Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2011

ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΦΟΝΙΑΔΩΝ, ΛΗΣΤΩΝ ΚΑΙ ΒΙΑΣΤΩΝ ΠΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΜΠΟΥΚΑΡΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΑΦΥΛΑΚΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΤΩΧΕΥΜΕΝΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ! 80% Η ΕΤΗΣΙΑ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ.... ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ!

Από τις 1 τα ξημερώματα μέχρι τις 7 το πρωί, δεν υπάρχει ίχνος αστυνομίας στους δρόμους! Στις υπόλοιπες ώρες υπάρχουν κάποια ίχνη αλλά περισσότερο ως ίχνη ακίνητων στρατιωτακίων πρόκειται. 
Λογικό αφού με νεροπίστολα και 600 ευρώ πλέον μισθό, σιγά μη τα βάλουν με πολεμικά καλάσνικοφ... Τα εγκληματικά στοιχεία αυτό το γνωρίζουν γιαυτό και δρουν 24 ώρες το 24ωρο αλλά από 1 μέχρι 7 το πρωί, δίνουν τα ρέστα τους πραγματικά!!! 
Ούτε με την Μπογκοτά της Κολομβίας δεν συγκρίνεται πλέον η Αθήνα! Κάθε χρόνο η εγκληματικότητα αυξάνεται κατά 80%! 
Ο λόγος απλός... ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ. 

Μπουκάρει λαθραία κάθε μέρα ένα μεγάλο χωρίο στην Ελλάδα, το οποίο μεταφέρεται από το ίδιο το κράτος στο κέντρο της Αθήνας. Η χώρα ήδη πτώχευσε, οι πραγματικοί άνεργοι Έλληνες ξεπερνούν τα δύο εκατομμύρια, αλλά παρόλα αυτά, η ξενολαγνεία καλά κρατεί ακόμα. Όταν εισάγεις κάθε μέρα λαθραίους που δεν ξέρεις τι να τους κάνεις και τους ελευθερώνεις στο κέντρο της Αθήνας, λογικό επόμενο αυτοί να σφάζουν για μία κάμερα ή για λίγα ευρώ για να επιβιώσουν ή να πιάσουν την καλή αφού οι περισσότεροι από αυτούς είναι ήδη εγκληματίες και τυχοδιώκτες στις χώρες τους και το σκάνε από εκεί γιατί εκεί ο νόμος κόβει χέρια και κεφάλια οπότε έτσι καριέρα εκεί δεν κάνεις... 

Που θα πάνε λοιπόν όλοι αυτοί; Μα φυσικά στην Ελλάδα, το μοναδικό κράτος του κόσμου όπου επικρατεί η απόλυτη και άκρατη ξενολαγνεία από βολεμένους επαγγελματίες φιλανθρωπούληδες, όπου ο αριστερίστικος μεταπολιτευτικός τους ρεβανσισμός και κομπλεξαρισμός, επικρατούν πάνω από όλα, ακόμα και από τη μάνα τους... 

Και όταν έρχονται κάτι άχρηστοι πολιτικάντηδες πχ, ο Καστανίδης και φέρνει νόμο που προβλέπει πως για να προφυλακιστεί κάποιος κλέφτης χρειάζεται να έχει βγει εναντίον του άλλη αμετάκλητη καταδικαστική απόφαση η οποία για να βγει θέλει 10 χρόνια, καταλαβαίνετε για ποιο λόγο η Ελλάδα αποτελεί πλέον την πρώτη παιδική χαρά εγκληματικότητας στον πλανήτη.


Θέλουν δεν θέλουν βέβαια όλα αυτοί οι πεοκρούστες, θα αναγκαστούν σύντομα και το στρατό να βγάλουν στο δρόμο για να συμβάλει στην πάταξη της εγκληματικότητας και της λαθρομετανάστευσης, και θα τον βάλουν να φυλάει και τα σύνορα με τις σφαίρες και με τα ναρκοπέδια. 

Είναι θέμα χρόνου να συμβούν όλα αυτά, εκ των πραγμάτων δηλαδή αφού διαφορετικά δεν γίνεται πλέον.  Ήδη τα καλάσνικοφ μπουκάρουν σε χλιδάτα προάστια τα οποία μέχρι σήμερα νόμιζαν πως θα έμεναν έξω από το χορό... Μόλις δούνε ξαφνικά τη Χρυσή Αυγή στην Βουλή έστω και με 3%, θα δρομολογηθούν όλα τα παραπάνω γιατί θα ξαναθυμηθούν τις δωρεάν διακοπές στα ξερονήσια.. Με Αντωνάκη τι θα δούμε διαφορετικό νομίζετε; Αυτός δεν άνοιξε τα σύνορα; 

Έδιωξε μήπως τον Κωστάκη και τον Πάκη που καταμαύρισαν μέσα σε 5 χρόνια την Ελλάδα με άλλα 3 εκατομμύρια λαθραίους; Ξεχάσατε τον Πάκη που ευχαριστούσε τους λαθρομετανάστες που επιλέγουν να ζήσουν μαζί μας όπως έλεγε; Και με Καρατζαφέρη είδαμε τίποτα να αλλάζει στην εγκληματικότητα; Μα χεσμένο τον έχουν πλέον αφού το παίζει προοδευτικούλης για να μη τον πούνε φασίστα και ρατσιστή οι αριστερούληδες... Ε αυτό δεν το φοβάται η Χρυσή Αυγή. Και δεν χρειάζεται να πιστεύεις στις ιδέες της Χρυσής Αυγής για να την ψηφίσεις πλέον. 
Χρησιμοποίησε την ως αναγκαίο και μοναδικό εργαλείο, γιατί όπως αποδεικνύεται, μόνο έτσι θα σωθούν οι ζωές των αθώων γερόντων, αδυνάτων και ανήμπορων συμπολιτών μας που καθημερινά κατακρεουργούνται και βιάζονται από τα ξενόφερτα ζώα... 

ΚΑΙ ΟΙ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥΣ, ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ, ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ.... ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΟΙ ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ ΠΩΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΖΩΕΣ... ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΑΡΚΕΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΚΟΨΟΥΜΕ ΑΠΟΤΟΜΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΒΗΧΑ ΤΟΥΣ. 

ΑΛΛΑ ΦΤΑΙΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΥΡΑΜΠΙΕΔΕΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ! ΡΕ ΤΟΥΒΛΑ, ΤΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΕ ΚΟΜΜΕΝΟ ΤΟ ΛΑΙΜΟ;