Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2009

Μπήκε σε σπίτι με όπλο για να ληστέψει έγγυο ένας 14χρονος Αλβανός


Θα γίνει κι αυτός Έλληνας;


Μπήκε σε σπίτι με όπλο για να ληστέψει έγγυο ένας 14χρονος Αλβανός

Ανήλικος εισέβαλε κρατώντας όπλο, μέρα - μεσημέρι, σε σπίτι με σκοπό τη ληστεία! Πρόκειται για ένα παιδί 14 μόλις ετών. Στο σπίτι ήταν η ιδιοκτήτρια της οικίας, μια έγκυος γυναίκα η οποία, σύμφωνα με πληροφορίες από την Αστυνομία, μέσα στην ταραχή της κατάφερε μιλώντας του να πείσει τον 14χρονο να φύγει χωρίς να υλοποιήσει την πράξη του.

Το πρωτοφανές περιστατικό έγινε στις 12.15 προχθές το μεσημέρι στο δημοτικό διαμέρισμα Λαρδά του Δήμου Κισάμου. Συνελήφθησαν οι γονείς του παιδιού, υπήκοοι Αλβανίας, για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

Στη σχετική ανακοίνωση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Χανίων αναφέρεται χαρακτηριστικά ότι προχθές στις 3.50 το μεσημέρι στο Δημοτικό Διαμέρισμα Πλατάνου του Δήμου Κισάμου Χανίων συνελήφθη ένας ανήλικος διότι στις 12.15 το μεσημέρι της ίδιας μέρας στο Δημοτικό Διαμέρισμα Λαρδά του Δήμου Κισάμου εισήλθε στην οικία ιδιοκτησίας μιας ημεδαπής γυναίκας με σκοπό την ληστεία και μόλις έγινε αντιληπτός από αυτήν, την απείλησε με ένα εύχρηστο όπλο-πιοτόλι μάρκας NORINCO Κινεζικής προέλευσης. Επίσης, συνελήφθησαν οι γονείς του 14χρονου για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου. Από το Αστυνομικό Τμήμα Κισάμου ενεργείται προανάκριση. (
πηγή)

Παρασκευή 25 Δεκεμβρίου 2009

Πακιστανός παρενόχλησε σεξουαλικά ανήλικη

Κατηγορείται ότι ασέλγησε σε ανήλικη.

Ο λόγος για έναν 24χρονο Πακιστανό, ο οποίος, σύμφωνα με την καταγγελία της 17χρονης, την πλησίασε ενώ αυτή καθόταν σε πλατεία του χωριού Σύμη, στη Ρόδο, και προέβη σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της.

Ο φερόμενος ως δράστης συνελήφθη και εναντίον του σχηματίστηκε σχετική δικογραφία.

Χριστούγεννα Στην “Πολυπολιτισμική” Ελλάδα: Επίθεση Αφγανού Με Μαχαίρι Σε 46χρονη Νοσηλεύτρια Έξω Από Το Ιπποκράτειο…!


Image.ashx


Την έννοια της “πολυπολιτισμικότητας” ένιωσε στο πετσί της μια 46χρονη νοσηλεύτρια, παραμονή Χριστουγέννων,έξω απότο νοσοκομείο όπου εργαζόταν.

Αφγανός λαθρομετανάστης, έκανε την νοσηλεύτρια να τρέχει στο νοσοκομείο ως… ασθενής!

Ο 20χρονος Αφγανός επιτέθηκε και χτύπησε στα πλευρά μια 46χρονη νοσηλεύτρια, στη συμβολή των οδών Έβρου και Λυκαονείας, έξω από το Ιπποκράτειο Νοσοκομείο στην Αθήνα, στις 08:10.

Ευτυχώς, την τραυμάτισε ελαφρά. Στη γυναίκα παρασχέθηκαν μόνο οι πρώτες βοήθειες, ενώ ο δράστης συνελήφθη.

Τα κίνητρα της επίθεσης δεν έχουν ακόμα ξεκαθαριστεί, ωστόσο, μάλλον δεν πρόκειται για απόπειρα ληστείας.



Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου 2009

Αλλοδαπός έμπορος ναρκωτικών έβαλε το όπλο στο στόμα αστυνομικού κατα την διαρκεια σύλληψης…


Με την απειλή όπλου ένας αλλοδαπός έμπορος ναρκωτικών προσπάθησε να διαφύγει από τα χέρια αστυνομικού του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πάτρας, κατά τη στιγμή της σύλληψής του.

Το βράδυ της Τετάρτης, στην περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας, δύο έμποροι ναρκωτικών ηλικίας 23 ετών και 32, εμφανίστηκαν σε προγραμματισμένο ραντεβού με αστυνομικό, που υποδύθηκε τον αγοραστή, με σκοπό την ανταλλαγή ποσότητας κοκαΐνης και ηρωίνης, αντί χρηματικού ποσού 10.000 ευρώ.

Την στιγμή της σύλληψης ο ένας από τους δύο αλλοδαπούς δράστες τράβηξε από τη ζώνη του ένα πυροβόλο όπλο, τοποθετώντας το στο στόμα του αστυνομικού.

Για καλή τύχη τού άνδρα της αστυνομίας ο δράστης δεν είχε απασφαλίσει το όπλο, με αποτέλεσμα η σύλληψή του να γίνει κανονικά χωρίς τραυματισμούς.

Στην κατοχή των δύο αλλοδαπών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

- Πέντε αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες κάνναβης συνολικού μεικτού βάρους πέντε κιλών και 500 γραμμαρίων.
- Μία αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία περιέχουσα 100 γραμμάρια ηρωίνης
- Ένα πυροβόλο όπλο (πιστόλι)
- Δύο κινητά τηλέφωνα, τα οποία χρησιμοποίησαν ως μέσα επικοινωνίας και
- Ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ως μέσο μεταφοράς τους.



Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2009

Βουλγαροι έκλεψαν 36.000 με πλαστές κάρτες

Στα χέρια της αστυνομίας έπεσαν δύο Βούλγαροι, οι οποίοι τους τελευταίους τρεις μήνες αφαίρεσαν αρκετές χιλιάδες ευρώ από τράπεζες, με τη χρήση πλαστών καρτών Τραπεζών.

Οι δύο άνδρες, ηλικίας 30 και 31 ετών, χρησιμοποίησαν πλαστές κάρτες ανάληψης, για να πάρουν συνολικά 36.690 ευρώ από τραπεζικούς λογαριασμούς.

Οι δράστες συνελήφθησαν χθες το βράδυ στο Περιστέρι, την ώρα που προσπαθούσαν με πλαστή κάρτα να αποσπάσουν χρήματα από ΑΤΜ.

Λαθρομεταναστες τραυμάτισαν αλλοδαπό για 60 ευρώ!

ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ 60ευρω!!!

Δύο αλλοδαποί επιτέθηκαν στις 2:30 τα ξημερώματα σε άλλον αλλοδαπό, ο οποίος βρισκόταν στη συμβολή των οδών Νικοπόλεως και Πάτμου.

Οι δράστες τον τραυμάτισαν με αιχμηρό αντικείμενο στην κοιλιακή και θωρακική χώρα και του αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 60 €.

Στη συνέχεια τον εγκατέλειψαν αιμόφυρτο και τράπηκαν σε φυγή. Ο τραυματίας μεταφέρθηκε για νοσηλεία σε νοσοκομείο, ενώ οι δράστες αναζητούνται.

ΑΙΜΑ & ΒΙΑ! Αλβανοί λαθροετανάστες Βίασαν Ομαδικά 19χρονη Φοιτήτρια…!


ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ , ζωα, κλεφτες, βιαστες, δολοφονοι, κτηνη. ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ/ ΒΙΑΣΤΕΣ

ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΑΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ

ΜΑΡΟΚΙΝΟΣ λαθρομεταναστης Ο ΒΙΑΣΤΗΣ ΤΗΣ 17ΧΡΟΝΗΣ ΜΕ ΝΟΗΤΙΚΗ ΣΤΕΡΗΣΗ




Στον ανακριτή Χανίων θα οδηγηθεί την Τρίτη 24χρονος Μαροκινός που συνελήφθη από την αστυνομία ως ο δράστης του βιασμού 17χρονης από την Βουλγαρία με νοητική στέρηση...

Ο 24χρονος οδηγήθηκε χθες στον εισαγγελέα, μετά και το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης που επιβεβαιώνει το βιασμό της ανήλικης κοπέλας.

Ο Μαροκινός αναγνωρίστηκε από το θύμα, έπειτα από δεκάδες προσαγωγές που έγιναν στην Αστυνομική Διεύθυνση με βάση την περιγραφή της ανήλικης.

Τον βιασμό της ανήλικης κατήγγειλε η μητέρα του θύματος την απόγευμα της Τρίτης.

