Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2012

Το 70% των κρατουμένων είναι μουσουλμάνοι, αλλοδαποί στην πλειοψηφία


Το 70% των κρατουμένων είναι μουσουλμάνοιΑποκαλυπτική ήταν η εικόνα για τις ελληνικές φυλακές που έδωσε ο αρχιφύλακας Αντώνης Αραβαντινός κατά την διάρκεια της ενημέρωσης της αρμόδιας για την Δημόσια Τάξη επιτροπής της Βουλής.

Όπως δήλωσε ο αρχιφύλακας οι φυλακές είναι γεμάτες από αλλοδαπούς κυρίως μουσουλμάνους που ζούν υπό άθλιες συνθήκες. 

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο Αραβαντινός, «Τα προβλήματα είναι τραγικά και το μάρμαρο το πληρώνουν οι έλληνες κρατούμενοι. Φοβόμαστε και εμείς από αυτά που συμβαίνουν μέσα στις φυλακές, όταν ακούμε κάθε μέρα να μας φωνάζουν κρατούμενοι "γ... την Ελλάδα σας". Η κατάσταση είναι τραγική, δεν πάει άλλο». 

Σύμφωνα με τον αρχιφύλακα βρίσκεται σε εξέλιξη ένας βίαιος εποικισμός των φυλακών από το αλλοδαπό στοιχείο. Όπως δήλωσε στην επιτροπή δεν είναι ρατσιστής, αλλά οι αδύναμοι κρατούμενοι αυτή τη στιγμή είναι οι Ελληνες αφού το 70% των κρατουμένων είναι μουσουλμάνοι και αυτοί μεταξύ τους είναι χωρισμένοι στα δύο.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Αφού όπως είπε ο αρχιφύλακας το 70% των κρατουμένων είναι μουσουλμάνοι, φανταστείτε σε τι ποσοστό αλλοδαπών κρατουμένων θα φτάσουμε αν συνυπολογίσουμε και τους ομόθρησκους αλλοδαπούς. Και με βάση αυτό το ποσοστό μπορούμε ευκόλως να καταλάβουμε σε ποιους αναλογεί η συντριπτική πλειοψηφία των εγκλημάτων στην Ελλάδα...