Τρίτη 8 Απριλίου 2014

Πρέβεζα: Αλβανοί ληστές με όπλα και γεωργικά εργαλεία εναντίον γριούλας - Αποκαλύψεις 5 μήνες μετά τη ληστεία.

Πρέβεζα: Αλβανοί ληστές με όπλα και γεωργικά εργαλεία εναντίον γριούλας - Αποκαλύψεις 5 μήνες μετά τη ληστεία...Στα ίχνη των δραστών της ληστείας που έγινε τον περασμένο Νοέμβριο, στο σπίτι 64χρονης γυναίκας, στη Βρυσούλα Πρέβεζας, βρίσκεται η αστυνομία.

 Όπως ανακοινώθηκε, για την υπόθεση ταυτοποιήθηκε ως δράστης ένας 35χρονος Αλβανός, ο οποίος εντοπίστηκε και συνελήφθη χθες (07-04-2014) το απόγευμα στον Ωρωπό Πρέβεζας, κατόπιν Εντάλματος Σύλληψης κ. Ανακριτή Πρέβεζας.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο συλληφθείς μαζί με άλλους τρεις δράστες, την 16-11-2013 το απόγευμα, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, μπήκαν στο σπίτι της 64χρονης, την ακινητοποίησαν με την απειλή πυροβόλου όπλου και γεωργικού εργαλείου (κασάρι) και αφαίρεσαν από τους χώρους του σπιτιού, χρυσές λίρες, χρυσά κοσμήματα, χρηματικό ποσό, ένα κινητό τηλέφωνο και προσωπικά έγγραφα.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίζεται σε βάρος του με τις κατηγορίες της «Ληστείας κατά συναυτουργία», «Οπλοχρησίας» και της «Παράνομης εισόδου στη χώρα μας», θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πρέβεζας.

Η αστυνομική έρευνα συνεχίζεται για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των υπολοίπων δραστών και την πλήρη διαλεύκανση της εγκληματικής τους δράσης.