πηγή

ΑΛΒΑΝΟΙ ΟΙ ΔΡΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΑΠΑΓΩΓΗΣ & ΤΟΥ ΒΙΑΣΜΟΥ ΤΗΣ 19ΧΡΟΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΔΑΣ


ΑΛΒΑΝΟΙ ΟΙ ΔΡΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΑΠΑΓΩΓΗΣ ΤΗΣ 19ΧΡΟΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΔΑΣ:

Σύμφωνα με όσα είπε στην κατάθεση της η 19χρονη οι δράστες ήταν 2 Αλβανοί.

Η κοπέλα μαζί με τον φίλο της είχαν πάει στα λιμανάκια της Βουλιαγμένης για να μείνουν για λίγο μόνοι.

Οι 2 Αλβανοί δράστες πιθανόν παρακολουθούσαν στο σημείο για να βρουν κάποιο ζευγάρι για να το ληστέψουν.

Η επίθεση ήταν αστραπιαία και αφού πρώτα απείλησαν με όπλα το ζευγάρι των νέων για να βγούν έξω απο το αυτοκίνητο,έπειτα χτύπησαν και λήστεψαν τον νεαρό.

Μόλις αυτός έπεσε αναίσθητος έβαλαν δια της βίας μέσα στο αυτοκίνητο την κοπέλα και έφυγαν απο το σημείο.

Αργότερα εγκατέλειψαν το αυτοκίνητο σε κοντινή περιοχή (Γλυφάδα) και του έβαλαν φωτιά για να καλύψουν τα ίχνη τους.

Προφανώς είχαν παρκάρει κάπου εκεί κοντά το δικό τους όχημα,στο οποίο επιβίβασαν εκ νέου την 19χρονη για να την πάνε σε άγνωστο μέχρι στιγμής προορισμό.

Εκεί την βίασαν και στην συνέχεια λήστεψαν την άτυχη κοπέλα της οποίας η τύχη ήταν άγνωστη για περίπου 12 ώρες.

Έπειτα απο 12 κολασμένες ώρες την άφησαν ελεύθερη και σε πάρα πολύ άσχημη κατάσταση.






Σε κατάσταση σοκ κατάφερε να πάρει τηλέφωνο τους γονείς της,οι οποίοι μαζί με την αστυνομία πήγαν και παρέλαβαν την άτυχη κοπέλα.

Η αστυνομία έχει αναλάβει την υπόθεση και απο ότι γνωρίζω το θέμα το έχει πάρει πολύ προσωπικά ανώτατο στέλεχος στην ΓΑΔΑ.

πηγή

Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2009

"Πιάστηκαν ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ διαρρήκτες στα..πράσα!"



"ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 11.45 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΑΤΤΙΚΗΣ ΣΤΗΝ ΑΝΩ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΕΙΤΟΝΩΝ ΔΥΟ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΔΙΑΡΡΗΚΤΕΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΜΠΕΙ ΣΕ ΔΥΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ...
ΑΠΟΣΠΑΣΕΙ 600 ΕΥΡΩ.

Ο ΕΝΑΣ ΤΣΙΛΙΑΔΟΡΟΣ ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΕΠ ΑΥΤΟΦΟΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΕΝΩ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑΝΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΠΗΔΗΞΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΟΡΟΦΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΔΙΑΦΥΓΕΙ. ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΟΤΑΝ ΠΗΓΕ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ ΣΤΗΝ ΤΑΡΑΤΣΑ ΤΗΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ.

ΕΝΑΣ ΤΡΙΤΟ, ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΑΙ. ΔΙΕΥΦΥΓΕ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΛΕΩΦΟΡΟ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΕΩΣ."

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Ληστεία και απαγωγή από αλλοδαπούς


Άφησαν ελεύθερη τη 19χρονη κοπέλα οι απαγωγείς της

από http://eglimatikotita.blogspot.com


Στις 02:00 τα ξημερώματα στα λιμανάκια της Βουλιαγμένης, δύο αλλοδαποί άνδρες, οι οποίοι φορούσαν κουκούλες, επιτέθηκαν σε ένα νεαρό ζευγάρι 19χρονων, που βρισκόντουσαν εντός σταθμευμένου αυτοκινήτου.
Οι δράστες, με την απειλή όπλου έβγαλαν , από το όχημα τον 19χρονο φοιτητή και διέφυγαν, με το αυτοκίνητο, έχοντας μαζί τους την 19χρονη.
Λίγη ώρα αργότερα, το όχημα βρέθηκε καμένο στη συμβολή των οδών Μεσσηνίας και Λεβαδείας στην περιοχή της Άνω Γλυφάδας.

Ο νεαρός μεταφέρθηκε με ελαφρά τραύματα και σε κατάσταση σοκ στο Ασκληπιείο Βούλας.

Οι απαγωγείς αφησαν ελεύθερη αργότερα τη 19χρονη κοπέλα η οποία μόλις αφέθηκε ελεύθερη, τηλεφώνησε αμέσως στους γονείς της, οι οποίοι μαζί με αστυνομικούς πήγαν στο σημείο από όπου τηλεφώνησε και την παρέλαβαν.
Καταλυτικό ρόλο έπαιξε ο φόβος των απαγωγέων μόλις μάθανε με ποιόν συνδέεται η κοπέλα.Το όνομα του διοικητή του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της ΕΛ.ΑΣ που ειναι ο πατέρας του φίλου της ( τον οποίο χτύπησαν για να την απαγάγουν) τους έκανε να την δώσουν πίσω.

Δελτιο11.Η δράση των αλλοδαπών κακοποιών και η θρασύτητα των ενεργειών τους δείχνει ότι έχουν δεδομένη κάποιου είδους «εγγύηση».Στην περίπτωση αυτή που αντελήφθησαν ότι η «εγγύηση» δεν τους καλύπτει και …οπισθοχώρησαν.


Μαροκινός λαθρομεταναστης ο βιαστής της ανήλικης με νοητική στέρηση

Την οδήγησε με τη βία σε εγκαταλελειμμένη οικία και την βίασε.

Ο λόγος για τον 24χρονο Μαροκινό, ο οποίος βρίσκεται παράνομα στη χώρα μας και συνελήφθη για την σεξουαλική κακοποίηση ενός 17χρονου κοριτσιού με νοητική στέρηση, στα Χανιά.


Ένας Μαροκινός 24 χρονών που βρίσκεται παράνομα στη χώρα μας και που απολαμβάνει την (σοσιαλ)-φιλοξενία στην Κρήτη, συνελήφθη στα Χανιά, από την αστυνομία για τον βιασμό μιας 17χρονης από τη Βουλγαρία.( Το καημένο το κορίτσι πάσχει από νοητική υστέρηση και απολαμβάνει την δωρεάν κοινωνική μας πολιτική).

Ο Μαροκινός πήρε την κοπέλα από το πάρκο, την οδήγησε σε εγκαταλελειμμένο σπίτι και εκεί τη βίασε. Τον βιασμό κατήγγειλε η μητέρα της κοπέλας, το απόγευμα της Τρίτης ,και το πόρισμα του ιατροδικαστή τον επιβεβαιώσε. Το κορίτσι αναγνώρισε, τον Μαροκινό μετά από 10άδες προσαγωγές που έγιναν στην Αστυνομική Διεύθυνση Χανίων.


ΥΓ. Προβληματισμός επικρατεί στην Χαφιεδοτυπία και τις ΜΚΟ, με ποιόν να πάνε και ποιόν να αφήσουν. Το ανάπηρο κορίτσι από την Βουλγαρία ή τον "μετανάστη" Μαροκινό;


Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2009

Συνελήφθη 24χρονος Μαροκινός βιαστής

Στα χέρια της Αστυνομίας έπεσε ένας 24χρονος Μαροκινός στα Χανιά, ο οποίος αντιμετωπίζει κατηγορίες για τον βιασμό μίας γυναίκας.

Σύμφωνα με τις Αρχές, ο άνδρας, ο οποίος συνελήφθη χθες το βράδυ, κατηγορείται ότι βίασε μία αλλοδαπή στα Χανιά πριν από λίγες ημέρες με την απειλή σωματικής βίας.

Κανένα νεότερο από την απαγωγή 19χρονης από ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ κουκουλοφόρους στη Βουλιαγμένη


Ήταν με τον φίλο της στο αυτοκίνητό τους!



Από τις 02:00 τα ξημερώματα αναζητείται μια 19χρονη κοπέλα, η οποία απήχθη από δύο άνδρες, ενώ βρίσκονταν στα λιμανάκια της Βουλιαγμένης. Προηγουμένως η νεαρή κοπέλα είχε μεταβεί με τον 19χρονο φίλο της στο σημείο και παρέμειναν εντός του αυτοκινήτου της, όταν εμφανίστηκαν μπροστά τους δύο αλλοδαποί άνδρες, οι οποίοι φορούσαν κουκούλες.

