Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013

Ιστιαία: Αλβανός σκότωσε τη γειτόνισσά του με γκασμά για μια χούφτα ευρώ! ΒΙΝΤΕΟ

Έσπασε το τζάμι της πόρτας και μπήκε μέσα. Η 80χρονη άκουσε τον θόρυβο και έτρεξε να δει τι συμβαίνει. Δε φανταζόταν ότι αυτές θα ήταν οι τελευταίες της στιγμές.

 

Σύμφωνα με το EviaNews, o αλβανός δολοφόνος δεν περίμενε να την βρει ξύπνια και ξαφνιάστηκε όταν την είδε.

Με τον γκασμά που είχε στα χέρια, την πλησίασε και όταν την έπιασε στην κρεβατοκάμαρα, άρχισε να την χτυπά με μανία στο κεφάλι μέχρι που ξεψύχησε!


ΦΩΤΟ από το EviaNews
ΦΩΤΟ από το EviaNews

Η ίδια έπεσε νεκρή στο κρεβάτι της. Ο δράστης άρχισε να ψάχνει το σπίτι για χρήματα αλλά όταν δεν βρήκε κάτι, πήρε ένα σύρμα, ίδιο με αυτό που πλένουμε τα πιάτα και άρχισε να καθαρίζει τα αποτυπώματα του και τα αίματα για να μην φανεί σαν δολοφονία.

Η γυναίκα εκείνο το μαρτυρικό βράδυ, είχε λεφτά στο σπίτι της αλλά ο 24χρονος Αλβανός δεν έψαξε καλά, μιας και τα λεφτά ήταν κάτω από τα δύο μαξιλάρια. Η δουλειά της αστυνομίας να φτάσουν στα ίχνη του δράστη δεν ήταν εύκολη υπόθεση μιας και δεν υπήρχαν ίχνη ληστείας.








Ωστόσο ύστερα από συστηματική έρευνα του τοπικού τμήματος και της ασφάλειας Χαλκίδας, οι αστυνομικοί κατάφεραν να φτάσουν στα ίχνη του γείτονα, ο οποίος ομολόγησε ότι είχε σκοπό την ληστεία αλλά πάνω στον φόβο του ότι τον αναγνώρισε η άτυχη γυναίκα, την σκότωσε.