Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012

Έπιασαν δύο Πολωνούς για την δολοφονία αλλοδαπού στην Αργολίδα

Μετά την έρευνα από το Τμήμα Ασφάλειας Άργους, εξιχνάστηκε η δολοφονία του αλλοδαπού άνδρα, ο οποίος στις 16/11/2012 στο Άργος, άφησε την τελευταία του πνοή, ύστερα από σοβαρό τραυματισμό.

Για την υπόθεση αυτή, συνελήφθησαν σήμερα δύο υπήκοοι Πολωνίας, ηλικίας 54 και 29 ετών αντίστοιχα, οι οποίοι κατηγορούνται για ανθρωποκτονία από πρόθεση, κατά συναυτουργία, ενώ αναζητείται ακόμα ένας συμπατριώτης τους.
Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, προέκυψε ότι οι δράστες, τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, σε υπόγειο εγκαταλειμμένου κτηρίου στο οποίο έμεναν,
μετά από λογομαχία που είχαν με το θύμα, το τραυμάτισαν σοβαρά στο κεφάλι, με σωματικής βία και χτυπώντας τον με αντικείμενο.

Το θύμα μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ναυπλίου, όπου και υπέκυψε στα τραύματά του λίγες ώρες αργότερα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ναυπλίου,
ενώ η αστυνομική έρευνα και η προανάκριση συνεχίζονται από το Τμήμα Ασφάλειας Άργους, για τον εντοπισμό και την σύλληψη του συνεργού τους.

Το θύμα ήταν ηλικίας 45 έως 50 ετών περίπου, με ύψος 1,75 έως 1,80, αδύνατος, μελαχρινός, πιθανόν υπήκοος Βουλγαρίας...

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, παρακαλείται όποιος γνωρίζει οτιδήποτε για την ταυτότητα του θύματος ή σχετικό με την υπόθεση, να επικοινωνήσει με το Τμήμα Ασφάλειας Άργους στο τηλέφωνο 27510-62242.