Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2012

ΔΙΑΔΩΣΤΕ...!!! ΓΕΝΙΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ...! ΚΑΛΟΥΝ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ...!!!


ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ-ΠΟΡΕΙΑ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 7.30 ΑΠΟΓΕΥΜΑ, ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΩΝ ΕΠΙΘΕΣΕΩΝ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ , ΑΓΙΟΥ ΜΕΛΕΤΙΟΥ ΚΑΙ ΜΙΧ.ΒΟΔΑ.

Ένα χρόνο μετά την ανατριχιαστική δολοφονία του Μανώλη Καντάρη από 2 αφγανους και έναν πακιστανό, δύο μήνες από τον δολοφονικό βιασμό της Μυρτώς στην Πάρο από τον «ανήλικο» , κατά τον ΣΎΡΙΖΑ πακιστανό, εξι μήνες μετά την δολοφονία του παλληκαριού στην Πάτρα από αφγανούς και τέσσερις μήνες από το μαχαίρωμα ενός ψιλικατζή στη γειτονιά μας από αφγανούς και με τον ΝΕΚΡΙΚΟ ΚΑΤΑΛΟΓΟ να μετρά 40 ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΕΚΡΟΥΣ από την αρχή του χρόνου, φτάσαμε στην εξίσου αποτρόπαια δολοφονική επίθεση (ΕΛΑΦΡΥ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟ ΑΝΕΦΕΡΑΝ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ) με 3 μαχαιριές στον γείτονα μας, στον Αργύρη, από αφρικανό. Μακρύς ο φόρος αίματος των συμπατριωτών μας , από τους «κακόμοιρους» φονιάδες, βιαστές, ληστές λαθρομετανάστες.

Η κυβέρνηση που συνεχίζει να διατυμπανίζει με στημμένα καφεδάκια τον ΞΕΝΙΟ ΔΙΑ που τίποτα δεν έχει αλλάξει στις γειτονιές μας, τα κατευθυνόμενα ΜΜ Ενημέρωσης των γνωστών πιά μεγαλοεργολάβων νταβατζήδων αυτής της χώρας ,που σιγοντάρουν τους προδότες δήθεν αντιρατσιστες, αναρχικούς και μπαχαλάκηδες του ΣΥΡΙΖΑ ,ΟΛΟΙ Μ Α Ζ Ι ΜΙΑ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΕΝΑΝΤΙΑ στους ΕΛΛΗΝΕΣ και ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΩΝ ΚΑΚΟΠΟΙΩΝ.

4 χρόνια τώρα, φωνάζουμε, διαμαρτυρόμαστε, καταγγέλουμε την γκετοποίηση της πόλης μας , το παραεμπόριο που τσακιζει τις επιχειρησεις και την οικονομία μας, τα ναρκωτικά από αφγανούς, αλβανούς, σομαλούς, αλγερινούς, μαροκινούς, τις πόρνες σε όλη την Αθήνα, άσπρες, μαύρες, κίτρινες, τα παράνομα και αφορολόγητα μαγαζιά των λαθρομεταναστών που την μια ημέρα τα σφραγίζει ο εισαγγελέας και την επόμενη είναι ανοιχτά, το εμπόριο όπλων σε όλες τις πλατείες μας.

4 χρόνια τώρα οι ηλικιωμένοι , στη δύση της ζωής τους, γνωρίζουν το μίσος , την φρίκη και τον θάνατο από τα χέρια των κακόμοιρων Πακιστανών, Αλβανών που βιάζουν γερόντισσες 84 και 82 χρονών και γρονθοκοπούν γέροντες μέχρι θανάτου για 5 ευρω.

4 χρόνια τώρα έχουμε τους κατά καιρούς ΠΑΛΙΑΤΣΟΥΣ αλλά ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΥΣ για εμάς υπουργούς ΠΡΟΠΟ και μαζί τους βουλευτές ΟΛΩΝ των αποχρώσεων ,με φωτεινη εξαίρεση ένα και μόνο κόμμα, μπλε, πράσινους, ροζ, κόκκινους, πολύχρωμους, ανεξάρτητους και εξαρτημένους, που είτε είναι ανίκανοι, είτε είναι προδότες, να παρακολουθούν ΘΕΑΤΕΣ την γενοκτονία μας, έχοντας το ΘΡΑΣΟΣ και την ΑΝΑΙΔΕΙΑ μα και την ΑΛΗΤΕΙΑ να αφήνουν 20.000 ΑΣΤΕΓΟΥΣ Ελληνες στο δρόμο και να στεγάζουν με κλιματισμό, ιατρικές εξετάσεις και catering τους λαθρομετανάστες.

Σας καλούμε σε ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ-ΠΟΡΕΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ στις 7.30 το απόγευμα . Συνάντηση στην Αγ.Μελετίου και Μιχ.Βόδα.

Σας καλούμε όλους να δώσουμε ένα βροντερό «παρών» στις γειτονιές μας, στις πόλεις μας , στην χώρα μας που ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΑΙ. Μια κραυγή και ένα ΟΧΙ στην εισαγόμενη εγκληματικότητα και την υποκρισία των πολιτικών.

Σας καλούμε να ακουστεί μία δυνατή ιαχή σε κάθε γωνιά των περιοχών μας

Γιατί η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ και γιατί Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ στους ΕΛΛΗΝΕΣ που έχυσαν το αίμα τους για την ελευθερία της και δυστυχώς αυτή η χώρα ακόμα αιμορραγεί…….

ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