Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

Αλβανοί βαρυποινίτες που πήραν αμνηστία έρχονται στην Ελλάδα .. !


Εκατοντάδες βαρυποινίτες Αλβανοί, που έχουν καταδικαστεί για ανθρωποκτονία, σωματεμπορία και συμμετοχή σε κυκλώματα ναρκωτικών και εμπορίας ανθρώπινων οργάνων και οι οποίοι αμνηστεύτηκαν με αφορμή την 100ή επέτειο από την ίδρυση του αλβανικού κράτους, έρχονται στην Ελλάδα! Άλλοι για να μείνουν εδώ και άλλοι για να προωθηθούν στην υπόλοιπη Ευρώπη. Γι' αυτό η ελληνική αστυνομία λαμβάνει αυξημένα μέτρα στα ελληνοαλβανικά σύνορα, από τη Σαγιάδα Θεσπρωτίας έως την Κρυσταλλοπηγή Φλώρινας. www.katoci.com
 
πηγή http://www.seleo.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=75607:ekatontades-albanoi-barupoinites-pou-piran-amnhstia-sth-xora-tous-erxontai-sthn-ellada&catid=74:sites&Itemid=54

10-11-12  Θα μας έρθουν οι 2.000 φυλακισμένοι που απελευθέρωσαν οι Αλβανοί;
Μεταξύ αυτών και πολλοί που έχουν καταδικαστεί για ανθρωποκτονία, σωματεμπορία και συμμετοχή σε κυκλώματα ναρκωτικών και εμπορίας ανθρώπινων οργάνων!
Έντονη ανησυχία προκάλεσε στους κόλπους της Ελληνικής Αστυνομίας η είδηση ότι με αφορμή την 100ή επέτειο από την ίδρυση του αλβανικού κράτους η κυβέρνηση Μπερίσα έδωσε άφεση αμαρτιών σε 2.094 ποινικούς κρατουμένους σύμφωνα με τον "Αδέσμευτο" που κυκλοφορεί και αναφέρεται σε δημοσίευμα που είχε αναρτήσει πρώτη η σελίδα μας.

Παλιοί αστυνομικοί υπενθύμιζαν με νόημα ότι ανάλογη αμνηστία έδωσε πριν από περίπου 22 χρόνια η τότε κυβέρνηση Ραμίζ Αλία με αποτέλεσμα να γεμίσει η Ελλάδα από εγκληματίες που έσφαζαν, λήστευαν και βίαζαν!

Οι ίδιες πηγές θεωρούν ότι το μεγαλύτερο μέρος απ’ όσους «απελευθερωθούν» θα περάσει από το «ξέφραγο αμπέλι» που ονομάζεται σύνορα στη χώρα μας. Τα κακά νέα, όμως, δεν τελειώνουν εδώ. Αντίστοιχη απονομή χάριτος σε χιλιάδες καταδίκους δόθηκε από τον Πρόεδρο της Αιγύπτου Μοχάμεντ Μόρσι, ενώ στη λύση αυτή προσανατολίζεται και το νέο καθεστώς της Λιβύης. 
 
Δεν χρειάζεται, πάντως, φαντασία προκειμένου να μαντέψετε τι θα κάνουν αρκετοί από αυτούς... Θα επιχειρήσουν να έρθουν στην Ευρώπη. Πώς; Μέσω της Ελλάδας φυσικά!
 
Πηγή       http://www.facebook.com/OMADA.ZHTA