Σάββατο 16 Μαρτίου 2013

ΑΛΒΑΝΟΣ Ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ. Εξιχνιάστηκε η δολοφονία του πρατηριούχου στο Επιτάλιο Ηλείας

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία του πρατηριούχου στο Επιτάλιο Ηλείας Εξιχνιάστηκε η δολοφονία του 65χρονου βενζινοπώλη στο Επιτάλιο Ηλείας, η οποία είχε διαπραχθεί πριν ενάμιση χρόνο.

Ένας εκ των δραστών είναι 33χρονος Αλβανός υπήκοος, έγκλειστος σε σωφρονιστικό κατάστημα, ενώ αναζητείται ο συνεργός του. Το θύμα είχε πυροβοληθεί εξ΄ επαφής από τους δύο δράστες, που επιχείρησαν να το ληστέψουν.

Οι δράστες είχαν διαφύγει με κλεμμένη δίκυκλη μοτοσικλέτα χωρίς ν΄ αρπάξουν χρήματα.

Ο 33χρονος αλβανός βρίσκεται έγκλειστος σε σωφρονιστικό κατάστημα της χώρας, καθώς την 22-12-2011 είχε συλληφθεί από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πατρών, ως μέλος εγκληματικής οργάνωσης η οποία διέπραττε ληστείες και κλοπές στην Αχαΐα, την Αιτωλοακαρνανία και τη Φωκίδα.

Στις 30-11-2011 το μεσημέρι, οι δύο δράστες πήγαν στο πρατήριο υγρών καυσίμων του 65χρονου στη Νέα Εθνική Οδό Πύργου – Κυπαρισσίας, στο ύψος του Επιταλίου και προσπάθησαν να τον ληστέψουν.
Το θύμα συνεπλάκη μαζί τους και αφού οι δράστες το πέταξαν στο έδαφος, το πυροβόλησαν μια φορά εξ΄επαφής στη κοιλιά.

Ο 65χρονος διακομίστηκε με σταθμό του Ε.Κ.Α.Β στο Γενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείο Πύργου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Οι δράστες είχαν διαφύγει με μηχανή, την οποία είχαν κλέψει δύο μήνες πριν από το έγκλημα από την Πάτρα.
Μετά από έρευνες των αστυνομικών βρέθηκε, τρεις μέρες μετά την ανθρωποκτονία, εγκαταλελειμμένη σε αγροτική περιοχή στις Ράχες Ηλείας, μαζί με άλλα αντικείμενα και ρούχα των δραστών.

Ο 33χρονος δράστης θα οδηγηθεί στον Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Ηλείας ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό του συνεργού του συνεχίζονται.