Δευτέρα 3 Ιουνίου 2019

Λαθρομετανάστης αποπειράθηκε να βιάσει Ελληνίδα μέρα-μεσημέρι στο κέντρο της Αθήνας: Έκρυβαν την είδηση δύο εβδομάδες!

Η είδηση για μια απόπειρα βιασμού δημοσιοποιήθηκε τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο. Η απόπειρα έγινε προ… δύο εβδομάδων, αλλά τώρα την ανακοίνωσαν οι «αρχές»! Προφανώς είχαν τους λόγους τους…

Ένα ξαναμμένο «προσφυγάκι» από το Πακιστάν, λοιπόν, επιχείρησε να βιάσει μια νεαρή Ελληνίδα το… μεσημέρι της 15ης Μαΐου. Όχι σε καμμιά ερημιά, αλλά στο κέντρο των Αθηνών –  στην οδό Ηρακλειδών, στο Θησείο!!!

Σύμφωνα με την καθυστερημένη ανακοίνωση της Αστυνομίας, το ξαναμμένο «προσφυγάκι» είχε πάρει στο κατόπι για ώρα την κοπέλα και μόλις βρήκε ευκαιρία την εγκλώβισε σε κάποιο απόμερο σημείο, χτυπώντας την στο πρόσωπο και το στήθος προσπαθώντας να της κλείσει το στόμα, ενώ ταυτόχρονα άρχισε να την θωπεύει σε διάφορα σημεία του κορμιού της. 

Η 26χρονη αντιστάθηκε, κατάφερε να απελευθερώσει το στόμα της και φώναξε βοήθεια. Ο 25χρονος επίδοξος βιαστής πανικοβλήθηκε και τράπηκε σε φυγή, αλλά δεν πρόλαβε να πάει μακριά, καθώς τον τσάκωσαν αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης.

Να τον χαίρονται οι «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυοι», εσωτερικού κι εξωτερικού και οι του εσωτερικού να φροντίσουν να τον γνωρίσουν στα θηλυκά που έχουν στα σπίτια τους, μπας και… ξεχαρμανιάσει και γλιτώσουν οι ανύποπτες Ελληνίδες!