Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2017

Αυτοί είναι οι αλλοδαποί ληστές των παραλιών στα νότια προάστια [εικόνες]

Στη δημοσιότητα έδωσε η αστυνομία τις φωτογραφίες δύο αλλοδαπών, οι οποίοι συνελήφθησαν στις 23-8-2017 για κλοπές από λουόμενους σε παραλίες των νοτίων προαστίων.

Σε βάρος τους ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα κακουργήματα της διακεκριμένης κλοπής τελεσθείσας από περισσότερους από δύο δράστες που είχαν ενωθεί για να διαπράττουν κλοπές και οι οποίοι διαπράττουν κλοπές κατ’ επάγγελμα και κατ’ εξακολούθηση από κοινού.

Υπενθυμίζεται πως οι δράστες είχαν εντοπιστεί στην περιοχή του Αλίμου και στην θέα των αστυνομικών επιχείρησαν να διαφύγουν απορρίπτοντας στο έδαφος δύο σακίδια πλάτης. Οι δράστες έπειτα από καταδίωξη, ακινητοποιήθηκαν ενώ στο εσωτερικό των τσαντών βρέθηκαν μεταξύ άλλων προσωπικά έγγραφα τρίτων προσώπων, γυναικεία ενδύματα καθώς και μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Από την περαιτέρω έρευνα του Τμήματος Ασφάλειας Αλίμου, προέκυψε ότι οι δράστες από τις αρχές του τρέχοντα μήνα, προέβαιναν συστηματικά στην διάπραξη κλοπών από λουόμενους σε παραλίες των νοτίων προαστίων.

Από την μέχρι στιγμής έρευνα έχουν εξιχνιασθεί δεκαέξι περιπτώσεις κλοπών από πλαζ στο Παλαιό Φάληρο, στον Άγιο Κοσμά, στο Ελληνικό, στον Άλιμο, στη Βούλα, στη Βάρκιζα και στην Βουλιαγμένη.

Συγκεκριμένα πρόκειται για τους:
1. (επ) SKAFF (ον) FOUAD του CHARBEL και της SUZY γεννηθέντα στις 27-3-1981 στο Λίβανο



2. (επ) OBEID (ον) SIZAR του ABDOLAH και της HASSUM γεννηθέντα στις 1-4-1991 στη Συρία