Σάββατο 26 Αυγούστου 2017

Αποκάλυψη: Ενεργό δίκτυο υποστήριξης τζιχαντιστών λειτουργεί στην Ελλάδα και προωθεί τους μακελάρηδες του ISIS στην Ευρώπη!


Αποκάλυψη: Ενεργό δίκτυο υποστήριξης τζιχαντιστών λειτουργεί στην Ελλάδα και προωθεί τους μακελάρηδες του ISIS στην Ευρώπη!Ιδιαίτερα αποκαλυπτικά και άκρως ανησυχητικά είναι όσα καταγράφονται σε ρεπορτάζ Σαββατιάτικης εφημερίδας, σύμφωνα με το οποίο έγγραφα των ισπανικών αρχών προς την ΕΛ.ΑΣ. αποδεικνύουν ότι 12 επικίνδυνοι τζιχαντιστές πέρασαν από την Ελλάδα προς την Ισπανία.

Επιβεβαιώνονται έτσι για ακόμη μια φορά με τραγικό τρόπο - καθώς χάθηκαν δεκάδες ανθρώπινες ζωές στην Ισπανία - οι πάγιες θέσεις της Χρυσής Αυγής ότι στα κύματα λαθρομεταναστών κρύβονται οι μακελάρηδες του ISIS και ότι η χώρα μας πρέπει άμεσα να φυλάξει αποτελεσματικά τα χερσαία και τα θαλάσσια σύνορά της.

Επιστρέφοντας στο ρεπορτάζ, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές οι εν λόγω ύποπτοι ήταν μαροκινής και αλγερινής καταγωγής που είχαν ταξιδέψει μέσω Τουρκίας στην Ελλάδα με στόχο να αιματοκυλίσουν την χριστιανική Ευρώπη. Επισημαίνεται ότι η εκκόλαψη των ισλαμιστών τρομοκρατών γίνεται από τους ιμάμηδες μέσα στα ανεξέλεγκτα τζαμιά, όπως έγινε και στην Βαρκελώνη, γεγονός που οδήγησε την ΕΛ.ΑΣ. στην εκδίωξη δύο δασκάλων του τζιχάντ σε Σεπόλια και Περιστέρι.

Οι φανατικοί στρατιώτες του ISIS ακολουθούν το γνωστό δρομολόγιο των λαθρομεταναστών και δεν είναι τυχαίο ότι το πρώτο πεντάμηνο του 2017 είχαν εισέλθει από το Αιγαίο 216 λαθρομετανάστες από το Μαρόκο και 678 από την Αλγερία.

Οι ισπανικές Αρχές είναι πεπεισμένες ότι στην Πατρίδα μας λειτουργεί δίκτυο υποστήριξης των τζιχαντιστών και γι΄ αυτό ζήτησαν την συνδρομή των ελληνικών αρχών, καθώς και όσα στοιχεία είχαν αντληθεί γι΄ αυτούς από τα κινητά τους τηλέφωνα.

Σύμφωνα λοιπόν με τα παραπάνω στοιχεία προέκυψε ότι οι εκκολαπτόμενοι δολοφόνοι του ISIS διέμεναν στην περιοχή της Ομόνοιας, στα Σεπόλια και στον Κολωνό!

Παρά την στενή παρακολούθηση οι συγκεκριμένοι ισλαμιστές τρομοκράτες, όπως και εκατοντάδες άλλοι που προφανώς δεν έχουν εντοπιστεί, έφτασαν στην Ισπανία. Μπορεί οι συγκεκριμένοι να βρίσκονται υπό παρακολούθηση, κάποιοι άλλοι όμως κατάφεραν να ξεφύγουν και να αιματοκυλίσουν για ακόμη μια φορά την Ευρώπη.