Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΑΠΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΡΟΜΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΗΣ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ!


Η κατάσταση έξω απο το νέο μουσείο της Ακρόπολης είναι απελπιστική. Μικρά παιδιά ζητιανεύουν στα μαγαζιά παίζοντας μουσικά όργανα ή πουλώντας χαρτομάντηλα...

Σήμερα μάλιστα μια τσιγγάνα έξω από το κτίριο στου Μακρυγιάννη δίπλα από το νέο μουσείο της Ακροπόλεως είχε 2 παιδιά , το ένα 1-2 ετών και το άλλο 5 περίπου. Το μεγάλο ζητιάνευε στα μαγαζιά πουλώντας χαρτομάντηλα . Η δημοτική αστυνομία της έκανε παρατήρηση της τσιγγάνας εκείνη έφε! υγε αλλά μετά από 10 λεπτά ξανά τα ίδια . Άλλα παιδιά πάνω κατώ έκαναν την Διονυσίου Αρεοπαγίτου παίζοντας μουσική . Το κράτος τι θα κάνει για την εκμετάλλευση αυτή ?

Τι λένε οι νόμοι ?

Μέχρι πότε θα έχουν ασυλία οι τσιγγάνοι ?είναι ανήθικα αυτά τα πράγματα να πλουτίζουν κυκλώματα ή οι οικογένειες των παιδιών αυτών και να εκμεταλλεύονται τα μικρά παιδιά που αντί να πάνε σχολείο ή για παιχνίδι τα στέλνουν στην ζητιανιά .

Το χαμόγελο του παιδιού οι κοινωνικοί λειτουργοι κάποιος εισαγγελέας επιτέλους γιατί δεν παρεμβαίνει ?

Επίσης και στο χώρο που συμβαίνουν όλα αυτά βλάπτουν τον τουρισμό μας και μετά αν μας αποκαλέσει τριτοκοσμικούς ο Γερμανός , ο Αμερικανός , ο Ιταλος τουρίστας θα φταίει εκείνος ? επιτέλους κάποιος ναπάρει θέση να μπει τέλος σε αυτό το έγκλημα της εκματάλλευσης ανηλίκων από γονείς και κακυκλώματα

Αναγνώστης