Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2019

Πειραιάς: Αλλοδαπός παράτησε δύο βαλίτσες με 8 κιλά χασίς και το έβαλε στα πόδια!

Ο νεαρός αλλοδαπός επιβάτης του πλοίου της γραμμής που έφτασε από τον Πειραιά έγινε "καπνός" μόλις είδε να πλησιάζουν προς το μέρος του οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών.

Ήξερε τι τον περίμενε ένας νεαρός αλλοδαπός επιβάτης του πλοίου της γραμμής που έφτασε από τον Πειραιά στο λιμάνι της Μυτιλήνης και έγινε... λαγός μόλις είδε να πλησιάζουν προς το μέρος του οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών και του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών του Κεντρικού Λιμεναρχείου!

Ο νεαρός κατάφερε να διαφύγει τρέχοντας προς άγνωστη κατεύθυνση. Πίσω του, όμως, άφησε στον προβλήτα τις δύο βαλίτσες που είχε μαζί του, οι οποίες διαπιστώθηκε ότι περιείχαν φυτικά αποσπάσματα κάνναβης βάρους οκτώ κιλών και 170 γραμμαρίων. Μαζί με αυτά, βρέθηκαν και τα ταξιδιωτικά έγγραφα του 23χρονου αλλοδαπού τα οποία αποκάλυψαν την ταυτότητά του.

Ο δράστης αναζητείται στο πλαίσιο του αυτοφώρου και σε βάρος του έχει σχηματιστεί δικογραφία για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών, ενώ η λιμενική αρχή διενεργεί προανάκριση για να εξακριβώσει αν και σε ποιον σκόπευε να παραδώσει τα ναρκωτικά ο αλλοδαπός.