Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

Νέα επιχείρηση - «σκούπα» στο κέντρο της Αθήνας με 47 συλλήψεις

Εκτεταμένη επιχείρηση της αστυνομίας πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη στο κέντρο της Αθήνας για τον έλεγχο παράνομων μεταναστών, την αντιμετώπιση του παρεμπορίου και του εμπορίου ναρκωτικών.

Στο πλαίσιο της επιχείρησης συμμετείχαν 189 αστυνομικοί από διάφορες υπηρεσίες και διενήργησαν ελέγχους σε 980 άτομα, 203 οχήματα και 16 καταστήματα.

Από τους ελέγχους συνελήφθησαν συνολικά 47 άτομα. Τα 16 συνελήφθησαν για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών, 24 για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών, ένα άτομο για παράβαση του νόμου περί παιγνίων, τρία άτομα για καταδικαστικές αποφάσεις και τρία άτομα για κλοπή. 

Επίσης υπεβλήθησαν έξι μηνύσεις, σε ισάριθμα άτομα, για παράβαση του νόμου «περί εκδιδομένων προσώπων». 


Επίσης, εντοπίστηκε στην οδό Κωνσταντινουπόλεως μία αποθήκη με μεγάλη ποσότητα ειδών ρουχισμού, τα οποία αποτελούν προϊόντα απομίμησης γνωστών επώνυμων εταιρειών. 


Αποθήκη εμβαδού περίπου 1.000 τετραγωνικών μέτρων, με μεγάλη ποσότητα ειδών ρουχισμού που αποτελούν προϊόντα απομίμησης γνωστών επώνυμων εταιρειών, εντοπίστηκε στην οδό Κωνσταντινουπόλεως, κατά τη διάρκεια εύρειας επιχείρησης της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής στην Αθήνα. Την ίδια ώρα, μικτά κλιμάκια αστυνομικών και υπαλλήλων της δημοτικής αστυνομίας, στο πλαίσιο της αντιμετώπισης του παραεμπορίου, κατάσχεσαν 1.009 τεμάχια, διαφόρων ειδών.