Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2011

Αντιμέτωποι με ισόβια οι Αλβανοί ληστές με τα “καλάσνικοφ” που λήστευαν και βίαζαν -Απίστευτες λεπτομέρειες αποκάλυψε η έρευνα

- Αναζητούν και άλλους οι αστυνομικοί
- Κρατούσαν ως και αρχείο με τα... κατορθώματά τους
- Ύποπτοι και οι γονείς ορισμένων που έπαιρναν χρήματα




Δεν είναι μόνο η ανατριχιαστική τους δράση. Ακόμα και οι έμπειροι αστυνομικοί σοκαρίστηκαν από κάποιες λεπτομέρειες που ήρθαν στο φως.

Τα ανθρωπόμορφα τέρατα που λήστευαν και χωρίς κανένα δισταγμό βίαζαν κατ' επανάληψη γυναίκες μπροστά στα παιδιά και τους συζύγους τους κρατούσαν ακόμη και... αρχείο.


Αλέξανδρος ΠΕΠΑ
Αλέξανδρος ΠΕΠΑ

Ακόμη πιο συγκλονιστικό είναι πως το αρχείο, για την ακρίβεια εκτυπώσεις δημοσιευμάτων από sites που αναφέρονταν στη δράση τους, το διατηρούσε στο σπίτι της η 16χρονη Ελληνίδα που φαίνεται γνώριζε τα πάντα.

Ερμιρ ΜΕΤΑ
Ερμιρ ΜΕΤΑ

Οι έξι αδίστακτοι δράστες φαίνεται ότι αγαπούσαν τη... μεγάλη ζωή. Σκορπούσαν χρήματα. Πολλά από τα λεφτά από τις ληστείες αλλά και χρήματα που αποκόμιζαν από την πώληση των κλοπιμαίων φαίνεται όμως ότι κατέληγαν στους γονείς τους οι οποίοι όπως λένε οι αστυνομικοί μάλλον έκαναν τα στραβά μάτια και αν δεν ενθάρρυναν τουλάχιστον επέτρεπαν δια της σιωπής τους τη δράση των παιδιών τους.






Τους “έκαψε” το κινητό


Ερβιστ ΜΕΤΑ
Ερβιστ ΜΕΤΑ

Ευτυχώς για την κοινωνία οι δράστες έκαναν πολλά λάθη. Το πιο βασικό ήταν ότι δεν απαλλάσσονταν γρήγορα απ' τα κλοπιμαία.

Ένα από τα κινητά που είχαν αρπάξει το έδωσαν σε κάποιον γνωστό τους στη Λαμία. Οι αστυνομικοί το εντόπισαν. Συνέλαβαν τον άνθρωπο αυτό και από κει έφτασαν στους πρώτους από τους δράστες.
Ταυτόχρονα γίνονταν έρευνες σε γνωστά καταστήματα του κέντρου όπου καταλήγουν κλοπιμαία και έτσι οι αστυνομικοί εντόπισαν και άλλους από τους δράστες.

Σιγά, σιγά και μετά από παρακολούθηση οι αστυνομικοί είχαν τα βασικά μέλη της συμμορίας.

“Έσπαγαν” σε ομάδας για να μπερδέψουν την αστυνομία.

Ενεα ΠΑΝΟ
Ενεα ΠΑΝΟ

Οι πληροφορίες λένε ότι οι ληστές για να μπερδέψουν τις έρευνες των αστυνομικών δεν είχαν τον ίδιο τρόπο δράσης. Φορούσαν κουκούλες ώστε να μην υπάρχει περιγραφή των προσώπων τους από τα θύματα, άλλαζαν όπλα, δεν χρησιμοποιούσαν πάντα καλάσνικοφ, ποτέ δεν πήγαιναν όλοι μαζί σε μια ληστεία, χωρίζονταν σε τριάδες και ίσως σε κάποιες περιπτώσεις έκαναν δύο “χτυπήματα” την ίδια νύχτα.

Οι αστυνομικοί υποπτεύονται ότι η πεντάδα των Αλβανών νεαρών και η 16χρονη κοπέλα δεν είναι οι μόνοι που εμπλέκονται, υπάρχουν ακόμη δύο πρόσωπα.

Σωκράτης ΜΕΝΙΚΟ
Σωκράτης ΜΕΝΙΚΟ

Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν είναι βαρύτατες. Η δίωξη που τους άσκησε ο εισαγγελέας, εγκληματική οργάνωση, ληστεία, ομαδικός βιασμός κατ' εξακολούθηση και κατά συρροή προβλέπουν ως και ποινή ισόβιας κάθειρξης.

πηγη newsit