Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011

Άρτα: Αλβανός ληστής προσπάθησε να διαφύγει απειλώντας τους αστυνομικούς με όπλο - Αστυνομικοί πυροβόλησαν τον δράστη!

O ληστής μπήκε σε υποκατάστημα της Alpha Bank βούτηξε τα χρήματα αλλά όταν βγήκε βρέθηκε αντιμέτωπος με αστυνομικούς...


Όλα έγιναν στις 09.45. Ο 36χρονος Αλβανός δράστης, άφησε το κλεμμένο αυτοκίνητο που οδηγούσε απέναντι από την τράπεζα και βγήκε. Με το όπλο στα χέρια μπήκε στην τράπεζα και μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα κατάφερε να αρπάξει τα χρήματα που υπήρχαν στα ταμεία.

Αυτόπτες μάρτυρες όμως που τον είδαν να μπαίνει ειδοποίησαν την αστυνομία και έτσι μέχρι να βγει ο δράστης, περιπολικά έφτασαν στο σημείο και αστυνομικοί διασκορπίστηκαν γύρω από την τράπεζα. Ο ληστής βγήκε από την είσοδο και αιφνιδιάστηκε. Οι αστυνομικοί του φώναξαν να παραδοθεί και σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες ο 36χρονος έδειχνε να τα έχει χαμένα. Αρχικά σκέφτηκε να ξαναμπεί αλλά τελικά αποφάσισε να συνεχίσει την πορεία του προς το αυτοκίνητο με το όπλο στα χέρια.

Οι αστυνομικοί του φώναξαν να σταματήσει. Τότε εκείνος έστρεψε το όπλο του σε κάποιους από αυτούς. Αστυνομικοί τον πυροβόλησαν και τον τραυμάτισαν στον ώμο και στο δάχτυλο του δεξιού του χεριού. Το όπλο έπεσε από τα χέρια του δράστη και τότε αστυνομικοί τον πλησίασαν και τον συνέλαβαν.

Στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο που μετέφερε τον 36χρονο στο νοσοκομείο της πόλης. Ο δράστης νοσηλεύεται φρουρούμενος εκτός κινδύνου.
πηγη