Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2013

Μαροκινός προσπάθησε να αποπλανήσει 10χρονο παιδάκι

Το 10χρονο παιδί περιέγραψε στους γονείς του, τα όσα έγιναν όταν μπήκε στο σπίτι του 46χρονου Μαροκινού.

 

Μεγάλες διαστάσεις στην τοπική κοινωνία του Ρεθύμνου λαμβάνει η υπόθεση ασέλγειας που ήρθε στο προσκήνιο με "πρωταγωνιστή" ένα 46χρονο Μαροκινό.

Αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ ερευνούν με πολλή προσοχή όλες τις πτυχές της υπόθεσης που ήρθε στο προσκήνιο με την μαρτυρία – σοκ από ανήλικο αγόρι.  

Ο 46χρονος Μαροκινός συνελήφθη το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής (01-02-2013) μετά από καταγγελία των γονιών ενός ανήλικου αγοριού στην Ασφάλεια Ρεθύμνου ότι προχώρησε σε προγενέστερο χρόνο σε ασελγείς πράξεις σε βάρος του ανήλικου.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του στον δήμο του Αγίου Βασιλείου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ψηφιακοί δίσκοι DVD και CD ακατάλληλου περιεχομένου, ένα μπαλτάς και ένα μαχαίρι. Η έρευνα έχει επίκεντρο στο ενδεχόμενο συμμετοχής του αλλοδαπού κατηγορούμενου και σε άλλες παρόμοιες πράξεις. Ο 46χρονος Μαροκινός βρίσκεται στα κρατητήρια και αύριο θα δικαστεί με την αυτόφωρη διαδικασία, όπως αποφάσισε ο εισαγγελέας στον οποίο παραπέμφθηκε το Σάββατο.

Σύμφωνα με το prismanews.gr, το ανήλικο αγοράκι εκμυστηρεύτηκε στους γονείς του ότι ο 46χρονος αλλοδαπός με προφάσεις οδήγησε το 10χρονο παιδί στο σπίτι του και το έβαλε να βλέπει DVD με πορνογραφικό υλικό, ενώ άρχισε να τον χαϊδεύει πάνω από τα ρούχα. Το παιδάκι σοκαρίστηκε και αντέδρασε και κατάφερε να φύγει από το σπίτι.