Τρίτη 26 Αυγούστου 2014

129 ΝΕΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΗΜΕΡΑ... ΑΛΩΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ..

ΑΦΑΝΤΟΣ Ο ΔΗΘΕΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ , Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΤΑΙ ΣΕ ΣΚΟΥΠΙΔΟΤΟΠΟ ΨΥΧΩΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΣΕΠΩΝΟΥΝ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΤΗΣ ΕΕ ...

Για ακόμη μια φορά το Λιμενικό Σώμα μετέφερε 129 λαθρομετανάστες οι οποίοι εντοπίστηκαν να πλέουν σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις ανοικτά του Αγαθονησίου και της Χίου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής, εντοπίστηκαν 46 μετανάστες στη θαλάσσια περιοχή βορειανατολικά του Αγαθονησίου.

Βάσει της πάγιας διαδικασίας και όπως γίνεται σε ανάλογες περιπτώσεις μόλις οι  λαθροδιακινητές εντόπισαν το πλωτό του ΛΣ φρόντισαν να δημιουργήσουν ρήγμα στο σκάφος τους ώστε στη συνέχεια να μεταφερθούν από το πλωτό του ΛΣ στη νέα τους πατρίδα.

Παράλληλα υπήρξε εντοπισμός 43 λαθρομεταναστών στην παραλία «Κάρφα» νοτιοανατολικά της Χίου. Οι λαθρομετανάστες  θα μεταφερθούν στο Γενικό Νοσοκομείο Χίου «Σκυλίτσειο», και από εκεί στην Αθήνα όπως και οι προηγούενοι..

Επίσης εντοπίστηκαν σήμερα το πρωί 40 λαθρομετανάστες στην παραλία «Γιοσώνα» Καρδαμύλων Χίου. Και αυτοί οδηγήθηκαν στο «Σκυλίτσειο» για προληπτικές εξετάσεις, και στη συνέχεια όπως προβλέπεται σε προσωρινό κέντρο και από εκεί στην Αθήνα για τα περαιτέρω της νομιμοποίησής τους...