Παρασκευή, 27 Δεκεμβρίου 2013

3 ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΚΙ ΕΝΑΣ "ΟΜΟΓΕΝΗΣ" ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΚΗ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΜΕ ΚΑΤΣΑΒΙΔΙ ΚΑΦΕΝΕΙΟ

Συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας και του Αστυνομικού Τμήματος Σταυρούπολής, χθες (25-12-2013) στην περιοχή της Σταυρούπολης, 21χρονος ομογενής και τρεις (3) αλλοδαποί ηλικίας 20, 16 και 16 ετών, οι οποίοι αποπειράθηκαν να παραβιάσουν την πόρτα καταστήματος – καφενείου, με τη χρήση κατσαβιδιού.

Στην κατοχή των συλληφθέντων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρία κατσαβίδια και ένα εργαλείο – κάβουρας, ενώ στην κατοχή του 20χρονου βρέθηκε επιπλέον, μικροποσότητα χασίς.

Από την αστυνομική έρευνα που διενεργήθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Σταυρούπολης προέκυψε επιπλέον ότι, οι παραπάνω συλληφθέντες την 24-12-2013 αφαίρεσαν από την ίδια περιοχή μία μοτοσικλέτα.

Επίσης προέκυψε ότι ο 21χρονος τον Δεκέμβριο του τρέχοντος έτους, αφού διέρρηξε παράθυρο κτιρίου του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, παραβίασε είκοσι (20) γραφεία καθηγητών, αφαιρώντας συνολικά τρεις φορητούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές και μία συσκευή προβολής, ενώ κατά το χρονικό διάστημα Μαρτίου 2012 – Δεκεμβρίου 2013 αφαίρεσε από Κ.Α.Π.Η. και παιδικό σταθμό στη Δυτική Θεσσαλονίκη και από κομμωτήριο στη Μαγνησία Θεσσαλονίκης το συνολικό χρηματικό ποσό των 320 ευρώ και διάφορα άλλα αντικείμενα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.