Σάββατο 30 Μαρτίου 2013

25χρονη Ελληνίδα νεκρή από σφαίρες αλλοδαπών ληστών στην Κόρινθο - Με αυτό το αυτοκίνητο ξέφυγαν από τους αστυνομικούς (ΦΩΤΟ και VIDEO)

- Μια 25χρονη γυναίκα έχασε τη ζωή της από σφαίρα που εξοστρακίστηκε από το όπλο των ληστών
- Οι τρεις αλλοδαποί είχαν νωρίτερα ληστέψει ταβέρνα στην παλαιά Ε.Ο Αθηνών Θηβών
- Διέφυγαν με το αυτοκίνητο του ιδιοκτήτη με αριθμό κυκλοφορίας ΥΡΟ 1394
- Αστυνομικοί τους εντόπισαν, τους καταδίωξαν και ακολούθησε η αιματηρή συμπλοκή στα Ισθμια


Μια τραγωδία εκτιλύχθηκε το βράδυ της Παρασκευής στην Κόρινθο, όταν μια 25χρονη γυναίκα που επέβαινε σε αυτοκίνητομε κατεύθυνση την Κόρινθο, δέχθηκε σφαίρα κατά την ανταλλαγή πυροβολισμών μεταξύ των ληστών και αστυνομικών δυνάμεων που τους καταδίωκαν και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Κορίνθου όπου υπέκυψε.

Το χρονικό της αιματηρής καταδίωξης

 Όλα ξεκίνησαν στις 9:00 χθες το βράδυ όταν τρεις κουκουλοφόροι, οπλισμένοι με καλάσνικοφ εισέβαλαν στην ταβέρνα «Ο Μπάμπης» στην περιοχή Παλαιοκούνδουρα στην παλαιά εθνική οδό Αθηνών-Θηβών και με την απειλή των όπλων άρπαξαν από τον ιδιοκτήτη χρήματα και το αυτοκίνητό του τύπου τζιπ, με το οποίο διέφυγαν. Οι δράστες εντοπίστηκαν μετά από αναζητήσεις στην εθνική οδό Αθηνών-Κορίνθου λίγο μετά την Κινέττα, από όπου ξεκίνησε η καταδίωξη.








Κατά τη διάρκεια της καταδίωξης, γινόταν συνεχώς ανταλλαγή πυροβολισμών με αποτέλεσμα, γύρω στις 11:30 το βράδυ, να τραυματιστεί θανάσιμα η 25χρονη γυναίκα που εκείνη την ώρα επέβαινε στο αυτοκίνητο της που βρισκόταν στο αντίθετο ρεύμα από τη συμπλοκή. Μια σφαίρα εξοστρακίστηκε στο οδόστρωμα και βρήκε την άτυχη γυναίκα στην πλάτη...

Σύμφωνα με την αστυνομία, η βολίδα που προκάλεσε τον τραυματισμό της 25χρονης, προέρχεται από πολεμικό όπλο τύπου καλάσνικοφ ενός από τους ληστές.

Στο λαθος μέρος, τη λάθος στιγμή

Η άτυχη γυναίκα επέστρεφε στο σπίτι της στην Κόρινθο, από το ξενοδοχείο στο οποίο εργαζόταν, ως λογίστρια στη ρεσεψιόν. Την ώρα της συμπλοκής μιλούσε στο τηλέφωνο με το φίλο της ο οποίος και ήταν εκείνος που ειδοποίησε το ΕΚΑΒ. Η 25χρονη μάλιστα τηλεφώνησε και στην προϊσταμένη της στην οποία είπε ότι πυροβολήθηκε.




Αν και μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο και μπήκε εσπευσμένα στο χειρουργείο η άτυχη κοπέλα κατέληξε στις 3 τα ξημερώματα του Σαββάτου. Η ιατροδικαστική γνωμάτευση αναμένεται τη Δευτέρα.



Τι λέει ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας

O ιδιοκτήτητς της ταβέρνας που έγινε στόχος των αδίστακτων κακοποιών περιεγραψε καρέ καρέ την εισβολή των δραστών και τη ληστεία που ακολούθησε. Όπως αποκάλυψε, οι ληστές σκόπευαν να τους κλείσουν στην τουαλέτα, ωστόσο προσποιήθηκε πως λιποθύμησε για να γλιτώσει.

Δείτε το video:







Ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη των δραστών


Σε επιφυλακή βρίσκεται όλη η αστυνομική δύναμη στην Πελοπόννησο ενώ δυνάμεις της ΕΚΑΜ και άλλων αστυνομικών υπηρεσιών με εκπαιδευμένους σκύλους και το ελικόπτερο της ΕΛΑΣ, πραγματοποιούν ευρεία αστυνομική επιχείρηση για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των ένοπλων δραστών.


Το αυτοκίνητο με το οποίο διέφυγαν οι δράστες

Το κλεμμένο αυτοκίνητο με το οποίο διέφυγαν είναι μάρκας Subaru Forrester, μαύρου χρώματος, ενώ έχει δοθεί στη δημοσιότητα φωτογραφία του, με την παράκληση οποιοσδήποτε πολίτης το εντοπίσει να τηλεφωνήσει στο «100».
πηγη newsit.gr