Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2013

Κορινθία: Χειροπέδες σε εγκέφαλο συμμορίας Αλβανών ληστών!

Εξιχνιάστηκαν από το αστυνομικό τμήμα Κιάτου, υπόθεση ληστείας και υπόθεση κλοπής σε σπίτια, στο Σούλι και το Βραχάτι Κορινθίας.

 

Για τις δύο υποθέσεις συνελήφθη στο Κιάτο, με την κατηγορία της ληστείας, 24χρονος Αλβανός, έπειτα από ένταλμα σύλληψης του ανακριτή Κορίνθου, ενώ η δικογραφία που σχηματίστηκε περιλαμβάνει τέσσερις συνεργούς του.

Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, προέκυψε ότι οι πέντε δράστες, το βράδυ της 4ης Ιουνίου, στο Σούλι Κορινθίας, αφού μπήκαν σε οικία ιδιοκτησίας Έλληνα, με την απειλή όπλου και με τη χρήση σωματικής βίας, αφαίρεσαν χρήματα, κοσμήματα και ηλεκτρονικές συσκευές, ενώ στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση.

Επιπλέον, το πρωί της 11ης Αυγούστου, στο Βραχάτι Κορινθίας, αφού διέρρηξαν σπίτι στο οποίο διέμενε μια γυναίκα, αφαίρεσαν χρήματα, κοσμήματα και ηλεκτρονικές συσκευές.

Ο 24χρονος οδηγήθηκε στον ανακριτή Κορίνθου, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, συνεχίζονται προκειμένου να εξακριβωθεί η τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλες παράνομες πράξεις.