Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2012

ΚΙ ΑΛΛΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΝΕΚΡΟΣ...!!! ΥΠΕΚΥΨΕ Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΟΥ ΔΕΧΤΗΚΕ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΜΕ ΚΑΔΡΟΝΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΒΑΝΟ ΛΗΣΤΗ.


Έξι μερόνυχτα πάλευε για να κρατηθεί στη ζωή ο ηλικιωμένος που νοσηλευόταν στην εντατική του νοσοκομείου Τρίπολης, μετά τον άγριο ξυλοδαρμό του με καδρόνι από έναν αλλοδαπό ληστή. Τελικά, όμως, δεν άντεξε και υπέκυψε στις βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις που είχε υποστεί.

Το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, ο άτυχος 87χρονος είχε πέσει θύμα ενός 38χρονου Αλβανού που τον χτύπησε με πρωτοφανή αγριότητα την ώρα που βρισκόταν στην αυλή του σπιτιού του στο Κρυονέρι Τριφυλίας στη Μεσσηνία, με σκοπό να τον ληστέψει. Ο δράστης άρπαξε όλα κι όλα 125 ευρώ και τράπηκε σε φυγή. Όμως, οι αστυνομικοί που ερευνούσαν την επίθεση δεν άργησαν να ανακαλύψουν τα ίχνη του.

Το καδρόνι με το οποίο χτύπησε τον ανυπεράσπιστο ηλικιωμένο βρέθηκε πεταμένο σε ένα αγρόκτημα κοντά στο σπίτι του θύματος. Ο Αλβανός συνελήφθη στο κατάλυμα του, κοντά στο οποίο βρίσκεται ένα παράπηγμα στο οποίο αποδείχθηκε ότι είχε κρύψει το μπουφάν και ένα ζευγάρι γάντια τα οποία φορούσε όταν διέπραξε τη ληστεία, ενώ πάνω του βρέθηκαν τα κλεμμένα χρήματα. Μετά το θάνατο του άτυχου 87χρονου, το κατηγορητήριο σε βάρος του αλλοδαπού μετατράπηκε σε ανθρωποκτονία από πρόθεση με σκοπό τη ληστεία.protothema.gr