματίας διακομίστηκε στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται.