Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2009

Η στιγμή της σύλληψης - Αυτός είναι ο βρωμιάρης Αλβανός ληστής που είχε σπείρει τον πανικό σε Αλιβέρι και Ερέτρια πυροβολώντας μέσα στους δρόμους

ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΑΛΒΑΝΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ. ΑΠΛΑ ΚΟΙΙΑΧΤΕ ΦΑΤΣΑ ΖΩΟΥ


Η στιγμή της σύλληψης του 2ου αλβανού ληστή Νόσο Τσέρσι



Αυτός είναι ο 2ος ληστής που καταδίωκαν επι 4 ώρες οι αστυνομικοί στην Εύβοια.


Κρυβόταν σε ένα Bungalow του ξενοδοχείου Holidays in Evia Village Club. Νωρίτερα είχε σπείρει τον πανικό σε Αλιβέρι και Ερέτρια πυροβολώντας μέσα στους δρόμους.
Είναι σεσημασμένος και οπλοφορούσε όπως και ο συνεργός του που συνελήφθη νωρίτερα τραυματισμένος.

ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ

Λίγο μετά τις 12:00 δύο αλβανοί μπήκαν στο υποκατάστημα της Eurobank και με την απειλή όπλου πήραν περίπου 21.500 ευρώ και προσπάθησαν να διαφύγουν.

Λίγο πιο κάτω όμως εντοπίστηκαν από περιπολικό της αστυνομίας το οποίο άρχισε να τους καταδιώκει.

Με το που άρχισε η καταδίωξη οι ληστές δεν σταμάτησαν να πυροβολούν στα τυφλά σπέρνοντας τον πανικό στους κατοίκους απ' όποιον δρόμο και αν περνούσαν.

Για να ξεφύγουν οι δράστες μπήκαν στην αυλή του ξενοδοχείου Holidays in Evia Village Club και συνέχισαν να πυροβολούν εναντίον των αστυνομικών. Εκεί εγκατέλειψαν το αυτοκίνητό τους.

Το ένα όπλο των ληστών (ΦΩΤΟ ΕΦΗ ΝΤΙΝΗ)



Το αυτοκίνητο των ληστών (ΦΩΤΟ ΕΦΗ ΝΤΙΝΗ)




Οι ληστές προκειμένου να ξεφύγουν άφησαν πίσω τους και την λεία τους. Εναν σάκο με 21.500 ευρώ (ΦΩΤΟ ΕΦΗ ΝΤΙΝΗ)



Ο υπαρχηγός της ΕΛΑΣ κ. Ραχωβίτσας συντονίζει τις έρευνες (ΦΩΤΟ ΕΦΗ ΝΤΙΝΗ)




θαυμαστε τους αλβανους φονιαδες. Τα ζωα που τα ταιζουμε και μας σκοτωνουν. Τα κτηνη που δεν λογαριαζουν ανθρωπινες ζωες. Αυτη ειναι και η συνεισφορα τους στην Ελλαδα. Φυγανε απο την Αλβανια - τον υπονομο των Βαλκανιων - και μαζευονται στην Ελλαδα οπου κλέβουν σκοτώνουν και βιαζουν , περνώντας τα συνορα ανενοχλητοι...

πηγη