Στη συνέχεια, οι δράστες με την απειλή όπλου έβγαλαν από το όχημα τον 19χρονο φοιτητή και διέφυγαν, έχοντας μαζί τους την 19χρονη.

Λίγη ώρα αργότερα, το όχημα βρέθηκε καμένο στη συμβολή των οδών Μεσσηνίας και Λεβαδείας στην περιοχή της Άνω Γλυφάδας.

Ο άτυχος νεαρός μεταφέρθηκε με ελαφρά τραύματα και σε κατάσταση σοκ στο Ασκληπιείο Βούλας.

Πλέον, η Αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών και την εύρεση της κοπέλας.

Σύμφωνα με πληροφορίες και τα δύο παιδιά προέρχονται από φιλήσυχες οικογένειες. Η 19χρονη είναι κόρη Πυροσβέστη, ενώ ο 19χρονος σύντροφός της(φοιτητής), γιος στρατιωτικού.

Σωρεία κλοπών από αλλοδαπούς στο Ρέθυμνο


Για κλοπή μεγάλου αριθμού κοσμημάτων και υψηλού χρηματικού ποσού κατηγορείται 21χρονος αλλοδαπός, ο οποίος συνελήφθη επ’ αυτοφώρω στην περιοχή Τρία Μοναστήρια Ρεθύμνου.


Στη διάρκεια περιπολίας τους, αστυνομικοί εντόπισαν τον δράστη μαζί με άλλο ένα άτομο -αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων- να κινούνται ύποπτα στην περιοχή. Κατά την προσπάθεια ελέγχου των ανωτέρω, αυτοί τράπηκαν σε φυγή, με αποτέλεσμα να συλληφθεί ο ένας από αυτούς, ενώ ο δεύτερος διέφυγε και αναζητείται.


Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μεγάλος αριθμός κοσμημάτων και 580 ευρώ.

Πρόκειται για προϊόντα τριών κλοπών – διαρρήξεων οικιών, που είχαν διαπράξει νωρίτερα στην περιοχή, τα οποία αναγνωρίστηκαν και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους.


Από τη συνεχιζόμενη προανάκριση της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου, προέκυψε η συμμετοχή των προαναφερθέντων δραστών και σε έξι ακόμη κλοπές – διαρρήξεις στο Ρέθυμνο, από τις οποίες αφαίρεσαν χρυσαφικά είδη και κοσμήματα, συνολικής αξίας 52.000 ευρώ.

Επίσης, προέκυψαν τα στοιχεία και του δεύτερου αλλοδαπού δράστη, συνεργού του πρώτου, ο οποίος εξακολουθεί να αναζητείται.

Συνεχίζεται η προανάκριση για εξακρίβωση τυχόν συμμετοχής τους και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.


Της αλλοδαπής εγκληματικότητας το κάγκελο



Διαρρήξεις – κλοπές από αλλοδαπούς στο κέντρο της Πάτρας

Μπαράζ κλοπών και διαρρήξεων, σημειώνεται τον τελευταίο καιρό, στο κέντρο της Πάτρας.Δύο αλλοδαποί,ηλικίας 18 και 20 χρόνων, κατάφεραν να μπουν σε σπίτι στην οδό Πατρέως και να αφαιρέσουν χρήματα και τιμαλφή.Οι νεαροί, εντοπίστηκαν από τους αστυνομικούς στην οδό Αράτου και εξετάζεται το ενδεχόμενο, να εμπλέκονται και σε άλλες διαρρήξεις σπιτιών, που έχουν καταγραφεί στο κέντρο της πόλης.

Επίσης, ληστείες, αρπαγές τσαντών και διαρρήξεις αυτοκίνητων,είχαν διαπράξει δύο αλλοδαποί που συνελήφθησαν από την Ασφάλεια την Κυριακή
Πρόκειται για έναν 20χρονο Παλαιστίνιο και έναν 29χρονο Ιρακινό,που διαπιστώθηκε ότι τις προηγούμενες εβδομάδες, είχαν ληστέψει δύο γυναίκες στο κέντρο της Πάτρας.Οι αλλοδαποί εντοπίστηκαν την Κυριακή, να προσπαθούν να διαρρήξουν δύο αυτοκίνητα, στην οδό Τσαμαδού 46 και στην οδό Γενναδίου και Ευμήλου.Περαστικοί διαπίστωσαν τις προθέσεις των αλλοδαπών και ειδοποίησαν την Αστυνομία με αποτέλεσμα οι δράστες να συλληφθούν.Κατά την προανάκριση, ομολόγησαν ότι είχαν διαπράξει τρεις ληστείες που έγιναν στις 4 Δεκεμβρίου σε βάρος τριών γυναικών, με διαφορά λίγων μόλις ωρών. (πηγή)

Αδοξο τέλος είχε η διάρρηξη για έναν 21χρονο Αλβανό,παλιός γνώριμος των αστυνομικών αρχών, ο οποίος στην προσπάθειά του να φύγει από το διαμέρισμα όπου είχε μπει με το συνεργό του, πήδηξε από το μπαλκόνι και από ύψος τεσσάρων μέτρων, με αποτέλεσμα να σπάσει το πόδι του.(Στόχος τους ήταν τα χρυσαφικά και άλλα πολύτιμα αντικείμενα. Ενώ όμως οι δύο πρώτες τους διαρρήξεις είχαν στεφθεί με επιτυχία, αφού είχαν καταφέρει να «ξαφρίσουν» τους ιδιοκτήτες, στο τελευταίο σπίτι, τα πράγματα εξελίχθηκαν τελείως διαφορετικά.(περισσότερα εδώ)

Συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί ηλικίας 23 και 24 ετών αντίστοιχα,για διακίνηση λαθρομεταναστών (περισσότερα εδώ)

Οργανωμένοι οι αλλοδαποί ληστές που «χτύπησαν» 46χρονο.Στην εξάρθρωση της σπείρας, που στις αρχές Δεκεμβρίου διέρρηξε και αφαίρεσε μεγάλο χρηματικό ποσό από το σπίτι ενός 46χρονου Θεσσαλονικιού, προχώρησαν οι Αρχές.Δράστες είναι τέσσερις αλλοδαποί,ηλικίας από 37 έως 51 ετών .Σε έρευνα που διεξήχθη στην κατοικία του αλλοδαπού 51χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα πιστόλι με γεμιστήρα έξι φυσιγγίων, ένα περίστροφο πλήρες φυσιγγίων, δύο κουκούλες, μία συσκευή ελέγχου γνησιότητας χαρτονομισμάτων, μία συσκευή αναγνώρισης πολύτιμων λίθων, διαρρηκτικά εργαλεία, διάφορες ηλεκτρονικές συσκευές, πλήθος κοσμημάτων και μέρος του κλαπέντος χρηματικού ποσού(περισσότερα εδώ)

21χρονος αλλοδαπός συνελήφθη στο Ρεθύμνο για σωρεία κλοπών

Για κλοπή μεγάλου αριθμού κοσμημάτων και υψηλού χρηματικού ποσού κατηγορείται 21χρονος αλλοδαπός,ο οποίος συνελήφθη επ’ αυτοφώρω στην περιοχή Τρία Μοναστήρια Ρεθύμνου.Στη διάρκεια περιπολίας τους, αστυνομικοί εντόπισαν τον δράστη μαζί με άλλο ένα άτομο -αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων- να κινούνται ύποπτα στην περιοχή. Κατά την προσπάθεια ελέγχου των ανωτέρω, αυτοί τράπηκαν σε φυγή, με αποτέλεσμα να συλληφθεί ο ένας από αυτούς, ενώ ο δεύτερος διέφυγε και αναζητείται.Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μεγάλος αριθμός κοσμημάτων και 580 ευρώ.Πρόκειται για προϊόντα τριών κλοπών – διαρρήξεων οικιών, που είχαν διαπράξει νωρίτερα στην περιοχή, τα οποία αναγνωρίστηκαν και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους.Από τη συνεχιζόμενη προανάκριση της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου, προέκυψε η συμμετοχή των προαναφερθέντων δραστών και σε έξι ακόμη κλοπές – διαρρήξεις στο Ρέθυμνο, από τις οποίες αφαίρεσαν χρυσαφικά είδη και κοσμήματα, συνολικής αξίας 52.000 ευρώ.Επίσης,προέκυψαν τα στοιχεία και του δεύτερου αλλοδαπού δράστη,συνεργού του πρώτου,ο οποίος εξακολουθεί να αναζητείται.Συνεχίζεται η προανάκριση για εξακρίβωση τυχόν συμμετοχής τους και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.(πηγή)

