Κυριακή 4 Αυγούστου 2013

ΔΗΜΑΡ (ΡΗΜΑΔ): ΚΡΥΨΤΕ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΛΛΟΕΘΝΩΝ ΚΑΙ «ΕΥΠΑΘΩΝ», ΓΙΑΤΙ ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ Ο… "ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ".

Ανεβαίνει συνεχώς η εγκληματικότητα των λαθρομεταναστών και των «ευπαθών» κι έχουν απελπιστεί οι «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυοι» της αριστεράς (και της… προόδου), γιατί μαζί με την εγκληματικότητα ανεβαίνει και ο «ρατσισμός» των Ελλήνων καθώς και τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής. 

Με τι μούτρα, λοιπόν, να εκφράσουν τη «συμπαράσταση» και την «αλληλεγγύη» τους, όταν βοά ο κόσμος; Τι σκέφτηκαν, λοιπόν, τα… σαΐνια της (τέως…) κυβερνώσας αριστεράς ΔΗΜΑΡ (ΡΗΜΑΔ), για να αποφύγουν το σκόπελο; 

Ζήτησαν από το υπουργείο ΠΡΟ-ΠΟ να… μην ανακοινώνει τα ονόματα, την εθνικότητα και την τυχόν «ιδιαιτερότητα» («Ρομά») των διαφόρων δραστών των εγκληματικών ενεργειών! 

Έτσι, αν ο δράστης είναι λαθρομετανάστης ή «ευπαθής» θα το μαθαίνουν (αν ζήσουν…) τα θύματα και ένας στενός κύκλος ανθρώπων!! Τελικά, το ΠΡΟ-ΠΟ απάντησε πως –σύμφωνα με σχετική γνωμοδότηση του Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου- είναι σύννομη η δημοσιοποίηση της ιθαγένειας των δραστών. Όμως, η ΔΗΜΑΡ (ΡΗΜΑΔ) επιμένει για τους «ευπαθείς» (ερώτηση της βουλευτού Γιαννακάκη:

«Θέμα: Αναφορά σε εθνοτική ταυτότητα Ρομά συλληφθέντων ατόμων κατά παράβαση νόμου και εγκυκλίων.

Απαντώντας σε προηγούμενη ερώτησή μας 9072/2-4-2013, ο Υπουργός Δημοσίας Τάξης & Προστασίας του Πολίτη με το 7017/4/16211/23-4-2013 μας ενημέρωσε πως η αναφορά στα δελτία τύπου της ΕΛ.ΑΣ. στην ιθαγένεια αλλοδαπών συλληφθέντων ατόμων, με βάση τα έγγραφα ταυτότητάς τους, είναι επιτρεπτή με βάση τη γνωμοδότηση 5/2008 του Εισαγγελέα Αρείου Πάγου. Δεν δόθηκε όμως καμιά απάντηση στο δεύτερο σκέλος του ερωτήματός μας για την αναφορά στην εθνοτική ταυτότητα Ρομά συλληφθέντων ατόμων».

Αυτή είναι η αριστερά!