Παρασκευή 14 Ιουνίου 2019

Αλγερινός εισέβαλε σε διαμέρισμα και επιχείρησε να κακοποιήσει 27χρονη

Σύμφωνα με πληροφορίες 19χρονος Αλγερινός-"πρόσφυγας"  σκαρφάλωσε από την πρόσοψη πολυκατοικίας και εισέβαλε σε διαμέρισμα πρώτου ορόφου από την μπαλκονόπορτα.

Μέσα στο διαμέρισμα βρισκόταν μια 27χρονη γυναίκα η οποία ήταν καθισμένη στον καναπέ και παρακολουθούσε τηλεόραση. Ο 19χρονος κατάφερε να βρει το πορτοφόλι της νεαρής χωρίς να γίνει αντιληπτός. Αντί να αποχωρήσει από το διαμέρισμα, τράβηξε μαχαίρι και της επιτέθηκε.
Με την απειλή μαχαιριού επιχείρησε να την ακινητοποιήσει για να την βιάσει. Εκείνη έβαλε τις φωνές, αναγκάζοντας τον... νεαρό Αλγερινό να τραπεί σε φυγή.

Πήδηξε από το μπαλκόνι στο δρόμο και εξαφανίστηκε. Η νεαρή ειδοποίησε αμέσως την Αστυνομία. Μόλις έφτασαν οι αστυνομικοί τους παρέδωσε το κινητό τηλέφωνο του δράστη, το οποίο του είχε πέσει εντός του διαμερίσματος.

Ξεκίνησε αστυνομική έρευνα από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Χαριλάου. Μετά από επισταμένες έρευνες ο δράστης εντοπίστηκε και συνελήφθη.

Σήμερα το πρωί οδηγήθηκε στον ανακριτή από τον οποίο ζήτησε προθεσμία για να απολογηθεί. Μέχρι την απολογία του θα παραμείνει κρατούμενος.

Φυσικά ο  συλληφθείς έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις  αρχές για υποθέσεις κλοπών και διακίνησης ναρκωτικών, αλλά φυσικά οι περίφημες αρχές τον άφησαν ανενόχλητο αφού "απασχολήθηκαν" μαζί του. 

Περιττό να προστεθεί πως μετά την προσωρινή κράτηση θα αφεθεί ελεύθερος χωρίς να απελαθεί. Ο λόγος; ΄Εχουν απαγορευθεί όλες  οι απελάσεις αλλοδαπών κυρίως μουσουλμάνων, οι οποίοι έχουν μπει  παράνομα στη χώρα.