Σύλληψη δύο Αλβανών ληστών στο Αλιβέρι

Συνελήφθησαν, μετά από καταδίωξη, δύο άτομα που λήστεψαν τράπεζα στο Αλιβέρι. Σε θρίλερ εξελίχθηκε ένοπλη ληστεία στο υποκατάστημα της Eurobank στο Αλιβέρι λίγο πριν τις δώδεκα το μεσημέρι, η οποία κατέληξε στη σύλληψη των δύο ληστών μετά από καταδίωξη, ανταλλαγή πυροβολισμών και έρευνες της Αστυνομίας για αρκετές ώρες στην ευρύτερη περιοχή της Χαλκίδας.Δύο Αλβανοί , με την απειλή αυτόματου όπλου τύπου «ούζι» και πιστολιού, άρπαξαν από την τράπεζα ποσό 21.000 ευρώ και διέφυγαν με δύο κλεμμένα αυτοκίνητα. Το ένα αυτοκίνητο το εγκατέλειψαν σε μικρή απόσταση, όπου και βρέθηκε, ενώ το δεύτερο εντοπίστηκε από περιπολικό, το οποίο άρχισε αμέσως την καταδίωξη. Οι δράστες άνοιξαν πυρ εναντίον των αστυνομικών, οι οποίοι ανταπέδωσαν τους πυροβολισμούς, με αποτέλεσμα να πέσουν δεκάδες σφαίρες στην περιοχή.Ακολούθησε μεγάλη κινητοποίηση της Αστυνομίας, με τη συμμετοχή και ελικοπτέρου, και τελικά οι δράστες εντοπίστηκαν στην Ερέτρια, όπου είχαν καταφύγει, σε περίβολο ξενοδοχείου. Εκεί, συνελήφθη ο ένας από τους δύο Αλβανούς, 25 ετών, ο οποίος έχει τραυματιστεί ελαφρά στην κνήμη και διακομίσθηκε για τις πρώτες βοήθειες στο νοσοκομείο Χαλκίδας, ενώ ο δεύτερος κατάφερε προσωρινά να ξεφύγει.Μονάδες της ΕΚΑΜ ερεύνησαν το ξενοδοχείο και τη γύρω περιοχή και τελικά λίγο αργότερα εντοπίστηκε και συνελήφθη και ο δεύτερος ληστής. Στο αυτοκίνητο με το οποίο είχαν διαφύγει βρέθηκαν τα χρήματα της ληστείας, το όπλο «ούζι» και ένα πιστόλι «τοκάρεφ».Οι δράστες κρατούνται στην αστυνομική διεύθυνση Χαλκίδας, όπου θα γίνουν ανακοινώσεις για την υπόθεση στις 6:30 σήμερα το απόγευμα.

Εξάλλου, σε κρίσιμη κατάσταση εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη μονάδα εντατικής θεραπείας ο 16χρονος, τον οποίο πυροβόλησαν αδίστακτοι ληστές με «καλάσνικοφ» χθες το βράδυ σε ψιλικατζίδικο στον Ασπρόπυργο. Ο ανήλικος βρισκόταν στο ψιλικατζίδικο για να κάνει παρέα στη φίλη του, στην οποία ανήκει το κατάστημα, όταν ένας άγνωστος με πιστόλι μπήκε μέσα και άρπαξε τα χρήματα από το ταμείο. Ο νεαρός άρπαξε ένα σκουπόξυλο και άρχισε να χτυπάει το ληστή, αλλά ο συνεργός του, που περίμενε απ' έξω οπλισμένος με «καλάσνικοφ», άνοιξε πυρ εναντίον του 16χρονου, τραυματίζοντάς τον στην κοιλιά.Οι δράστες απομακρύνθηκαν με μοτοσικλέτα, καταδιώχθηκαν από διερχόμενο περιπολικό, το δίκυκλο ανατράπηκε σε μικρή απόσταση, αλλά τελικά κατάφεραν να διαφύγουν και παραμένουν άφαντοι. (πηγή)

Βγήκαν τα μαχαίρια από αλλοδαπούς για προσωπικές διαφορές

Ένα πολύ βίαιο επεισόδιο έλαβε χώρα σήμερα νωρίς το απόγευμα στο κέντρο της Αθήνας.Συγκεκριμένα, στις 15.26 στη συμβολή των οδών Σοφοκλέους και Μενάνδρου, υπήρξε επεισόδιο μεταξύ αλλοδαπών.Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μεταφερθούν, με τραύματα στην πλάτη από μαχαίρι 3 υπήκοοι του Ιράκ , στην «ΠΟΛΥΚΛΙΝΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ» για νοσηλεία.Διενεργείται προανάκριση για το περιστατικό.(πηγή)

Σύλληψη δύο αλλοδαπών διακινητών και δεκατριών λαθρομεταναστών (περισσότερα εδώ)

Συλλήψεις 3 αλλοδαπών για απάτη (περισσότερα εδώ)

Σύλληψη αλλοδαπού λαθροδιακινητή (περισσσότερα εδώ)

Ενα κάρο κλοπές και διαρρήξεις είχε στο ενεργητικό του Γεωργιανός που είχε συστήσει συμμορία μαζί με άλλους τρεις και είχε «ρημάξει» τα σπίτια στον Άλιμο.Στη συνέχεια, μετά την έρευνα που διενεργήθηκε, προέκυψε πως ο 26χρονος και οι συνεργοί του είχαν φτιάξει εγκληματική οργάνωση, όπως είναι το κατηγορητήριο.Οι δράστες έβρισκαν διαμερίσματα που τις πρωινές ώρες ήταν άδεια, καθώς οι ιδιοκτήτες τους ή οι ένοικοι απουσίαζαν.Έμπαιναν σε αυτά και αφαιρούσαν από εκεί χρήματα, κοσμήματα, ηλεκτρονικές συσκευές, κινητά τηλέφωνα και γενικά αντικείμενα αξίας.Όπως φανερώνουν τα στοιχεία που προκύπτουν από την έρευνα, το τελευταίο δίμηνο είχαν διαπράξει 11 διαρρήξεις και κλοπές.(πηγή)

Αλλοδαπός βίασε ανήλικη στη Λαμία (περισσότερα εδώ)

Σύλληψη Γεωργιανού διαρρήκτη μετά από καταδίωξη, αναζητούνται άλλοι τρεις συνεργοί του. (περισσότερα εδώ)

Δυο κυκλώματα διακίνησης και εκμετάλλευσης λαθρομεταναστών από αλλοδαπούς εξαρθρώθηκαν στο Καρλόβασι της Σάμου (περισσότερα εδώ)

Σύλληψη Ρουμάνου για μεταφορά ναρκωτικών (περισσότερα εδώ)

Νεκρός ο Αλβανός δράστης της ληστείας

Άσχημο παιχνίδι έπαιξε η τύχη για τέσσερις Αλβανούς ληστές, οι οποίοι άρπαξαν από ηλικιωμένη στη Ραφήνα ένα χρηματοκιβώτιο με 45.000 €. Μετά τη διαφυγή, το αυτοκίνητό τους προσέκρουσε σε κολόνα της ΔΕΗ με αποτέλεσμα ένας από αυτούς να τραυματιστεί θανάσιμα.Όλα ξεκίνησαν στις 3 τα ξημερώματα, σε μονοκατοικία στη Ραφήνα, στην οδό Στέφανου Πέρη 29-31, όπου διαμένει ηλικιωμένο ζευγάρι Αλβανών.Οι δράστες με αντικλείδι και χωρίς να παραβιάσουν την κλειδωμένη καγκελόπορτα της αυλής και την εξώπορτα εισέβαλαν στο σπίτι και, αφού χτύπησαν το ζευγάρι, απέσπασαν το χρηματοκιβώτιο, στο οποίο υπήρχαν φυλαγμένες οι οικονομίες τους.Οι Αλβανοί ληστές διέφυγαν με το αυτοκίνητό τους, αλλά ο οδηγός του και, ενώ είχαν φθάσει, κατεβαίνοντας την Λεωφόρο Κηφισίας, στο Ψυχικό, εξακολουθούσε να τρέχει με υπερβολική ταχύτητα. Στρίβοντας από την ισραηλινή Πρεσβεία, δεξιά στον ανηφορικό δρόμο και μόλις πέρασαν το μαιευτήριο «ΙΑΣΩ» το αυτοκίνητο σφηνώθηκε σε μια κολόνα. Οι τρεις Αλβανοί ληστές, βλέποντας νεκρό τον τέταρτο συνεργό τους, εγκατέλειψαν το αυτοκίνητο με το χρηματοκιβώτιο και τα χρήματα και το έβαλαν στα πόδια.Η Ασφάλεια Ν/Α Αττικής θεωρεί βέβαιο πως το δρόμο για την ένοπλη ληστεία άνοιξε συγγενικό ή φιλικό πρόσωπο του ηλικιωμένου ζευγαριού.(πηγή)

Χειροπέδες σε Πακιστανούς δουλέμπορους (περισσότερα εδώ)

