Κυριακή 17 Αυγούστου 2014

Μυστική επιχείρηση μεταφοράς 100 λαθρομεταναστών από την Σάμο στο Παρανέστι


Μυστική επιχείρηση μεταφοράς 100 λαθρομεταναστών από την Σάμο στο ΠαρανέστιΠάλι εκμεταλλεύονται την θερινή ραστώνη για να μεταφέρουν λαθρομετανάστες στα κέντρα κράτησης της Α.Μ.Θράκης

Υπό άκρα μυστικότητα πραγματοποιήθηκε το πρωί της Πέμπτης 14 Αυγούστου 2014, μεγάλη κινητοποίηση της αστυνομίας, του λιμενικού σώματος, του πολεμικού ναυτικού και της Μεραρχίας Τεθωρακισμένων για την μεταφορά λαθρομεταναστών από την Σάμο στο κέντρο κράτησης μεταναστών στο Παρανέστι Δράμας.

Η μεταφορά των εκατό λαθρομεταναστών πραγματοποιήθηκε με το αρματαγωγό του πολεμικού ναυτικού «Χίος» που κατέπλευσε στις 10:00 το πρωί στο νέο λιμάνι της Καβάλας, το οποίο φρουρούνταν ήδη από πολύ νωρίς το πρωί και ήταν κατ’ ουσίαν κλειστό.

Όπως πληροφορούμαστε από την ενημερωτική ιστοσελίδα της εφημερίδας «Πρωινή», μετά την αποβίβαση των λαθρομεταναστών ακολούθησε η επιβίβασή τους σε λεωφορεία της αστυνομίας και μέσω της Εγνατίας οδού η μεταφορά τους στο κέντρο κράτησης μεταναστών στο παλιό στρατόπεδο Πανταζόπουλου, στο Παρανέστι Δράμας.

Για μία ακόμη φορά αποδεικνύει η συκυβέρνηση της συμφοράς ότι δεν εννοεί το παραμικρό από όσα εξαγγέλει. Εκμεταλλεύτηκαν οι συγκυβερνώντες την θερινή ραστώνη και το γεγονός ότι οι περισότεροι Έλληνες πολιτες βρίσκονται σε φάση διακοπών και ξεκούρασης, για να πραγματοποιήσουν μια ακόμη μυστική επιχείρηση μεταφοράς λαθρομεταναστών.

Το ίδιο είχαν πράξει και προ δύο ετών όταν εντελώς αιφνιδιαστικά αποφάσισαν να μετατρέψουν τις σχολές αστυφυλάκων Ξάνθης και Κομοτηνής σε κέντρα κράτησης λαθρομεταναστών, καθώς και με ανάλογες μυστικές επιχειρήσεις μετέφεραν σε αυτές εκατοντάδες λαθρομετανάστες.

Από τότε που έλεγαν ότι το μέτρο αυτό θα ήταν απολύτως προσωρινό, παρατηρούμε ότι, όχι μόνο δεν έχει αλλάξει τίποτα, αλλά συνεχίζουν ακάθεκτοι πάνω στο ίδιο σχέδιο να στοιβάζουν λαθρομετανάστες και να μην απελαύνουν κανέναν! Η συγκυβέρνηση της υποταγής και της ξενοδουλείας παραμένει σταθερή μόνο στον ανθελληνισμό της!

Δημήτριος Π. Μιμίδης
Τ. Ο. Καβάλας