Πέμπτη 20 Ιουνίου 2019

Αυτοί είναι οι Πακιστανοί λαθρομετανάστες που πήραν λύτρα και δολοφόνησαν ομοεθνή τους στη Θήβα (φωτο)

Με διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θηβών, δόθηκαν στη δημοσιότητα τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες των τριών Πακιστανών που απήγαγαν στις 11 Μαρτίου έναν 34χρονο συμπατριώτη τους, τον δολοφόνησαν στην περιοχή του Ελαιώνα Θηβών αλλά συνέχιζαν να εκβιάζουν τους συγγενείς του ζητώντας λύτρα ύψους 10.000 ευρώ, δήθεν για να τον απελευθερώσουν!

πρόκειται για τους MUSTAF AHMED του MERDIN και της EMNA ΒΙΒΙ 45,




και ALI AKHTAR του SAD MUHAMMAD και της ANAYAT BIBI 40 χρόνων, που είχαν συλληφθεί στις 30 Μαΐου στη Θήβα, στη Τρίπολη και στη Νέα Μανωλάδα Ηλείας, με επιχείρηση αστυνομικών της Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας, Θηβών και Τρίπολης.


Ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Θηβών τους έχει ασκήσει δίωξη κακουργηματικού χαρακτήρα για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, συγκρότηση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση, αρπαγή από κοινού με σκοπό να εξαναγκαστεί άλλος σε πράξη για την οποία δεν έχει υποχρέωση, απλή συνέργεια στην αρπαγή, ληστρική εκβίαση από κοινού, ανθρωποκτονία με πρόθεση από κοινού, παράνομη οπλοφορία, οπλοχρησία και απόπειρα εκβίασης από κοινού.


Ωστόσο, η Ασφάλεια Δυτικής Αχαΐας έχει ενδείξεις ότι οι τρεις αλλοδαποί εμπλέκονται σε τουλάχιστον άλλες τέσσερις αρπαγές ομοεθνών τους και εκβίαση των συγγενών τους. Γι’ αυτό, παρακαλεί όποιον έχει σχετικές πληροφορίες να επικοινωνήσει μαζί της, διασφαλίζοντας την ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.