Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2009

Ληστεία και απαγωγή από αλλοδαπούς


Άφησαν ελεύθερη τη 19χρονη κοπέλα οι απαγωγείς της

από http://eglimatikotita.blogspot.com


Στις 02:00 τα ξημερώματα στα λιμανάκια της Βουλιαγμένης, δύο αλλοδαποί άνδρες, οι οποίοι φορούσαν κουκούλες, επιτέθηκαν σε ένα νεαρό ζευγάρι 19χρονων, που βρισκόντουσαν εντός σταθμευμένου αυτοκινήτου.
Οι δράστες, με την απειλή όπλου έβγαλαν , από το όχημα τον 19χρονο φοιτητή και διέφυγαν, με το αυτοκίνητο, έχοντας μαζί τους την 19χρονη.
Λίγη ώρα αργότερα, το όχημα βρέθηκε καμένο στη συμβολή των οδών Μεσσηνίας και Λεβαδείας στην περιοχή της Άνω Γλυφάδας.

Ο νεαρός μεταφέρθηκε με ελαφρά τραύματα και σε κατάσταση σοκ στο Ασκληπιείο Βούλας.

Οι απαγωγείς αφησαν ελεύθερη αργότερα τη 19χρονη κοπέλα η οποία μόλις αφέθηκε ελεύθερη, τηλεφώνησε αμέσως στους γονείς της, οι οποίοι μαζί με αστυνομικούς πήγαν στο σημείο από όπου τηλεφώνησε και την παρέλαβαν.
Καταλυτικό ρόλο έπαιξε ο φόβος των απαγωγέων μόλις μάθανε με ποιόν συνδέεται η κοπέλα.Το όνομα του διοικητή του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της ΕΛ.ΑΣ που ειναι ο πατέρας του φίλου της ( τον οποίο χτύπησαν για να την απαγάγουν) τους έκανε να την δώσουν πίσω.

Δελτιο11.Η δράση των αλλοδαπών κακοποιών και η θρασύτητα των ενεργειών τους δείχνει ότι έχουν δεδομένη κάποιου είδους «εγγύηση».Στην περίπτωση αυτή που αντελήφθησαν ότι η «εγγύηση» δεν τους καλύπτει και …οπισθοχώρησαν.