Πέμπτη 14 Απριλίου 2016

Το λιμάνι της αγωνίας... Νέα επεισόδια ανάμεσα σε λαθρομετανάστες στον καταυλισμό του Πειραιά


Το λιμάνι της αγωνίας... Νέα επεισόδια ανάμεσα σε λαθρομετανάστες στον καταυλισμό του ΠειραιάΧαοτική παραμένει η κατάσταση στο λιμάνι του Πειραιά, καθώς λίγο πριν τη μία τα ξημερώματα σημειώθηκαν επεισόδια, όταν στην πύλη Ε2 συνεπλάκησαν για άγνωστο λόγο σύροι και αφγανοί.

Οι συμπλοκές διήρκεσαν γύρω στα δέκα λεπτά.
Κατά την διάρκεια των επεισοδίων οι συμπλεκόμενοι λαθρομετανάστες έπεφταν πάνω σε σκηνές, τις οποίες αναποδογύρισαν. Εάν τα επεισόδια γίνονταν το πρωί, θα μπορούσε να ειπωθεί ότι αυτά συνέβησαν για την σειρά της προτεραιότητας στην… ηλιοθεραπεία που κάνουν, όπως θα έλεγε και η ανεκδιήγητη Χριστοδουλοπούλου.

Πέρα, όμως, από την φαιδρότητα της λεγάμενης και των υπολοίπων ανίκανων και επικίνδυνων του ΣΥΡΙΖΑ, βλέπουμε ότι η κατάσταση εκτραχύνεται ολοένα και περισσότερο, με την αστυνομία να βρίσκεται ξεκάθαρα σε ρόλο παρατηρητή, αφού επεμβαίνει μόνο για να ξυλοκοπήσει Έλληνες (κυρίως γυναίκες και ηλικιωμένους) οι οποίοι αντιδρούν στην γκετοποίηση των περιοχών τους και την υποβάθμιση της ζωής τους.

Πότε, επιτέλους, θα αντιδράσει η κυβέρνηση; Όταν θα υπάρξει κάποιο θύμα απ΄αυτές τις συμπλοκές;
Τότε, όμως, θα είναι πολύ αργά, καθώς θα έχουν ήδη σπείρει την καταστροφή για την Πατρίδα και τον Λαό, την ασφάλεια και την κοινωνική ειρήνη.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