Καταδικάστηκαν οι Αλβανοί απαγωγείς του επιχειρηματία Αϊβάζογλου

Ποινές κάθειρξης 36 και 26 χρόνων αντίστοιχα επέβαλε το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης εις βάρος των δύο Αλβανών,οι οποίοι απήγαγαν στις 24 Οκτωβρίου 2008 τον 60χρονο επιχειρηματία Γιώργο Αϊβάζογλου....
Ακόμη κατηγορήθηκε ότι συμμετείχε στην απαγωγή μιας 16χρονης κοπέλας, στην περιοχή της Γαλήνης Ωραιοκάστρου, το Σεπτέμβριο του 1998.Τότε, ο 35χρονος Αλβανός είχε εκτίσει ποινή φυλάκισης για την απαγωγή της νεαρής κοπέλας, ενώ το Φεβρουάριο του 2005 είχε συλληφθεί και πάλι για διακεκριμένες κλοπές. Παρά την ενεργό… δράση, ο κακοποιός αποφυλακίστηκε τον Ιούνιο του 2008...(περισσότερα εδώ)

Αλλοδαπές γυναίκες... αρπαχτικά

Στη σύλληψη τριών γυναικών για κλοπή προχώρησε χθες η αστυνομική διεύθυνση Θεσσαλονίκης.Αρχικά, τις πρώτες πρωινές ώρες, στην περιοχή του κέντρου συνελήφθη 18χρονη, διότι εντός καταστήματος και εκμεταλλευόμενη ολιγόλεπτη απουσία της 46χρονης ιδιοκτήτριας αφαίρεσε το πορτοφόλι της που περιείχε χρηματικό ποσό και διάφορα έγγραφα.Στις 10:40, 20χρονη αλλοδαπή ευρισκόμενη σε αστικό λεωφορείο αφαίρεσε το πορτοφόλι 39χρονης γυναίκας. Η παθούσα, που αντιλήφθηκε την κλοπή, εντόπισε και συγκράτησε τη δράστιδα, η οποία και συνελήφθη.Λίγο αργότερα συνελήφθησαν και δύο αλλοδαπές στην περιοχή της Νεάπολης, πάνω στην προσπάθειά τους να αφαιρέσουν προϊόντα από τοπικό Super Market. (πηγή)

Φτερά… έκαναν τα 240.000 ευρώ που έκρυβε ένας ηλικιωμένος στο διαμέρισμά του, στην οδό Καλαποθάκη 7-9 στη Θεσσαλονίκη.

Ο ηλικιωμένος είχε προσλάβει μια Γεωργιανή οικιακή βοηθό για να τον φροντίζει. Σύμφωνα, λοιπόν, με τα όσα υποστήριξε, η αλλοδαπή του έκλεψε το ως άνω ποσό και εξαφανίστηκε. (πηγή)

Αλβανός είχε… ρημάξει το νομό Αχαΐας

Στη… φάκα της αστυνομίας έπεσε ένας 30χρονος αλβανός, ο οποίος είχε… ρημάξει τους δήμους Συμπολιτείας και Ερινεού Αχαΐας.Ο δράστης, ο οποίος συνελήφθη σε αγροτική περιοχή του δήμου Λαμπιρίου, τους τελευταίους 2 μήνες είχε διαπράξει τουλάχιστον 12 διαρρήξεις σε οικίες.Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν χρυσά και ασημένια κοσμήματα, διάφορα άλλα πολύτιμα αντικείμενα, 1 κυνηγετική καραμπίνα, 50 φυσίγγια.(πηγή)

Στα... χέρια της αστυνομίας αλλοδαποί απαγωγείς

Καθημερινό φαινόμενο τείνει να γίνει η αρπαγή αλλοδαπών από ομοεθνείς τους με απώτερο σκοπό τα λύτρα. Αστυνομικοί συνέλαβαν χθες στο Αιγάλεω τρεις Πακιστανούς, οι οποίοι με άλλους τρεις συμπατριώτες τους είχαν απαγάγει από την οδό Νικίου 31, έναν 18χρονο ομοεθνή τους.Οι δράστες κρατούσαν όμηρο τον 18χρονο και απαιτούσαν από τον πατέρα του να τους καταβάλλει το ποσό των 15.000 ευρώ.Μετά από αναζητήσεις της αστυνομίας εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν τρεις, ενώ αναζητούνται άλλοι τρεις συνεργοί τους, καθώς και ο απαχθείς.(πηγή)

Συλλήψεις αλλοδαπών...της πουτ...το κάγκελο (διαβάστε εδώ συγκεντρωμένα περιστατικά εγκληματικότητας αλλοδαπών)

Αστυνομικό Δελτίο. Το προγκρόμ κατά των Ελλήνων συνεχίζεται καθημερινά με εντατικούς ρυθμούς (κλικ εδώ για συνέχεια εγκληματικότητας αλλοδαπών)

Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2009

Αλλοδαποί έβγαλαν τα μαχαίρια στο κεντρο της Αθήνας. γκετο και εγκληματικότητα μας εφερε η "πολυτισμικοτητα"

Ένα πολύ βίαιο επεισόδιο έλαβε χώρα σήμερα νωρίς το απόγευμα στο κέντρο της Αθήνας.

Συγκεκριμένα, στις 15.26 στη συμβολή των οδών Σοφοκλέους και Μενάνδρου, υπήρξε επεισόδιο μεταξύ αλλοδαπών.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μεταφερθούν, με τραύματα στην πλάτη από μαχαίρι 3 υπήκοοι του Ιράκ , στην «ΠΟΛΥΚΛΙΝΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ» για νοσηλεία. ( αυτοι σφάζονται και οι Ελληνες πληρώνουν την νοσηλεία τους )

Διενεργείται προανάκριση για το περιστατικό. ( δηλαδη περισσοτερο ξυσιμο )

Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2009

Η στιγμή της σύλληψης - Αυτός είναι ο βρωμιάρης Αλβανός ληστής που είχε σπείρει τον πανικό σε Αλιβέρι και Ερέτρια πυροβολώντας μέσα στους δρόμους

ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΑΛΒΑΝΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ. ΑΠΛΑ ΚΟΙΙΑΧΤΕ ΦΑΤΣΑ ΖΩΟΥ


Η στιγμή της σύλληψης του 2ου αλβανού ληστή Νόσο Τσέρσι



Αυτός είναι ο 2ος ληστής που καταδίωκαν επι 4 ώρες οι αστυνομικοί στην Εύβοια.


Κρυβόταν σε ένα Bungalow του ξενοδοχείου Holidays in Evia Village Club. Νωρίτερα είχε σπείρει τον πανικό σε Αλιβέρι και Ερέτρια πυροβολώντας μέσα στους δρόμους.
Είναι σεσημασμένος και οπλοφορούσε όπως και ο συνεργός του που συνελήφθη νωρίτερα τραυματισμένος.

ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ

Λίγο μετά τις 12:00 δύο αλβανοί μπήκαν στο υποκατάστημα της Eurobank και με την απειλή όπλου πήραν περίπου 21.500 ευρώ και προσπάθησαν να διαφύγουν.

Λίγο πιο κάτω όμως εντοπίστηκαν από περιπολικό της αστυνομίας το οποίο άρχισε να τους καταδιώκει.

Με το που άρχισε η καταδίωξη οι ληστές δεν σταμάτησαν να πυροβολούν στα τυφλά σπέρνοντας τον πανικό στους κατοίκους απ' όποιον δρόμο και αν περνούσαν.

Για να ξεφύγουν οι δράστες μπήκαν στην αυλή του ξενοδοχείου Holidays in Evia Village Club και συνέχισαν να πυροβολούν εναντίον των αστυνομικών. Εκεί εγκατέλειψαν το αυτοκίνητό τους.

Το ένα όπλο των ληστών (ΦΩΤΟ ΕΦΗ ΝΤΙΝΗ)



Το αυτοκίνητο των ληστών (ΦΩΤΟ ΕΦΗ ΝΤΙΝΗ)




Οι ληστές προκειμένου να ξεφύγουν άφησαν πίσω τους και την λεία τους. Εναν σάκο με 21.500 ευρώ (ΦΩΤΟ ΕΦΗ ΝΤΙΝΗ)



Ο υπαρχηγός της ΕΛΑΣ κ. Ραχωβίτσας συντονίζει τις έρευνες (ΦΩΤΟ ΕΦΗ ΝΤΙΝΗ)




θαυμαστε τους αλβανους φονιαδες. Τα ζωα που τα ταιζουμε και μας σκοτωνουν. Τα κτηνη που δεν λογαριαζουν ανθρωπινες ζωες. Αυτη ειναι και η συνεισφορα τους στην Ελλαδα. Φυγανε απο την Αλβανια - τον υπονομο των Βαλκανιων - και μαζευονται στην Ελλαδα οπου κλέβουν σκοτώνουν και βιαζουν , περνώντας τα συνορα ανενοχλητοι...

