Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2017

Άγριες συμπλοκές μεταξύ λαθρομεταναστών στις Θερμοπύλες


Άγριες συμπλοκές μεταξύ λαθρομεταναστών στις ΘερμοπύλεςΣε σχεδόν καθημερινή βάση πια οι «πρόσφυγες» δημιουργούν προβλήματα και φασαρίες, είτε μεταξύ τους είτε με τους Έλληνες. Ένα ακόμη τέτοιο περιστατικό, το οποίο έρχεται να προστεθεί στο «βουνό» που δημιούργησαν παρόμοια γεγονότα, συνέβη στις Θερμοπύλες.

Συγκεκριμένα, χαμός έγινε το βράδυ της Τετάρτης (22/11) στο Hot-spot Θερμοπυλών με την συμπλοκή δεκάδων «προσφύγων», κατάσταση που από θαύμα δεν έδωσε κάποιον σοβαρότατο τραυματισμό.

Οι συμπλεκόμενοι, που ήταν ένοικοι και των δύο κτιρίων, χρησιμοποίησαν στειλιάρια, σπασμένα τζάμια και γενικά όποιο αντικείμενο μπορούσε να προξενήσει ζημιά στον αντίπαλο. Τα πνεύματα ηρέμησαν με την εμφάνιση των πρώτων αστυνομικών δυνάμεων που έφτασαν στο σημείο, αλλά και με την επικράτηση των ψυχραιμότερων.

Τα ακριβή αίτια δεν έγιναν γνωστά, αφορμή πάντως φαίνεται ότι ήταν το εισιτήριο για το λεωφορείο που τους κατεβάζει στην Αθήνα για την τακτοποίηση των χαρτιών τους για το άσυλο. Σύμφωνα με πληροφορίες τοπικής ιστοσελίδας το τελευταίο διάστημα έχουν αυξηθεί οι καυγάδες για μια θέση στα λεωφορεία, με τους οδηγούς να έχουν έντονη ανησυχία και για την δική τους ασφάλεια.

Η κατάσταση σε όλες τις περιοχές της Χώρας, όπου υπάρχουν συγκεντρωμένοι «πρόσφυγες», θυμίζει καζάνι που βράζει. Και δυστυχώς, κανείς από τους υπεύθυνους-ανεύθυνους και τους αρμόδιους-αναρμόδιους του κρατικού μηχανισμού δεν κάνει κάτι ουσιαστικό ώστε το καζάνι αυτό να μην εκραγεί κάποια στιγμή.

Παγιδευμένο το κράτος από τις ψευτοανθρωπιστικές ιδεοληψίες του «αντιρατσισμού» και της «αλληλεγγύης» συνεχίζει να ακολουθεί την απαράδεκτη πολιτική της προσέλκυσης των λαθρομεταναστών από όλα τα πέρατα της οικουμένης, με αποτέλεσμα εικόνες όπως αυτές στις Θερμοπύλες να αποτελούν θλιβερό φαινόμενο σε σχεδόν καθημερινή βάση.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