Τρίτη 4 Ιουνίου 2019

Αλβανοί ισοβίτες οι δραπέτες που ξέφυγαν από την Διεύθυνση Μεταγωγών: «Αντάλλαξαν» όμηρο αστυνομικό με οπλισμό!

Ισοβίτες ικανοί για στυγνές δολοφονίες είναι οι τρεις κακοποιοί που δραπέτευσαν χτεςτα ξημερώματα μέσα από το Μεταγωγών στην Πέτρου Ράλλη. Συνελήφθησαν οι 2!

Ο πρώτος είναι ο ληστής δολοφόνος που στις 2 Ιουνίου του 2012 είχε εκτελέσει εν ψυχρώ με καλάζνικοφ έναν 30χρονο στην Καισαριανή και είχε τραυματίσει τον 32χρονο αδερφό του καθώς προσπάθησαν να τους κλέψουν το καινούργιο αυτοκίνητο που είχαν αγοράσει και όταν τα δύο αδέρφια αντιστάθηκαν τους γάζωσε με καλάζνικοφ. 

Τον Ιούλιο του 2013 συνελήφθη και έκτοτε μεταφέρεται από φυλακή σε φυλακή γιατί συνηθίζει να δημιουργεί άγρια επεισόδια. 

Ο δεύτερος δραπέτης είναι ένας από τους ληστές της συμμορίας που εισέβαλαν και στο σπίτι του τραγουδιστή Λευτέρη Πανταζή τον Απρίλιο του 2018 και από τις δύο οικιακές βοηθούς άρπαξαν 1000 ευρώ και τη συλλογή ρολογιών του τραγουδιστή αξίας 150.000 ευρώ. 

Ο τρίτος Αλβανός είχε πρωταγωνιστήσει στις αρχές Μαρτίου σε συμπλοκή μεταξύ κρατουμένων στο Ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού με αποτέλεσμα ένα άτομο να χάσει τη ζωή του. 

Πρόκειται λένε οι αστυνομικοί για σκληρούς και αδίστακτους κακοποιούς ιδιαίτερα επικίνδυνους και ικανούς να σκοτώσουν για ασήμαντη αφορμή. Χαρακτηριστικό της αγριότητας τους είναι ότι όταν την κοπάνησαν από το κελί του 2ου ορόφου έχοντας αρπάξει το όπλο του αστυνομικού φρουρού τον οποίο απείλησαν με αυτοσχέδιο μαχαίρι και κατέβηκαν από την εσωτερική σκάλα στο μείον ένα υπόγειο, έπιασαν όμηρο μια γυναίκα αστυνομικό. Στη συνέχεια την ανάγκασαν να τους μεταφέρει με το όχημα στην πύλη όπου εκεί της κόλλησαν το πιστόλι στον κρόταφο και την “αντάλλαξαν” όπως χαρακτηριστικά λένε οι αστυνομικοί, με το όπλο του φρουρού.

Εκτός λειτουργίας τα μπουτόν κινδύνου: Ποντίκια έχουν φάει τα καλώδια
 
 Oι αστυνομικοί που υπηρετούν στο Μεταγωγών αλλά και συνδικαλιστές της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών καταγγέλουν πως υπάρχει πρόβλημα με το προσωπικό καθώς οι κατά μέσο όρο τρεις αστυνομικοί στη βάρδια δεν επαρκούν για 20-40 κρατουμένους ενώ σοβαρές είναι και οι καταγγελίες που λένε ότι τα μπουτόν κινδύνου δεν λειτουργούν λέγοντας χαρακτηριστικά φταίει η κακή συντήρηση ενώ τα καλώδια έχουν φαγωθεί από τα ποντίκια!