Τετάρτη 18 Απριλίου 2012

ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΜΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ "ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ"

ΦΤΗΝΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΚΟΛΠΑ
Αυτή η ξαφνική πρεμούρα για να λύσουν δήθεν το πρόβλημα των λαθρομεταναστών στό παρά πέντε πρίν από τις εκλογές, μόνο κατοίκους του Άρη που επισκέφθηκαν πρόσφατα τη γη θα μπορούσε να κοροϊδέψει. 

Κι’ όμως έχουν το θράσος να απευθύνονται πρός τόν Ελληνικό λαό και να του λένε ότι σε 20 ημέρες θα κάνουν ότι δέν έκαναν χρόνια ολόκληρα! Πρόκειται για στημένο κόλπο, πρόκειται για μιά αισχρή προπαγαδιστική ” φούσκα” γεμάτη με “τόνους” αέρα. Πρόκειται για μια τεράστια επιχείρηση εξαπάτησης του Ελληνισμού και για ένα προεκλογικό πυροτέχνημα που ομοιό του δέν έχουμε ξαναδεί να εκτοξεύεται στον Πολιτικό “ουρανό”.

ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΆΘΛΙΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ που εξαπολύθηκε με κύριο σκοπό και στόχο για να ανακόψει τη ραγδαία άνοδο των Ελλήνων Εθνικιστών και της Χρυσής Αυγής! Αυτό το βλέπουν και γελούν ακόμη και οι πέτρες. 


Και ενώ το στημένο κόλπο με τους λαθρομετανάστες είναι σε εξέλιξη και τα παπαγαλάκια τους να τραγουδάνε της ” λύσης το σκοπό” παράλληλα στήθηκε και το καινούργιο κόλπο με τη σύληψη του Άκη. Εδώ μιλάμε κυριολεκτικά για στάκτη στα μάτια του έλληνα. Ένα θέμα που “τρέχει” από το 2010 το θυμήθηκαν κι’αυτό στο παρά πέντε των εκλογών.

Στημένο κόλπο, στημένη σύληψη, με στημένες κάμερες έξω από το σπίτι του Άκη να περιμένουν να βγεί από το σπίτι να μπει στο αυτοκίνητο να βγεί απο το αυτοκίνητο να μπει στη ΓΑΔΑ και πάει λέγοντας. 

Βλέποντας το γαϊτανάκι της εμετικής προπαγάνδας σου έρχεται να ξεράσεις το φαγητό που έφαγες.