Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2015

Δείτε τις ύποπτες ιδιαιτερότητες. Κέντρο λαθρομεταναστών στα Άνω Λιόσια!!

ΛΙΟΣΗ-ΡΟΜΑ1-730x515Όπως ίσως θα γνωρίζεται από την κυβέρνηση έχει αποφασισθεί η μεταφορά των λαθρομεταναστών και προσφύγων από τις πλατείες της Αθήνα προς τη περιφέρεια του Νομού.

Στο πλαίσιο αυτό μεταφέρθηκαν ήδη μετανάστες και πρόσφυγες στο Ελληνικό, το Γαλάτσι και τις επόμενες ώρες στο στρατόπεδο Λιόση στα Άνω Λιόσια.
Για το Ελληνικό και το Γαλάτσι δεν θα ασχοληθούμε στο παρόν άρθρο. Ιδιαίτερη σημασία θα δώσουμε στα Άνω Λιόσια, κυρίως λόγω της θέσης του στρατοπέδου και των ιδιαιτεροτήτων της περιοχής.

Καταρχήν το στρατόπεδο βρίσκεται περίπου 2,5 χλμ από το κέντρο της πόλης έναντι των αποθηκών Μαγουλέζας του ΟΔΔΥ και του ΧΥΤΑ Φυλής, επί της Λεωφ. Νάτο (Ασπροπύργου – Μεγάλου Αλεξάνδρου).

Τι περίεργο έχει η περιοχή;
Βρίσκεται στο κέντρο μεταξύ τριών καταυλισμών ΡΟΜΑ (τσιγγάνων – γύφτων όπως τους ξέρουμε οι πιο πολλοί). Μιλάμε για τους καταυλισμούς που η εμπορία ναρκωτικών και όπλων είναι πταίσματα… Χιλιάδες όπλα, ορδές ναρκομανών…
Βρίσκεται εντός Βιομηχανικής Περιοχής και για την ακρίβεια εντός της βιομηχανικής περιοχής Άνω Λιοσίων και στις παρυφές της μεγαλύτερης βιομηχανικής περιοχής της Ελλάδας ενός αστικού ιστού του Ασπροπύργου.

Βρίσκεται ΑΚΡΙΒΩΣ απέναντι από το ΧΥΤΑ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ!!!
Η περιοχή παρότι υποτίθεται ότι αστυνομεύεται από 3 αστυνομικά τμήματα (Άνω Λιοσίων Ζεφυρίου, Ασπροπύργου) λόγω υποστελέχωσης των υπηρεσιών αυτών (όπως και σε όλη την Δυτική Αττική) εκτιμάται ότι θα δυναμώσει περαιτέρω τα ήδη μεγάλα προβλήματα εγκληματικότητας.
Στο χάρτη που ακολουθεί σας δείχνω με ακρίβεια που βρίσκονται οι καταυλισμού σε σχέση με το στρατόπεδο. Η μέγιστη απόσταση στον καταυλισμός της Νέας Ζωής είναι 2χλμ και 400μέτρα (2,4 χλμ). Οι λοιποι χώροι είναι από 200 μέτρα έως 1 χλμ.


ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ:
Γιατί πάνε τους μετανάστες στην περιοχή αυτή;
Δεν ξέρουν ότι από εκεί μπορούν με λιγότερα από 200 ευρώ να προμηθευθούν όλα και πυρομαχικά;
Δεν ξέρουν ότι όσοι έχουν ροπή στο έγκλημα εκεί θα βρούν φιλόξενη στέγη και πρόσφορο έδαφος;
Δεν ξέρουν ότι η περιοχή είναι ήδη υποβαθμισμένη και ότι τώρα της δίνουν την χαριστική βολή;
Ενώ υπάρχουν πάνω από 10 κενά στρατόπεδα και δύο τουλάχιστον καταυλισμοί που δημιουργήθηκαν για ΡΟΜΑ που ουδέποτε χρησιμοποιήθηκαν γιατί δεν μεταφέρονται εκεί;
Γιατί διαχέονται σε περιοχές που γειτνιάζουν με τσιγγάνους (τόσο το Γαλάτσι, όσο και το Ελληνικό έχουν μέσα ή κοντά άτυπους καταυλισμούς).
Ζαχαρίας Μυτιληνιός