Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011

Γεωργιανός διαρρήκτης προσπάθησε να κοιμήσει τα θύματα του με αναισθητικό σπρέι αλλά δεν τα κατάφερε. Τα θύματα τον κατάλαβαν και τον συννέλαβαν μετά απο συμπλοκή!

O Γεωργιανός διαρρήκτης κρατούσε στο ένα χέρι κατσαβίδι και στο άλλο το μπουκάλι με το αναισθητικό σπρέι. Αισθανόταν σίγουρος αλλά η συνέχεια ήταν για έκεινον εφιαλτική...

 

Ασφαλείς ούτε μέσα στα σπίτια μας πια απο τις ορδές των λαθρομεταναστών. Ανίκανο το κράτος να βοηθήσει τους Έλληνες !!


Ο δράστης έπεσε στα χέρια της αστυνομίας. Αφού παραβίασε την είσοδο πολυκατοικίας στις 03.00 τα ξημερώματα, προσπάθησε να διαπράξει κλοπές σε διαμερίσματα. Ο 28χρόνος ωστόσο έγινε αντιληπτός από δυο ενοίκους 30 και 32 ετών που κατάφεραν να τον αποτρέψουν με περιπετειώδη τρόπο.

Ο 28χρόνος αλλοδαπός τους έριξε αναισθητικό σπρέι και στη συνέχεια τους επιτέθηκε με κατσαβίδι αλλά αυτοί αντιστάθηκαν και τον ακινητοποίησαν. Στη συνέχεια, οι δυο άνδρες, ειδοποίησαν τους αστυνομικούς, οι οποίοι και τον συνέλαβαν.

Στη κατοχή του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: ένα κατσαβίδι συνολικού μήκους δεκαεννέα εκατοστών, ένας πτυσσόμενος σουγιάς συνολικού μήκους επτά εκατοστών και μήκος λάμας έξι εκατοστά, ένα φιαλίδιο αναισθητικού σπρέι, ένας φακός ένα αυτοσχέδιο διαρρηκτικό μεταλλικό εργαλείο, δυο γερμανικά κλειδιά για βίδες, ένα ανδρικό ρολόι, μία πλαστή άδεια παραμονής αλλοδαπού στη χώρα και μία πλαστή άδεια ικανότητας οδήγησης.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι ο δράστης, κατά το χρονικό διάστημα από 31/1/2011 έως 19/2/2011, είχε διαπράξει στη πόλη των Χανίων, έξι κλοπές σε σπίτια , με λεία το χρηματικό ποσό των έξι χιλιάδων ευρώ και κοσμήματα συνολικής αξίας τριάντα 31.000 ευρώ..
πηγη