πηγη

Θρίλερ στην Ερέτρια: Καταδίωξη αλβανών ληστών. Άφαντος ο δεύτερος ληστής



Άκαρπες παραμένουν οι έρευνες για τον εντοπισμό του δεύτερου ληστή, ο οποίος χτύπησε με συνεργό του το πρωί την τράπεζα Eurobank, στο Αλιβέρι.

Οι έρευνες της αστυνομίας έχουν επεκταθεί πλέον και εκτός του ξενοδοχειακού συγκροτήματος Holidays in Evia Eretria Village Club, στο οποίο αρχικά κατέφυγε ο ληστής μετά τη σύλληψη του συνεργού του.


Είναι χαρακτηριστικό, ότι η Αστυνομική Διεύθυνση Εύβοιας ζήτησε τη συνδρομή της ΕΚΑΜ (Ειδική Κατασταλτική Αντιτρομοκρατική Μονάδα) από την Αθήνα, ώστε να εντοπιστεί και να συλληφθεί ο επικίνδυνος κακοποιός.

Την ίδια ώρα, έχουν δοθεί ρητές εντολές στο προσωπικό να μην βγει κανείς στον αχανή περιβάλλοντα χώρο του συγκροτήματος, καθώς υπάρχει ο φόβος, μήπως ο ληστής πάρει κάποιον όμηρο.

Ληστεία, καταδίωξη και ανταλλαγή πυρών στην Αμάρυνθο


Όλα ξεκίνησαν στις 11:50 το πρωί, όταν οι δύο ένοπλοι εισέβαλαν στο υποκατάστημα της Eurobank, στο Αλιβέρι. Αστυνομικοί έφθασαν στο σημείο την ώρα που οι δράστες διέφευγαν με το κλεμμένο αυτοκίνητο που είχαν σταθμεύσει έξω από την τράπεζα.

Ακολούθησε καταδίωξη.

Εκτεταμένες έρευνες για τον εντοπισμό του δεύτερου ληστή


Όταν έφθασαν στην Αμάρυνθο, έπεσαν τετ α τετ με τους αστυνομικούς. Οι δράστες άνοιξαν πυρ και οι αστυνομικοί ανταπέδωσαν, με αποτέλεσμα σκηνές Φαρ Ουέστ να εκτυλιχθούν στο κέντρο της πόλης.

Οι δράστες έφθασαν στην Ερέτρια και εγκατέλειψαν το δεύτερο αυτοκίνητο στο πίσω μέρος της ξενοδοχειακής μονάδας.

Όταν έμπαιναν στον περιβάλλοντα χώρο του ξενοδοχείου και ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη η ανταλλαγή πυρών, ο ένας από τους δύο δράστες τραυματίστηκε στο πόδι. Ο δεύτερος διέφυγε και, όπως εκτιμάται, έχει και αυτός τραυματιστεί.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον ένα ληστή, αλβανικής καταγωγής, ο οποίος βρίσκεται φρουρούμενος στο Κέντρο Υγείας.

Στο αυτοκίνητο που εγκατέλειψαν οι δράστες έξω από το ξενοδοχείο, οι αστυνομικοί εντόπισαν όπλα και τα χρήματα που είχαν κλέψει από την τράπεζα.

Ο δεύτερος ληστής αναζητείται. Όπως δήλωσε ο αστυνομικός διευθυντής Εύβοιας, Σπύρος Γλύμης, έχει τραυματιστεί και αυτός από τα πυρά των αστυνομικών και πιθανότατα έχει ταμπουρωθεί σε κάποιο από τα σπιτάκια που διαθέτει η ξενοδοχειακή μονάδα.

Αστυνομικές δυνάμεις έχουν περικυκλώσει το σημείο και κάνουν εκτενείς έρευνες για τον εντοπισμό του κακοποιού.

Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2009

Ρουμάνος έκρυβε το χασίς στο σχολικό βιβλίο

Ανήλικος Ρουμάνος διακινούσε χασίς προς τους συμμαθητές του, στο Εσπερινό Λύκειο Θήβας.

Ο λόγος για έναν 17χρονο Ρουμάνο, ο οποίος συνελήφθη από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας και ομολόγησε ότι προμήθευε με ναρκωτικά τα παιδιά του Λυκείου.

Μετά από έρευνα που έγινε σπίτι του, εντοπίστηκαν συνολικά 107 γραμμάρια ινδικής κάνναβης, σε τρεις αυτοσχέδιες συσκευασίες.

Όπως ανέφερε στους αστυνομικούς ο… ευφυής ανήλικος, έκρυβε το χασίς μέσα στις σελίδες του σχολικού του βιβλίου, ώστε να μην γίνεται αντιληπτός.

Ληστείες- Ληστείες -Ληστείες


Τις τελευταίες 24 ώρες……

'Ένας νεκρός σε ληστεία σε σούπερ μάρκετ στη Θεσσαλονίκη .Ληστείες σε πρακτορείο ΠΡΟΠΟ στο Περιστέρι και σε σούπερ μάρκετ στο Π. Φάληρο. 'Ένοπλες ληστείες, σε υποκατάστημα της Αγροτικής Τράπεζας της Ελλάδος στη Δάφνη, και σε υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας, στο Βέλο Κορινθίας. Ληστεία απο αλλοδαπούς σε διαμέρισμα στο κέντρο της Ραφήνας. Σύλληψη πλιατσικολόγων Αλβανών στη Μεσσηνία. Αλβανός βίασε 16χρονη στη Λαμία... Στόχος κλεπτών για δεύτερη φορά μέσα σε έναν χρόνο έγινε το κατάστημα ηλεκτρικών ειδών «Παρρά», στον Πύργο Ηλείας.

Περισσότερα στο ..
http://ta-mavra-nea.blogspot.com/

Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2009

Ληστεία αλβανού σε… δύο πράξεις

Επίθεση από έναν αλλοδαπό δέχθηκε χθες ένας άνδρας στην συμβολή των οδών Ερμού και Καραϊσκάκη, στο κέντρο της Αθήνας.

Ο αλλοδαπός, ο οποίος είναι αλβανικής καταγωγής, ακινητοποίησε τον άνδρα, του πήρε 50 ευρώ που είχε πάνω του και εξαφανίστηκε.

Λίγη ώρα αργότερα τό θύμα εντόπισε στον δρόμο τον ληστή και τον πλησίασε για να ζητήσει τα χρήματά του πίσω. Τα πράγματα, ωστόσο, δέν πήγαν όπως τα υπολόγιζε, αφού ο ληστής δεν του έδωσε τα χρήματά του και τον ξυλοκόπησε επιπλέον.

Ο δράστης αναζητείται από την Αστυνομία.

Αλβανοί εΕπιχείρησαν να ξεφύγουν χτυπώντας τους αστυνομικούς

Καταδίωξη σήμερα το πρωί στην περιοχή της Νέας Σμύρνης.

Δύο αλλοδαποί με κλεμμένη μοτοσικλέτα προσπάθησαν να ξεφύγουν από αστυνομικούς, όταν αντιλήφθηκαν πως εκείνοι ήθελαν να τους σταματήσουν για έλεγχο.

Οι δύο νεαροί από την Αλβανία, ηλικίας 24 και 26 ετών, με το που είδαν τους αστυνομικούς προσπάθησαν να εξαφανισθούν ρίχνοντας μάλιστα στο έδαφος και δύο πιστόλια.

Οι αστυνομικοί τους καταδίωξαν, κι όταν οι δράστες εγκλωβίστηκαν, αυτοί αντιστάθηκαν σπρώχνοντας και χτυπώντας τους αστυνομικούς.

Ωστόσο, αυτό δεν ήταν αρκετό για να αποσπασθούν από τα χέρια των αστυνομικών, οι οποίοι στη συνέχεια τους οδήγησαν στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής.

Εκτός από τα 2 όπλα, τα οποία πέταξαν στο έδαφος, οι νεαροί δεν είχαν έγγραφα για τη διαμονή τους στη χώρα, ενώ και οι δύο είχαν παραβιάσει δικαστική απόφαση για απέλαση.

Και οι δύο οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα.

Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2009

ΝΕΟΣ ΒΙΑΣΜΟΣ απο τα αλλοδαπα ζωα...... Ιρακινός βίασε 40χρονη Ελληνίδα μητέρα δύο παιδιών στα Χανιά

Ενας άντρας ηλικίας 26 ετών Ιρακινής καταγωγής συνελήφθη για το βιασμό 40χρονης μητέρας δύο παιδιών τις πρωινές ώρες της Τρίτης στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη.


Ο Ιρακινός επιτέθηκε στη γυναίκα και την οδήγησε σε απόμερο σημείο όπου και την βίασε. Η γυναίκα προχώρησε σε καταγγελία στην αστυνομία και ο 26χρονος συνελήφθει χθες το μεσημέρι από άντρες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Χανίων. Η γυναίκα αναγνώρισε το δράστη, ο οποίος κρατείται και ανακρίνεται απο τις αστυνομικές αρχές.


ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΣΕ ΕΞΑΡΣΗ

ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΑΛΛΟ ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ.. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥΣ.. ΓΙΑ ΟΤΙ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΥΠΟΛΟΓΟΙ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΤΕ, ΤΟΥΣ ΞΕΠΟΥΛΑΤΕ ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΕΙΤΕ.. ΟΛΑ ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΡΟΜΠΟΤΑΚΙΑ....


Στα... χέρια της αστυνομίας αλλοδαποί απαγωγείς


Τέσσερις Πακιστανοί συνελήφθησαν από τις αστυνομικές Αρχές Λάρισας και άλλοι δύο αναζητούνται, καθώς στις 29 Νοεμβρίου απήγαγαν ομοεθνή τους και τον κρατούσαν όμηρο.

Η συμμορία ζητούσε από την αδελφή του απαχθέντος στο Πακιστάν, 10.000 ευρώ για να αφήσουν ελεύθερο τον απαχθέντα.

Όμως, ο ίδιος κατόρθωσε να δραπετεύσει και κατήγγειλε το γεγονός στην αστυνομία, με συνέπεια να συλληφθούν οι τέσσερις απαγωγείς του.

Συλλήψεις αλλοδαπών κακοποιών


Πέντε άνθρωποι συνελήφθηκαν χθες για κλοπές και ληστείες. Το πρωί συνελήφθησαν τρεις αλλοδαποί, οι οποίοι επιχείρησαν να αφαιρέσουν πορτοφόλια από δύο επιβάτες αστικού λεωφορείου.

Στους Αμπελόκηπους, στα... χέρια της αστυνομίας έπεσε μια ανήλικη αλλοδαπή που έκλεψε το πορτοφόλι ηλικιωμένης, επωφελούμενη του συνωστισμού της λαϊκής αγοράς.

Το μεσημέρι της ίδιας ημέρας, μια 19χρονη αλλοδαπή προσπάθησε να κλέψει ρούχα από κατάστημα. Η αστυνομία έδρασε άμεσα και συνέλαβε την κοπέλα.

ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΒΑΣΑΝΙΖΑΝ ΜΕ ΠΥΡΑΚΤΩΜΕΝΑ ΣΙΔΕΡΑ ΟΜΟΕΘΝΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΙ ΛΕΦΤΑ

Θύμα μεσαιωνικών βασανιστηρίων έπεσε από συμπατριώτες του ένας πακιστανός,για να πληρώσει ένα δυσβάσταχτο ποσό στους λαθρέμπορους που τον μετέφεραν στη χώρα μας.

Σαν πραγματική αγέλη θηρίων έπεσαν πάνω στον Πακιστανό οι συμπατριώτες του και τον υπέβαλαν σε τρομακτικά βασανιστήρια μέχρι να τον πείσουν να αναγκάσει τους δικούς του στην πατρίδα του να καταβάλουν στους κεφαλοκυνηγούς που τον μετέφεραν στη Ελλάδα ένα δυσβάσταχτο γι’ αυτούς φόρο.

Το μαρτύριο του τραγικού ανθρώπου αποκαλύφθηκε όταν αστυνομικοί του τμήματος Ασφαλείας Νίκαιας παραβίασαν τις πόρτες δύο κολαστηρίων σε Αθήνα και Πειραιά και σ' ένα από αυτά τον βρήκαν αλυσοδεμένο και βαριά κακοποιημένο.

Οι αστυνομικοί, στα πρόσωπα των οποίων το θύμα της βαρβαρότητας είδε τους μεσσίες του, έπαθαν σοκ όταν διαπίστωσαν ότι το μεγαλύτερο μέρος του σώματός του έφερε εγκαύματα που είχαν προκληθεί με τσιγάρα ή με πυρωμένα στη φωτιά σίδερα.

Σε ημιλιπόθυμη κατάσταση εξαιτίας των τραυμάτων και της εξάντλησης, ο Πακιστανός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Νίκαιας, όπου και νοσηλεύεται ευτυχώς εκτός κινδύνου.

Στη διάρκεια της δίδυμης επιχείρησης η αστυνομία συνέλαβε επτά συμπατριώτες του, οι οποίοι σύμφωνα με πληροφορίες απαιτούσαν μέχρι και 20.000 ευρώ για να παραδώσουν ταξιδιωτικά έγγραφα και «αποφυλακιστήρια» σε όλους όσοι έρχονταν στην Ελλάδα και όσους δεν υπάκουαν τους υπέβαλαν σε φρικτά βασανιστήρια μέχρι τελικά να τους πληρώσουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αρχές ενδέχεται να ερευνήσουν και το ενδεχόμενο διασύνδεσης των συλληφθέντων με τους δουλεμπόρους που πριν από λίγες ημέρες υπέβαλαν σε φριχτά βασανιστήρια μέχρι θανάτου δύο πρόσφυγες, τα πτώματα των οποίων βρέθηκαν σε παραλία της Αναβύσσου. Οι δράστες είχαν σχεδόν κονιορτοποιήσει τα πρόσωπα των άτυχων λαθρομεταναστών, με αποτέλεσμα να καταστεί αδύνατη η αναγνώρισή τους.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις, ο θάνατός τους επήλθε σε άλλο σημείο από εκεί όπου βρέθηκαν -πιθανότατα ακόμη και εν πλω- και δολοφονήθηκαν για παραδειγματισμό των υπόλοιπων συνεπιβατών τους επειδή δεν είχαν να πληρώσουν τα κόμιστρα της ελπίδας.

Αιθίοπας μαχαίρωσε ομοεθνή του

Τον μαχαίρωσε επειδή ανακάλυψε πως τον βίαζε όταν κοιμόταν!

Απίστευτη υπόθεση ανάμεσα σε δύο Αιθίοπες

Στην απολογία του ο 30χρονος παραδέχτηκε ότι επιτέθηκε με μαχαίρι στον ομοεθνή του. «Με το άτομο αυτό ανακάλυψα ότι είχα σοβαρά προβλήματα διότι ανακάλυψα
ότι με βίαζε ενώ κοιμόμουν.

Τις δύο πρώτες φορές δεν κατάλαβα ποιος το είχε κάνει, την τρίτη όμως σιγουρεύτηκα. Αποφάσισα να του ζητήσω εξηγήσεις για το κακό που μου έκανε. Δεν ήθελα να τον σκοτώσω. Ήθελα μόνο να του κάνω κακό για όσα μου είχε κάνει. Είμαι από την Αιθιοπία και ήρθα στην Ελλάδα για να εργαστώ και να ζήσω» είπε.

Έκανε «κόσκινο» συμπατριώτη του-του κατάφερε αλλεπάλληλες μαχαιριές- επειδή ανακάλυψε ότι τον ..βίαζε στον ύπνο του! Η απίστευτη αυτή ιστορία έφθασε χθες στο ακροατήριο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Ηρακλείου όπου στο εδώλιο του κατηγορουμένου κάθισε ως …βιασθείς ένας 30χρονος από την Αιθιοπία.

Ο νεαρός τόσο στην απολογία του στην ανακρίτρια όσο και χθες στο δικαστήριο, ισχυρίστηκε ότι είχε πέσει κατ’ εξακολούθηση θύμα βιασμού από τον ομοεθνή του με τον οποίο μοιράζονταν ένα παλιό κτίσμα στην περιοχή της Κισάμου Χανίων. Εκεί διέμεναν και περίπου 30 ακόμα οικονομικοί μετανάστες αφού δεν είχαν που άλλου να κοιμηθούν.

Θύμα και δράστης είχαν φιλικές σχέσεις, όπως προκύπτει από τις μαρτυρικές καταθέσεις των αλλοδαπών με τους οποίους συγκατοικούσαν. Το αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε τον περασμένο Φεβρουάριο. Όπως αναφέρεται στο παραπεμπτικό βούλευμα «ο δράστης είχε καταληφθεί από πρωτοφανή μανία κατά τη διάπραξη του εγκλήματος, διαπίστωση που επιβεβαιώνεται και από το γεγονός ότι η λάμα του μαχαιριού (μήκους 24 εκατοστών) που χρησιμοποίησε, στράβωσε από τη δύναμη των χτυπημάτων».

Το 28χρονο θύμα έφερε πολλαπλά χτυπήματα σε όλο το σώμα και το κεφάλι. Είναι ενδεικτικό ότι υπέστη ρήξη ύπατος και στομάχου, ενώ όπως αναφέρεται, παρουσίαζε «αιμοπνευμοθώρακα, αιμοθώρακα και αιμοπεριτόναιο».

