Δευτέρα, 16 Νοεμβρίου 2009

Αλβανός έμπορος θανάτου, Αλβανοί με Καλάσνικοφ, Αλβανοί εκβιαστές, Αλβανός κτήνος-βιαστής που βίαζε τη μάνα κι επέβαλε στο παιδί να κοιτάει!250 κιλά χασίς μετέφεραν Αλβανοί με μουλάρια...


Σε κάθειρξη 25 ετών τιμωρήθηκε από το Μεικτό Ορκωτό Εφετείο Αθηνών ο άνθρωπος που πριν μερικά χρόνια αποτελούσε το φόβο και τον τρόμο κάθε γειτονιάς της Αθήνας. Πρόκειται για την άνδρα με το κατσαβίδι, ο οποίος βίαζε νεαρές γυναίκες που τις απειλούσε κρατώντας ένα κατσαβίδι.

Ο κατηγορούμενος, Αλβανός υπήκοος, αναγνωρίστηκε από τα θύματά του και οι δικαστές δεν αναγνώρισαν κανένα ελαφρυντικό όταν μητέρα και κόρη που έζησαν τον ίδιο εφιάλτη, περιέγραψαν πως κακοποιήθηκαν από τον ίδιο άνδρα.

Οι δικαστές άκουσαν συγκλονισμένοι τη μαρτυρία της γυναίκας που ήταν υποχρεωμένη για άλλη μια φορά να περιγράψει στο ακροατήριο όσα εδώ και πέντε χρόνια σημάδεψαν τη ζωή της και κυρίως τη ζωή της κόρης της.

«Ήρθε δίπλα στο παιδί και του έβαλε το κατσαβίδι στην κοιλιά. Πίστεψα ότι ήταν ληστεία και του είπα "Πάρε την τσάντα και άσε το παιδί μου. Μην το πειράξεις". Η μικρή με κοίταγε στα μάτια κι εγώ δεν μπορούσα να κάνω τίποτε για το παιδί μου. Ήταν αποφασισμένος. Με έπιασε από τα μαλλιά και μας πήγε σε μια οικοδομή. Άρχισε να με χτυπάει. "Θα σε βιάσω" μου είπε. Τον παρακαλούσα "Όχι μπροστά στο παιδί". Ξεκίνησε ο βιασμός.

"Δες, έλεγε στο παιδί". Ο κατηγορούμενος απολογούμενος όχι μόνο αρνήθηκε τις πράξεις του, αλλά ισχυρίστηκε ότι με τη μητέρα γνωρίζονταν και πως ό,τι συνέβη έγινε με τη θέλησή της.

πηγη