Σάββατο 1 Μαΐου 2010

ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ - ΠΑΠΑΝΔΡΕΛΛΗΝΩΝ!


Εφιαλτικές ώρες έζησε μια γυναίκα στα χέρια ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ διαρρηκτών, οι οποίοι εισέβαλαν στις 4 τα ξημερώματα σε διαμέρισμα, επί της Ελ. Βενιζέλου 186, στην
Καλλιθέα.Οι δράστες έδεσαν την πανικοβλημένη γυναίκα και στη …συνέχεια τη χτύπησαν στο πρόσωπο, ζητώντας να τους αποκαλύψει πού είχε τα χρήματα.
Στη συνέχεια διέφυγαν, ενώ η τρομοκρατημένη γυναίκα δεν έχει διαπιστώσει ακόμα τι της έκλεψαν.

Επίθεση από αλλοδαπό δέχθηκε μια γυναίκα, στις 11 χθες το βράδυ, ενώ βρισκόταν στη διασταύρωση των οδών Βερανζέρου και Σωκράτους.Ο δράστης πλησίασε την ανυποψίαστη γυναίκα και, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, την τραυμάτισε με μαχαίρι στο δεξί αυτί.
Το θύμα μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, όπου της παρασχέθησαν οι πρώτες βοήθειες.


Αλλοδαποί χαράκωσαν ανήλικο για να του πάρουν 40 ευρώ.

Το άτυχο παιδί πήγαινε στο σχολείο του, όταν… βρέθηκε αντιμέτωπο με συμμορία αλλοδαπών. Οι δράστες των ακινητοποίησαν, του άρπαξαν τα 40€ που είχε το παιδί στην τσέπη του παντελονιού του και πριν φύγουν έβγαλαν

μαχαίρι. Χαράκωσαν το 15χρονο παιδί στο χέρι και το εγκατέλειψαν αιμόφυρτο.

Ο μαθητής της Γ’ Γυμνασίου, έλεγε στους γονείς του ότι δεν αντιστάθηκε και ότι οι δράστες του επιτέθηκαν χωρίς λόγο. Τον ακινητοποίησαν κοντά σε ένα χωράφι, μιας και το παιδί πήγε από εκεί για να κόψει δρόμο για το σχολείο του.

Οι αλλοδαποί δράστες παραμένουν ασύλληπτοι, ενώ η αστυνομία χτενίζει την περιοχή για να τους εντοπίσει…

Το … αστυνομικό δελτίο έκλεισε με μια επίθεση δίπλα στο αστυνομικό τμήμα της Ομόνοιας. Στην οδό Σωκράτους τρεις αλλοδαποί ληστές απείλησαν έναν μετανάστη και του άρπαξαν τα 30 ευρώ που είχε μαζί του…

Στη σύλληψη ενός 21χρονου αλλοδαπού προέβησαν σήμερα στις 06:10 άνδρες του Λιμεναρχείου της Κω, καθώς βρέθηκαν στον σάκο του 10,8 γραμμάρια ινδικής κάνναβης.
Η ναρκωτική ουσία κατασχέθηκε, ενώ ο νεαρός οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής, όπου διενεργείται
προανάκριση.

Τον πυροβόλησαν στην μέση του δρόμου..

Το μόνο που άκουσε ήταν οι απανωτοί πυροβολισμοί, δεν είδε ούτε τους δράστες, ούτε κάποια ύποπτη κίνηση.

Όπως περιέγραψε στους αστυνομικούς ο άνδρας, ένιωσε μόνο ένα κάψιμο στο χέρι και ύστερα έχασε τις αισθήσεις του.


Το περιστατικό συνέβη χθες λίγο πριν τα μεσάνυχτα έξω από τον καταυλισμό
Roma στο Ζεφύρι. Ο άνδρας έμεινε αβοήθητος μέχρι που συνήλθε και κατάφερε να ενημερώσει την αστυνομία.




Δύο τσάντες άρπαξε σε διάστημα λίγο λεπτών ένας αλλοδαπός.

Ωστόσο δεν χάρηκε για πολύ τα… λάφυρά του, καθώς συνελήφθη από αστυνομικούς, επί της οδού Πατησίων 136, στην Κυψέλη.

Θύματά του ήταν δύο γυναίκες, από τις οποίες απέσπασε τις τσάντες, απειλώντας τις με μαχαίρι.

Τι κι αν οπλοφορούσε, δεν πρόλαβε να αντιδράσει όταν βρέθηκε αντιμέτωπος με τέσσερις αλλοδαπούς ληστές.

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα ο άνδρας προχωρούσε στην οδό Λιοσίων στην Αθήνα. Όταν έφτασε στη γωνία με την οδό Σουρμελή οι τέσσερις ληστές του επιτέθηκαν, τον χτύπησαν στο πίσω μέρος του κεφαλιού του με ένα αντικείμενο και τον έριξαν κάτω.


Πριν προλάβει να αντιδράσει οι δράστες τον ακινητοποίησαν. Ο ένας από αυτούς άρπαξε και το πιστόλι που είχε πάνω του και στη συνέχεια αφού πήραν από τον άνδρα τα 1.500 ευρώ που είχε μαζί του εξαφανίστηκαν παίρνοντας μαζί τους και τα έγγραφα για την κατοχή του όπλου…

Το ΑΤΜ της Αγροτικής Τράπεζας, το οποίο βρίσκεται εντός της κοινότητας Αγίου Στεφάνου, έβαλαν στόχο δύο Σέρβοι κακοποιοί. Οι δράστες εισήλθαν τα ξημερώματα και επιχείρησαν να διαρρήξουν το μηχάνημα αυτόματης ανάληψης μετρητών, χωρίς όμως επιτυχία.

Αστυνομικοί που περιπολούσαν στο σημείο αντιλήφθησαν τι συνέβαινε και κατάφεραν να συλλάβουν τους δύο αλλοδαπούς. Μάλιστα, όπως διαπιστώθηκε, οι ίδιοι είχαν αποπειραθεί την Δευτέρα (26/4) να διαρρήξουν το ΑΤΜ της Εμπορικής Τράπεζας στο Νέο Ηράκλειο.