Στο βούλευμα επισημαίνεται ότι για την αποκατάσταση της υγείας του και των λοιπών τραυμάτων, τού εμφυτεύτηκε σωλήνας αποσυμφορήσεως του αιμοθώρακα, ενώ υπεβλήθη σε αλλεπάλληλες χειρουργικές επεμβάσεις για την συρραφή του στομάχου του. Στην εντατική νοσηλεύτηκε για περίπου ένα μήνα. Τον πολυτραυματία εντόπισαν άλλοι αλλοδαποί που άκουσαν τα βογκητά του. Αμέσως έσπευσαν να τον βοηθήσουν, μεταφέροντας τον στο νοσοκομείο με αυτοσχέδιο φορείο.

Ο 30χρονος Αιθίοπας έκανε λόγο για έγκλημα τιμής, υποστηρίζοντας ότι στη διάρκεια του ύπνου είχε βιαστεί δύο φορές. Ισχυρίστηκε ότι κοιμάται πολύ βαριά και δεν είχε αντιληφθεί το παραμικρό παρά μόνο όταν ξυπνούσε το πρωί που ένιωθε έναν ανεξήγητο πόνο.

Ανακάλυψε την …αιτία του κακού την τρίτη φορά επειδή ήταν υποψιασμένος.

Στην απολογία του ο 30χρονος παραδέχτηκε ότι επιτέθηκε με μαχαίρι στον ομοεθνή του. «Με το άτομο αυτό ανακάλυψα ότι είχα σοβαρά προβλήματα διότι ανακάλυψα ότι με βίαζε ενώ κοιμόμουν. Τις δύο πρώτες φορές δεν κατάλαβα ποιος το είχε κάνει, την τρίτη όμως σιγουρεύτηκα. Αποφάσισα να του ζητήσω εξηγήσεις για το κακό που μου έκανε. Δεν ήθελα να τον σκοτώσω. Ήθελα μόνο να του κάνω κακό για όσα μου είχε κάνει. Είμαι από την Αιθιοπία και ήρθα στην Ελλάδα για να εργαστώ και να ζήσω» είπε.

Σύμφωνα με τον συνήγορο υπεράσπισης Αντώνη Δαμανάκη, το δικαστήριο τον καταδίκασε σε ποινή κάθειρξης δέκα ετών, αναγνωρίζοντας του το ελαφρυντικό του προτέρου εντίμου βίου. Να σημειωθεί ότι το 28χρονο θύμα της επίθεσης που καταγγέλλεται για τον βιασμό, δεν ήταν παρών στο δικαστήριο.

Εφημερίδα Πατρίς

Αφγανοί Βίασαν 27χρονη Ελληνίδα Στην Ομόνοια…!




rape


Την απόλυτη φρίκη έζησε, χθες βράδυ, μια 27χρονη κοπέλα στα χέρια τριών Αφγανών. Η κοπέλα βρισκόταν στην οδό Μενάνδρου, όταν απήχθη από τους αλλοδαπούς, οι οποίοι στη συνέχεια την βίασαν διαδοχικά. Το θύμα κατήγγειλε το γεγονός στο αστυνομικό τμήμα Ομονοίας, ενώ ύστερα από έρευνα συνελήφθησαν οι δύο Αφγανοί 17 και 19 ετών, ενώ αναζητείται ο τρίτος.


Ένας Έλληνας που περνούσε τυχαία την μάζεψε και κάλεσε την αστυνομία. Όλα αυτά τα δήλωσε Σύριος αυτόπτης μάρτυρας ο οποίος έχει υποστεί τα πάνδεινα από τις 2 συμμορίες που έχουν κάνει κατάληψη την συγκεκριμένη περιοχή.
Τους Νιγηριανούς και τους Αφγανούς μαφιόζους οι οποίοι σφάζονται ενίοτε και μεταξύ τους, όποτε ο ένας παραβιάσει την περιοχή του άλλου…!!

‘Ετσι κατάντησε το κέντρο της Αθήνας η πολιτική του “αντιρατσισμού” και της “πολυπολιτισμικότητας”.


Και τα φερέφωνά της, αποκρύπτουν εντελώς τέτοιες ειδήσεις που αποτελούν πλέον ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ!

ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΟΜΩΣ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΣΥΝΕΒΑΙΝΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ, ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΕΓΡΑΦΑΝ ΤΑ ΦΕΡΕΦΩΝΑ, ΑΝ ΣΗΜΕΡΑ , ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΦΟΡΑ , ΣΥΝΕΒΑΙΝΕ …ΑΤΟΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΑΠΑΓΑΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΒΙΑΣΕΙ ΟΜΑΔΙΚΑ…ΑΦΓΑΝΗ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΑ!


Οι “προοδευτικοί” “οπαδοί της πολυπολιτισμικότητας” διοργάνωναν επί μήνες΄”αντιρατσιστικές” κινητοποιήσεις επειδή μια μαθήτρια από την Βουλγαρία βρέθηκε την ώρα της πράξης να συμμετέχει σε σεξουαλικά όργια στις…τουαλέτες του σχολείου της στην Αμάρυνθο. Όταν όμως σχεδόν καθημερινά πλέον βιάζονται Ελληνίδες από λαθρομετανάστες, η είδηση απλά για αυτούς δεν υπάρχει! Αφού όμως το θύμα είναι Ελληνίδα και οι δράστες είναι αλλοδαποί, “δεν πειράζει”, διότι … ”οι καημένοι οι Αφγανοί” “αναγκάστηκαν” να…βιάσουν, αφού “δεν είχαν να πληρώσουν” να πάνε σε… μπουρδέλο! Κατά τα άλλα εμάς είναι που αποκαλούν “ρατσιστές” τα φερέφωνα του ΣΟΡΟΣ!


Μα όχι, ”δεν φταίνε οι λαθρομετανάστες για τους βιασμούς”, λένε! “Φταίει ο καπιταλισμός” και το “ρατσιστικό ελληνικό κράτος” που ναι μεν τους δίνει μόνο….2000 ευρώ δώρο στον καθένα για να ”επιστρέψουν” δήθεν στις χώρες τους, αλλά δεν τους πληρώνει και τα έξοδα για τους οίκους ανοχής!


Έτσι όπως πάμε, σε λίγο θα μηνύσει ο Δημητράς το Ελληνικό κράτος στα διεθνή δικαστήρια, διότι… “δεν παρείχε τα έξοδα για την απαιτούμενη σεξουαλική ικανοποίηση των μεταναστών, κάτι οπου αποτελεί ανθρώπινο δικαίωμά τους, με αποτέλεσμα να τους αναγκάσει να βιάσουν Ελληνίδες, θέτοντας την ζωή των μεταναστών σε κίνδυνο, αφού κάποιες από τις Ελληνίδες μπορεί να είχαν μεταδοτικές ασθένειες , και τραυματίζοντάς τους ψυχολογικά, αφού τους ανάγκασε να βιώσουν την εμπειρία του βιασμού”.


------
Για ποιόν λόγο μας επιβάλλεται να ζούμε μαζί με ανθρωπόμορφα κτήνη τα οποία έχουν καταλάβει μια ολόκληρη περιοχή, έχουν σπείρει τον φόβο και τον τρόμο στους κατοίκους, βιάζουν, χτυπούν, διακινούν ναρκωτικά και όπλα;
Όλοι εσείς που θέλετε την νομιμοποίηση και ελληνοποίηση αυτών των ανθρώπων θέλετε και αυτόν τον «πολιτισμό» τον οποίο μεταφέρουν από τις πατρίδες τους;
Τι θα πείτε όλοι εσείς κύριοι σε αυτήν την κοπέλα και σε όλους όσους έχουν ζήσει παρόμοια περιστατικά σε αυτούς τους στοιχειωμένους δρόμους για το φαινόμενου του ρατσισμού;;
Τι θα τολμήσετε να πείτε για να την πείσετε να μην τους απεχθάνεται;

Κ. Πρωθυπουργέ δείτε το ζήτημα της λαθρομετανάστευσης και των επιπτώσεων αυτής όσο υπάρχει ακόμα χρόνος. Σας προειδοποιούμε πως ο χρόνος που έχει απομείνει είναι ελάχιστος.
Κανένας Έλληνας δεν θα δεχθεί την ελληνοποίηση και νομιμοποίηση αυτών των ανθρώπων. Μην κάνετε το λάθος να στραφείτε ενάντια στο συμφέρον του έθνους, ενάντια στους Έλληνες και στο μέλλον του τόπου μας, καθώς δεν θα αργήσει η ημέρα που θα πάρετε την θέση της Ν.Δ στην αντιπολίτευση. Ο κόσμος δεν θα ανεχθεί επιπρόσθετα προβλήματα επιβίωσης. Είμαστε ήδη πολύ επιβαρυμένοι.
( Λ )..

Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2009

Eπεισόδια στον Άγιο Παντελεήμονα μεταξύ μεταναστών



ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ

Ομάδα Αφγανών λαθρομεταναστών έκανε επίθεση σε μίνι μάρκετ μεταναστών από το Μπαγκλατέζ στον Άγιο Παντελεήμονα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, έσπασαν τη τζαμαρία του καταστήματος