Πέμπτη 14 Απριλίου 2011

ΑΙΣΧΟΣ! Αντί για φράχτη φτιάχνουν οικισμό πολυτελείας για τους λαθρομετανάστες!


“Μας δούλευε ψιλό γαζί ο Υπουργός Παπουτσής διαφημίζοντας τον «φανταστικό» φράχτη του”

Γερμανικό λουξ χωριό του ενός εκατομμυρίου ευρώ φτιάχνεται στον Έβρο για την εγκατάσταση των παράνομων αλλοδαπών. Το χωριό θα περιλαμβάνει… bungalows με κλιματισμό, ενώ θα προσφέρεται διατροφή με ειδικό διαιτολόγιο για χριστιανούς και μουσουλμάνους. 

Ακόμη προβλέπονται χώροι ψυχαγωγίας, πρότυπη νοσηλευτική μονάδα, οικήματα για πλυντήρια ρούχων, και ειδικά κιτ υποδοχής με είδη ρουχισμού και καθαριότητας για κάθε εισβολέα… 

Ενώ διαφήμιζαν με πηχυαίους τίτλους τον υποτιθέμενο φράχτη του Έβρου, τελικά όχι φράχτη δεν πρόκειται να δούμε, αλλά ένα μικρό Hilton στον Έβρο για… λαθρομετανάστες Η πρόταση για το επονομαζόμενο «Πρότυπο κέντρο υποδοχής και φιλοξενίας παρανόμων μεταναστών» υποβλήθηκε στις αρχές Φεβρουαρίου στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη από έναν γερμανικό όμιλο, τις ημέρες δηλαδή που μας δούλευε ψιλό γαζί ο Υπουργός Παπουτσής διαφημίζοντας τον «φανταστικό» φράχτη του. 

Είχαμε προβλέψει πως κανένα έργο για τον περιορισμό του κύματος της λαθρομετανάστευσης δεν πρόκειται να γίνει πράξη, καθώς η ελλαδική κυβέρνηση εκτελεί εργολαβία, έχει δηλαδή σκοπό να διαλύσει την Ελλάδα. Παρ’ όλα αυτά ήταν αδύνατο να προβλέψουμε το μέγεθος της ξεφτίλας τους. Ήταν αδύνατο να φανταστούμε πως θα βάλουν χοντρό χέρι στα άδεια δημόσια ταμεία, για να προσφέρουν όλες τις ανέσεις σε αυτούς που καθημερινά εισβάλλουν στη χώρα.

Σύμφωνα με τα καθεστωτικά μέσα ενημέρωσης: «Ήδη έχει ληφθεί αρχική απόφαση των επιτελών του Υπουργείου για την κατασκευή αυτού του οικισμού «πολυτελείας» για λαθρομετανάστες σε συνδυασμό με την αγορά πλωτών μέσων για την παραμονή προσφύγων και σε αυτά. Αυτός ο οικισμός ίσως να είναι η «απάντηση» του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη στα επικριτικά σχόλια της πρόσφατης έκθεσης του State Department, η οποία κάνει λόγο για άθλιες συνθήκες κράτησης των λαθρομεταναστών στη χώρα μας».

Διαβάστε και φρίξτε: «Σύμφωνα με τη μελέτη που έχει παραδοθεί στους αρμοδίους της λεωφόρου Κατεχάκη ο κάθε οικίσκος θα έχει θερμαντικά σώματα και air condition. Θα έχει πέντε διαμερίσματα στα οποία θα διαμένουν από δύο άτομα. Το κάθε διαμέρισμα θα έχει διπλή κουκέτα, κουνουπιέρα, διάφορα αξεσουάρ και δύο καθρέφτες, ενώ θ ακολουθεί τα πρότυπα του αμερικανικού στρατού».  

Και το πιο εξωφρενικό: «ο καθορισμός των τριών γευμάτων ημερησίως, θα γίνεται με γνώμονα την ισορροπημένη διατροφή, τους θρησκευτικούς περιορισμούς και τις ιδιαίτερες διατροφικές ανάγκες για εγκύους, παιδιά, ασθενείς και βρέφη»...!!


Ας αφήσουμε τα πολλά λόγια. Οι άνθρωποι που διοικούν την Ελλάδα δεν είναι απλά επικίνδυνοι. Είναι η σίγουρη καταστροφή της χώρας!