Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2011

Έξαρση λοιμωδών ασθενειών στην χώρα μας! Κινούμενες βόμβες οι λαθρομετανάστες!

Η λαθρομετανάστευση στην Ελλάδα έχει πλέον επιφέρει, πέρα από τα γνωστά προβλήματα (εγκληματικότητα, ανεργία και τρομοκρατία), αλλά και ξεχασμένα πλέον για μας νοσήματα. 
 
Σύμφωνα με έρευνες του Κέντρου Ελέγχου Λοιμώξεων και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ), ο ένας στους δύο λαθραίους (47%) που εισέρχεται στη χώρα, φέρει μαζί του κρούσματα ελονοσίας, ηπατίτιδας Β ακόμα και φυματίωσης. Φυσικά όλοι αυτοί έχουν περάσει στη χώρα χωρίς να έχουν τεθεί υπό κανέναν έλεγχο.

Συγκεκριμένα το ποσοστό λαθρομεταναστών φορέων της ηπατίτιδας Β αγγίζει το 35,29%! Επίσης στην περιοχή του Έβρου διαγνώστηκε ακόμα μεγαλύτερο ποσοστό ( 60%) με τυφώδη πυρετό, μια ασθένεια που μεταδίδεται απλά με τη λήψη νερού και τροφής. Μπορούμε λοιπόν να κατανοήσουμε την κρισιμότητα της κατάστασης αλλά και την αδιαφορία της κυβέρνησης και της αντιπολίτευσης που θέτει σε δημόσιο κίνδυνο όλους τους Έλληνες. Οι ειδικοί του ΚΕΕΛΠΝΟ αναφέρουν μάλιστα τους λαθρομετανάστες ως μετακινούμενες βόμβες για τη δημόσια υγεία!

Ανησυχητικά είναι επίσης και τα ποσοστά για την ελονοσία (βασική ασθένεια που μαστίζει αυτήν την περίοδο την Αφρική και την Ασία) που αυξάνει τα κρούσματα της με πρώτη στη λίστα τη Λακωνία ενώ συνεχίζει και στην Αττική, την Εύβοια και την Λάρισα. Συνολικά δε έχουν καταγραφεί 57 κρούσματα από τους ειδικούς του ΚΕΕΛΠΝΟ από την αρχή του έτους, ενώ τα μισά από αυτά κατατάσσονται τους τελευταίους τρείς μήνες! 

Ακόμα από τη συγκεκριμένη έρευνα 25 αλλοδαποί νοσούν από ελονοσία εκ των οποίων οι 18 είναι από το Πακιστάν, πέντε από τη Ρουμανία, ένας από το Αφγανιστάν και ένας από το Μαρόκο. Η Ελλάδα μας έχει γίνει ένα ξέφραγο αμπέλι όπου κανένας έλληνας δεν δικαιούται να υπερασπιστεί τα δικαιώματα του, ούτε όταν αυτά αφορούν τη δική του υγεία αλλά και των παιδιών του, γιατί αν το κάνει είναι “φασίστας”.

Η έρευνα αυτή της ΚΕΕΛΠΝΟ επιβεβαιώνει αυτό που η Χρυσή Αυγή λέει εδώ και πολύ καιρό. Θυμίζουμε ενδεικτικά το δημοσίευμα για τον πρώτο Έλληνα νεκρό από ελονοσία: 

ΛΑΚΩΝΙΑ – ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΛΟΝΟΣΙΑΣ! ΕΙΧΑΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΕΛΛΗΝΑ ΝΕΚΡΟ…